6 Pertandingan anu paling parah dina sajarah WWE: Judul gelut dina jero mangkok kuah raksasa, Pertandingan tangga pikeun dijagaan putra Superstar

>

Pertandingan tangga 5 pikeun hak asuh Dominick

Ngobrol ngeunaan janten kreatif!

Ngobrol ngeunaan janten kreatif!

Pertandingan tangga parantos janten ciri anu umum dina Pemprograman WWE salami sababaraha waktos sareng masihan kami gelut anu endah sareng teu tiasa dilupakan. Kami ogé parantos ningali sababaraha ketentuan anu dipintal ku tangga anu kalebet, kalebet Duit dina pertandingan Bank, TLC, sareng anu sanésna. Tapi teu aya saurang ogé anu ngabandingkeun sareng katetepan anéh pertandingan antara Rey Mysterio sareng almarhum hébat Eddie Guerrero di SummerSlam 2005.

Dua bintang luhur perusahaan, aranjeunna dina perselisihan ngalawan silih pikeun dijagaan putra kahirupan nyata Rey Mysterio, Dominick. Sanaos kulawarga anu kalibet dina alur carita WWE sanés hal anu énggal, tapi ieu sakedik kalangkung.





Mysterio sareng Eddie silih candak dina pertandingan tangga di Summerslam 2005, sareng koper ngagantung di luhur cincin kalayan makalahna kanggo kéngingkeun Dominick. Nya, saha waé anu peryogi pengadilan nalika anjeun ngan ukur ngagulkeunana?

Nalika Dominick budak leutik dina waktos éta, urang nembé ningali Dominick anu parantos ageung sareng ramana Master of 619 taun ka tukang. Aya laporan ngeunaan latihan Dominick sareng perusahaan pikeun janten WWE Superstar sareng para penggemar pastina ngarepkeun patandingan poténsial antara duo bapa-putra.



Ganda 619 ti Rey Mysterio sareng Dominick #SurvivorSeries pic.twitter.com/VDnNVD7Vgo

- Kritik WWE (@WWECritics) 25 Nopémber 2019
Sateuacanna 2/6TERAS