Fans ngabantingkeun Éta Guru Vegan saatos anjeunna nyauran MrBeast pikeun promosi kekerasan ngalawan sato

>

Kadie Karen Diekmeyer, kasohor di TikTok salaku That Vegan Teacher, nyauran MrBeast dina pidéo YouTube 1st Agustus na. Diekmeyer sateuacanna ngadamel kontén aktivisme vegan ekstremis dina TikTok di 2020 sareng nembé dilarang permanén tina aplikasi éta.

Dina tungtunan TikTok, nyatakeun:

'Kami bakal ngagantungkeun atanapi ngalarang akun sareng / atanapi alat anu kalebet pelanggaran parah atanapi diulang.'

Éta Guru Vegan ayeuna tos ka YouTube, masang unggal dinten ngeunaan sababaraha topik. Dina 1 Agustus, Diekmeyer ngeposkeun pidéo anu judulna 'MrBeast: Henteu aya jumlah anu anjeun pasihkeun pikeun amal anu tiasa méréskeun karusakan anu anjeun nyababkeun ku tuang daging.'





Dina pidéo éta, Diekmeyer nyatakeun yén anjeunna bakal ngoleksi MrBeast langkung ti tujuh puluh rébu pizza emas na sareng bakal masihan 'X' unggal waktos anjeunna nyarioskeun tuangeun non-vegan. Anjeunna sering ngareureuhkeun pidéo pikeun naroskeun naha bahan-bahan pizza anu disebut MrBeast mangrupikeun vegan:

'Kuring masihan anjeun seueur ex di dieu pikeun ngamajukeun kekerasan, pikeun henteu nyarioskeun lingkungan, pikeun henteu ngamajukeun tuang séhat, henteu sayuran, teu aya buah. Unggal hal anu anjeun sebatkeun asalna tina kasangsaraan. Abdi henteu nguping anjeun nyarios hiji hal anu saé pisan. MrBeast, hanjakalna, anjeun gagal ngerjakeun ieu. Anjeun kedah uih deui sareng ngaleungitkeun karusakan anu anjeun parantos laksanakeun. '

Diekmeyer ogé ngulang rétorika sato anu teu hoyong maot sareng maok bagian awakna tina sato. Pidéo teraskeun dina mode éta salami sapuluh menit.




Éta Guru Vegan nampi négatip saatos nyebat MrBeast

Pidéo Diekmeyer ngeunaan MrBeast nampi langkung ti 1300 koméntar nalika nyerat. Babandingan suka-resep henteu saimbang, kalayan langkung ti 200 suka sareng opat rébu henteu resep.

Dina koméntar, seueur anu mendakan pidato Éta Vegan Teacher janten kaleuleuwihan sareng repetitive, sedengkeun anu sanés nyebatkeun karya amal Mr.Beast anu sateuacanna dina ngabantosan lapar. Sababaraha koméntar ogé nyebatkeun Éta Hipotéman Guru munafik henteu ngarugikeun sato tapi maksa anjingna janten vegan.

Hiji koméntar dibaca:



'[MrBeast] sacara harfiah ngagaduhan bank katuangan kanggo kulawarga anu teu mampu.'
Screenshot tina koméntar YouTube (1/6) Screenshot tina koméntar YouTube (2/6)

Screenshot tina koméntar YouTube (2/6)

Screenshot tina koméntar YouTube (3/6)

Screenshot tina koméntar YouTube (3/6)

Screenshot tina koméntar YouTube (4/6)

Screenshot tina koméntar YouTube (4/6)

Screenshot tina koméntar YouTube (5/6)

Screenshot tina koméntar YouTube (5/6)

Screenshot tina koméntar YouTube (6/6)

Screenshot tina koméntar YouTube (6/6)

Dina waktos ieu, MrBeast teu acan masihan koméntar atanapi maju ka pidato Éta Vegan Teacher's video.


Ogé baca: 'Kuring badé sambel anjeun f ** k kaluar': Bryce Hall ngancam kipas umur 16 taun kusabab caket teuing ka anjeunna

Bantosan Sportskeeda ningkatkeun pidangan berita budaya pop na. Candak survey 3-menit ayeuna .