Fans ngabantingkeun Trisha Paytas salaku 'unhinged' saatos anjeunna ngaku anjeunna 'kaleungitan padamelan' di Frenemies

>

Trisha Paytas ngarilis pidéo YouTube dina 29 Juni judulna 'Jeff Wittek, Gabbie Hanna, Ethan Klein - MUSUH # 1.' Dina pidéo éta, Paytas nyatakeun yén aranjeunna 'kaleungitan padamelan na hosting' Frenemies '.'

Podcast Frenemies nampilkeun Ethan Klein ti H3H3 sareng Trisha Paytas anu ngaliput rupa-rupa topik internét sateuacan akhir mendadak di awal Juni. Hal ieu disangka kusabab Trisha Paytas ngagaduhan ideu kreatif anu bénten pisan tibatan Ethan Klein sareng henteu kalebetkeun salaku ko-panyipta dina podcast.

Trisha Paytas nuluykeun ngajelaskeun yén aranjeunna 'henteu tiasa ngan ukur ngarusak kabiasaan meunang glam unggal dinten Senén sareng nyarioskeun omong kosong.' Aranjeunna ogé nyatakeun yén aranjeunna henteu yakin naha 'podcast' bakal teraskeun saminggu.





'Ieu podcast' Musuh 'dimana kuring ngan ngajantenkeun musuh' sabab éta ngan naon anu kuring lakukeun sareng kuring sigana kuring gaduh [kana éta]. Bantahan: Sabenerna kuring henteu hoyong musuh tapi kuring ngobrol sareng rerencangan abdi énjing ... urang nembé nyarios sareng aranjeunna nyarios kumaha nalika jalma resep 'Kumaha Trisha dina kahirupan nyata? Naha anjeunna drama dina kahirupan nyata? ' Sareng lucu pisan 'sabab sapertos kuring henteu leres-leres ... leres henteu ngaraos resep yén kuring drama. Naha kuring drama? Meureun kuring drama. '

Pidéo ieu lumangsung di kamar tidur Trisha Payta dimana gema tiasa didangu sapanjang waktos. Trisha Paytas nyatakeun yén aranjeunna 'nangtung' nalika nyandak 'daging sapi' sareng henteu nyandak 'hal-hal ti sapuluh taun ka pengker pikeun ngahudangkeun drama.'

Dina pidéo éta, aranjeunna dimaénkeun 'shaded' ku Jeff Wittek, drama anu ngalingkup aranjeunna sareng Gabbie Hanna sareng naon anu aranjeunna pikirkeun ngeunaan Ethan Klein.



kumaha anjeun hirup anjeun babarengan

Ogé baca: Naha 5SOS putus? Twitter bitu nalika Luke Hemmings ngagoda musik solo anu bakal datang


Fans ngabantah klaim Trisha Paytas, nyebatna 'unhinged'

Dina koméntar dina pidéo sareng dina Twitter, pangguna parantos ngabantah klaim Trisha Paytas ngeunaan batur. Sababaraha nyarios yén Trisha Paytas ngagaduhan 'kurang kasadaran diri' pikeun tindakanana.

Hiji pangguna mairan yén aranjeunna 'gugup ngeunaan Trisha nalika [aranjeunna] seuri palsu anu serem sareng polah senang palsu.' Pamaké sanésna ngomentaran yén 'jumlah anu henteu resep ka suka rasio lucu, candak hint trasha.'



screenshot diambil ti Paytas

screenshot diambil tina video Paytas 29 Juni

screenshot diambil ti Paytas

screenshot diambil tina video Paytas 29 Juni

screenshot diambil ti Paytas

screenshot diambil tina video Paytas 29 Juni

screenshot diambil ti Paytas

screenshot diambil tina video Paytas 29 Juni

screenshot diambil ti Paytas

screenshot diambil tina video Paytas 29 Juni

Komentar diteruskeun dina tweet pengumuman Trisha Paytas pikeun video YouTube. Jeff Wittek jelas-jelas mairan: 'Anjeun umur 40 taun, hirup babarengan.'

Anjeun umur 40 taun hirup babarengan

Jeff Wittek (@jeffwittek) 29 Juni 2021

Kuring bakal nyimpulkeun, Trisha nyarioskeun ngeunaan gabby sacara obsesip sareng teu biasa ngagambarkeun dirina dina waktos anu sami…. neangan pitulung

- Jel (@Jelinaangell) 29 Juni 2021

Éta mangrupikeun hal anu vapid sareng jahat. Smh. Bener henteu sesah janten jalmi anu langkung saé sareng ageung. Janten conto anu hadé pikeun dulur-dulur anjeun. Upami anjeun nempatkeun seueur énergi ieu pikeun ngajaga bumi anjeun bersih, éta tiasa diulas dina Architectural Digest.

- Gangguan Double (@WakandaBSisthis) 29 Juni 2021

Trisha ngadamel séri anu disebut MUSUH sareng saolah-olah éta sanés saluran na

- gl (@ gl28265655) 29 Juni 2021

pic.twitter.com/QPbbeBmWZ5

- Jizz Khalifa (@Jizz__Khalifa) 29 Juni 2021

Punten milarian ahli terapi anu leres sareng lirén nyarios anjeun nyarioskeun bebeneran anjeun ... nyarioskeun bebeneran ATAWA nanaon hun

- Jel (@Jelinaangell) 29 Juni 2021

Ogé baca: Saha nikahna Ed Sheeran? Sadayana ngeunaan pamajikanana, Cherry Seaborn, nalika anjeunna ngungkabkeun anjeunna kabuka ngagaduhan seueur murangkalih di payun

Seueur pangguna parantos nyungkeun Trisha Paytas pikeun 'kéngingkeun bantosan' sareng 'milari terapis anu nyata.' Trisha Paytas maju dina 28 Juni nyatakeun yén aranjeunna 'ngadukung' pembina anyar Ethan Klein pikeun Frenemies .