Christine Sydelko ngagero Gabbie Hanna pikeun ngabohong ngeunaan kencan lanceukna Taylor Swift; fans nyebut dirina 'tukang bohong patologis'

>

Tanggal 8 Juni, Christine Sydelko nyandak ka Twitter pikeun nyauran Gabbie Hanna pikeun nyobaan ngabohong ka anjeunna ngeunaan kahirupan kencan na.

YouTuber parantos ngempelkeun langkung ti sajuta palanggan sareng paling dikenal pikeun video sareng kolaborasi lucu na. Sanaos anjeunna parantos dua taun teu ngeposkeun, anjeunna aktip dina média sosial sanés.

Christine Sydelko ogé dipikaterang janten bagian ti mantan duo komedi disarengan ku Elijah Daniel.






Christine Sydelko ngageroan Gabbie Hanna

Dinten Salasa enjing, budak umur 27 taun éta nyebatkeun pesen ganjil ngeunaan Gabbie Hanna, nyebatkeun mémori anu dimungkinkeun pikeun anjeunna anu nyaritakeun kanyataan ganjil ngeunaan kahirupan kencan na.

Numutkeun ka Christine, Gabbie ngusahakeun ngawartosan yén anjeunna bobogohan lanceukna Taylor Swift. Anu baheula teras disangka langsung ngarobih topik, nyababkeun YouTuber janten ambek.



bobby otak heenan dinten ayeuna

momen Gabbie Hanna karesep kuring nyaéta nalika kuring nyangkut dina Uber sareng anjeunna sareng anjeunna ngawartoskeun ka sadayana yén anjeunna bobogohan lanceukna Taylor swift jelas hoyong kami ngareureuwas / kagum jadi kuring ngahaja ngarobih masalah sareng henteu kantos ngaku éta perjalanan sareng anjeunna jadi gélo lmao

sabaraha ngadamel addison rae
- Christine Sydelko (@csydelko) 8 Juni 2021

Ogé baca: Mads Lewis ngaréspon tuduhan Mishka Silva sareng Tori Méi 'bullying'

ogé ieu kedah diteruskeun tapi anjeunna leres-leres 100% ngabohong hihi



- Christine Sydelko (@csydelko) 8 Juni 2021

Gabbie Hanna nembé kakoncara sabab seueur masalah. Seueur YouTubers sareng kapribadian internét parantos sacara umum ngatasi masalahna sareng anjeunna.

Ieu kalebet Jen Dent, saha Gabbie salah dituduh nyerang budak leutik , sareng Jessi Smiles, urut sobat diserang ku kabogohna sareng dikhianatan ku Gabbie. Salian ti dua éta, seueur deui anu nuduh Gabbie janten 'gélo.'

Ogé baca: 'Ieu nembé dipanaskeun gancang pisan': Trisha Paytas, Tana Mongeau, sareng langkung réaksi ka gelut Bryce sareng Austin McBroom dina konperénsi pers tinju


Fans nelepon Gabbie Hanna kusabab ngabohong

Nalika berita sareng tuduhan ngeunaan Gabbie parantos ngirut akhir-akhir ieu, seueur pameget sareng pangguna Twitter nyandak kana bagian koméntar kanggo nyebatkeun umur 30 taun janten 'tukang bohong impulsif.'

Anjeunna ngabohong ngeunaan kencan bo burnham ogé

abdi hirup hiji dinten dina hiji waktu
- lampu gantung (@amberjulia_) 8 Juni 2021

émut nalika anjeunna nyobian ngayakinkeun jalma yén anjeunna bobogohan Bo Burnham sareng bakal photoshop gambar aranjeunna babarengan.

- Mona South Dakota (@PALEPRiNSUS) 8 Juni 2021

Anjeunna parantos ngajantenkeun jinis jalang kuring ti dinten 1, kuring henteu kantos resep ka dirina atanapi pidéo na sabab anjeunna ngagaduhan 10000% langkung ngaganggu / teu aman nalika kaleungitan beurat. Henteu hormat ka anjeunna tapi sial anjeunna kedah seueur ngan saukur ngagantung

- Sam ♌︎ (@ samrox8) 8 Juni 2021

henteu diragukeun anjeunna masih mikirkeun dinten éta sareng RAGES

- k. (@bedelialuna) 8 Juni 2021

Anjeunna badé nyauran anjeun sareng ngancam ngagugat anjeun

- k (la) (versi taylor) (@blessedswift) 8 Juni 2021

Nyerah milih kuring énergi hardcore

naon anu anjeun lakukeun nalika anjeun henteu terang naon anu kedah dilakukeun dina kahirupan anjeun
- Jenn (@ Strikescarlet51) 8 Juni 2021

abdi henteu tiasa ngantosan dugi anjeunna nyobian sumping pikeun Christine sareng anjeunna ngan henteu ngaku anjeunna deui

- editor poto Lana (@momowagun) 8 Juni 2021

Anjeunna ogé ngabohong ngeunaan kencan bo burnham lmao

- sairr uhh (@SarahFloria) 8 Juni 2021

Gabbie hanna sacara harfiah mangrupakeun perwujudan tina tukang bohong patologis sareng manipulatif pisan, anjeunna janten monster nyalira.

- pink (@choiyeezyy) 8 Juni 2021

gabbie hanna mangrupikeun manipulator, tukang bohong, tukang lampu béngsin, tukang fuCkIng bOOliE sareng apology r * pe di antara seueur hal-hal sanés anu ngajantenkeun anjeunna janten tempat sampah manusa tapi nyebut dirina korban nalika ppl nyarios yén anjeunna ngagaduhan irung.

- Jibby (@urlocalparadise) 8 Juni 2021

Netizén nembé janten kesel sareng Gabbie Hanna sareng ngadesek anjeunna milari evaluasi méntal. Sedengkeun kapribadian internét parantos ngalaman sababaraha ledakan, anu sanés hariwang ngeunaan kasihatanana, ogé pikeun penggemar kultus na.

Ogé baca: Mike Majlak ngabantingkeun Trisha Paytas kusabab tweet ngeunaan daptar pro / kontra na; disauran ku Twitter

Bantosan Sportskeeda ningkatkeun panutupan berita budaya pop na. Candak survey 3-menit ayeuna .

kumaha carana terang upami hubungan anjeun parantos réngsé