Dustin Rhodes naroskeun ka penggemar pikeun ngadoa Terry Funk dina tweet pang anyarna

>

Bentang AEW Dustin Rhodes parantos ngeposkeun tweet anu anjeunna nyungkeun panyokong pikeun ngadoa pikeun legenda gulat pro, Terry Funk.

Funk mangrupikeun legenda dina bisnis gulat. Karirna anu lami ti saprak 1965, sareng anjeunna aya di sababaraha Hall of Fame. Anjeunna salah sahiji pegulat paling ikonik sepanjang waktos. Rhodes mangrupikeun putra Dusty Rhodes anu legendaris, sareng anjeunna ngagaduhan hubungan anu caket sareng Funk salami sababaraha taun, sabab jalur karirna parantos ngalangkungan sababaraha titik.

Karek turun tina telepon sareng Terry Funk. Anjeunna nyeri pisan sareng tiasa ngagunakeun sababaraha do'a. Salah sahiji anu pang hébat #TrueLegends kantos di ting. Ngahargaan anjeun sadayana





- Dustin Rhodes (@dustinrhodes) 7 Pébruari 2021

Dina Tweet éta, Rhodes nyatakeun yén anjeunna ngobrol sareng Terry Funk dina telepon. Anjeunna nyarios yén legenda éta nyeri pisan. Rhodes salajengna nyarios yén Funk tiasa nganggo doa penggemar, sareng anjeunna muji pujian ka Funk pikeun kontribusina pikeun bisnis.

Funk yuswa 76 taun, tapi teu jelas masalah kaséhatan khusus anu anjeunna tiasa kaayaan. Sportskeeda bakal nyayogikeun langkung seueur detil nalika aranjeunna sayogi.



Terry Funk mangrupikeun salah sahiji legenda gulat pro anu paling dihias sepanjang waktos

Terry Funk di WWE Hall of Fame

Terry Funk di WWE Hall of Fame

chip meunang kauntungan net 2017

Karir gulat pro Terry Funk parantos dugi langkung ti lima dasawarsa, sareng anjeunna parantos bergulat dina sababaraha promosi di panjuru dunya sapanjang karirna. Sababaraha promosi anu paling kasohor anu diperjuangkeun Funk nyaéta WWE, AJPW, ECW, WCW, NJPW, sareng NWA.

Funk ngagaduhan tugas sakedap dina WWE di akhir taun 1990an salaku Chainsaw Charlie. Ngajalankeun na paling émut pikeun aliansi sareng Mick Foley. Duo éta ngagaduhan perselisihan anu panas sareng The New Age Outlaws. Salah sahiji kameunangan pangbadagna karir Terry Funk sumping di WrestleMania 14, dimana anjeunna sareng Foley (anu sumping salaku Cactus Jack kanggo pertandingan) ngéléhkeun The New Age Outlaws pikeun meunang WWE Tag Team Championship.



Sagala cinta ka Terry Funk.
Legenda gulat tanpa pamrih anu sajati! https://t.co/8ubLVW5EFF

- DRAKE MAVERICK (@WWEMaverick) 8 Pébruari 2021

Funk leres-leres mangrupikeun pegulat legendaris, janten anjeunna bakal dipikiran seueur penggemar sareng pegulat dina dinten-dinten payun. Komunitas Sportskeeda ngirimkeun ucapan pangsaéna ka Funk dina waktos nyobian ieu.