6 Kasalahpahaman Kalolobaan Jalma Ngeunaan Lalaki Béta

Kami parantos jauh ti saprak jalma guha alpha, tapi masih aya seueur salah paham anu ngambang ngeunaan lalaki béta.

Aranjeunna sering dianggap janten sabalikna total tina tangguh, alphas hunter-gatherer, tapi ieu henteu sering kajadian.

Nilai, ekspektasi, sareng paripolah urang sadayana parantos robih pisan, utamina dina sababaraha taun ka pengker, sareng ngeunaan waktos sudut pandang urang ogé bergeser…





1. Aranjeunna Lemah

Jalu alfa disangka anjing luhur, janten sacara alami dianggap yén jalu béta kedah janten anu lemah. Béta jalu sering dihartikeun lemah sareng pasip, tapi ieu ngan saukur henteu leres.

Definisi sosial 'kuat' sigana parantos robih pisan, sareng henteu ngan ukur aya hubunganana sareng kakuatan fisik sareng mémoisme! Nganiaya gim téh cocog pikeun kaséhatan anjeun, pastina, tapi aya seueur cara pikeun saurang lalaki janten kuat.



Poe ieu, kakuatan condong ngarujuk kana kaayaan méntal sareng émosional sapertos naon waé ogé - kasadaran sareng pamahaman urang ngeunaan kaséhatan méntal parantos gancang-gancang dina sababaraha taun ka pengker.

saha sasha bank kawin ka

Béta jalu panginten henteu salawasna janten kaos oblong anu ketat, 'lads' anu diminyakan, tapi aranjeunna sigana ngagaduhan kakuatan mental sareng sadar diri. Kuat tiasa ngarujuk katahanan , ambisi, sareng ketahanan, anu sadayana sipat kapribadian positip.

Sensitipitas mangrupikeun hal anu ayeuna dihargaan batur, sareng leres leres. Hubungan sareng émosi anjeun sareng henteu egois sareng keras sirah pasti mangrupakeun sipat anu dipikahoyong dina sobat, padamel, atanapi batur sapagawean.



Éta henteu sadayana ngeunaan brawn, ngeunaan karep sareng kakuatan émosional, anu sipat sering dipendakan dina jalu béta. Catet: hirup di gim henteu ngan ukur hiji-hijina cara pikeun ngabuktikeun kakuatan anjeun.

2. Aranjeunna Kurang percaya diri

Kapercayaan mangrupikeun hal anu aya dina sababaraha bentuk, sareng henteu teras-terasan ditingali. Kusabab alesan ieu seueur lalaki béta anu dinyatakeun salaku isin atanapi kurang percaya diri.

Jalu alfa condong nunjukkeun perilaku 'merak' salaku tanda kapercayaanana, janten aya pakaitna anu percaya diri ngan ukur dina bentuk anu lantang sareng kaluar.

Béta jalu tiasa ditarik dina hartos sepi sareng ngajauhan anu janten pusat perhatian, tapi ieu henteu saluyu sareng kurang percaya diri.

Kadang-kadang, yakin hartosna gaduh kapercayaan kana kaputusan anjeun, aktip milih pikeun nyingkahan lampu sorot, sareng cukup nyaman dina diri anjeun nyéépkeun waktos nyalira .

Béta males bakal sering ngalakukeun ieu hal, sareng aranjeunna bakal disalahgunakeun salaku tanda isin atanapi introvert .

barang anu kedah dilakukeun nalika anjeun bosen di bumi

3. Aranjeunna feminin

Upami lalaki alfa mangrupikeun watesan kecap 'maskulin,' béta jalu kedah 'feminin,' leres?

Aya seueur kualitas anu biasana dianggap feminin, tapi garis antara sipat has gender parantos kabur jauh dina sababaraha taun ka pengker.

Jalu béta tiasa ditingali salaku jalma anu dipimpin sacara émosional, anu biasa janten sipat awéwé stéréotip.

Nyatana, seueur pisan lalaki anu aya hubunganana sareng émosina, sareng seueur awéwé anu henteu , yén wates ieu ayeuna kaleungitan.

Tiasa, naha anjeun percanten, janten jalu sareng ningalikeun sipat maskulin tanpa gaduh sipat anu biasana aya hubunganana sareng lalaki alfa.

Aya seueur lalaki anu panginten henteu ngagaduhan sipat ilaharna-awéwé (sapertos kabuka kalayan émosina, paduli sareng welas asih ), tapi ogé henteu pas sareng persona alfa jalu anu khas, sapertos mahluk deet , egois sareng kejem.

Anjeun ogé resep (tulisan dituluykeun di handap):

4. Aranjeunna Pengikut Pasip

Dina cara nu sami yén lalaki alfa katingali agrésif, béta lalaki katingali salaku pasip . Ieu mangrupikeun kasalahpahaman anu ngirangan kamampuan kapamimpinan béta lalaki.

Aya gaya kapamimpinan anu béda, sareng janten pamimpin anu 'saé' tiasa sumping dina rupa-rupa bentuk.

Sedengkeun lalaki alfa tiasa buru-buru negeskeun dirina sorangan, béta lalaki jalu sering nahan sareng gabung sareng tim, anu salah paham salaku pasip.

Kapamimpinan tiasa rumit, sareng saha waé anu henteu langsung nyandak tanggung jawab sacara umum dianggap pasip.

Salah sahiji sipat pangsaéna ngeunaan lalaki béta nyaéta aranjeunna bakal sering neuleumkeun diri kana tim, nyandak anggota staf sareng aranjeunna.

Méntalitas alfa condong janten 'upami anjeun katinggaleun, anjeun bakal ditingalkeun.' Pikeun lalaki béta, kumaha oge, jalma-jalma pantes kasaruaan bahkan dina sistem hierarkis.

5. Aranjeunna Kabutuh Sareng Clingy

Ieu mangrupikeun salah paham anu gedé ngeunaan lalaki béta, sareng jenis paripolah ieu dipangaruhan ku seueur faktor éksternal anu bahkan lalaki alfa tiasa ningalikeun éta sakapeung.

Sacara stéotipis, lalaki alfa henteu nunjukkeun seueur kanyaah sareng katutup pisan - pikirkeun Christian Grey, salaku conto!

Kusabab urang dititah ulah ngaharepkeun jinis lelembutan ieu ti lalaki, urang sering ngaitkeunana sareng kedah malarat sareng caket nalika urang ngalamun éta.

Hubungan sareng kabuka, émosi anjeun henteu henteu ngajantenkeun anjeun caket, jinis naon waé anu anjeun pakaitkeun.

Éta hal anu kedah didorong, sareng sacara aktif ningkatkeun seueur bidang kahirupan anjeun, ti damel dugi ka hubungan.

Janten jalu béta sigana, pikeun seueur jalma, sami sareng asa pikeun perhatosan sareng teu aman, anu pastina henteu angger waé.

Béta jalu tiasa janten émosional, terbuka, jujur ​​dina komunikasi, teu aya anu sipatna négatip pisan!

pertandingan gulat dave meltzer 5 bintang

6. Aranjeunna Nyingkahan résiko sareng konfrontasi

Béta jalu tiasa ditingali sakumaha éra sareng ragu dina aspék kahirupanna mimitian ti damel dugi ka hubungan.

Ieu mangrupikeun mitos, sareng asalna tina kanyataan yén aranjeunna dianggap sabalikna tina nyandak résiko, lalaki alfa headstrong.

Nyatana, lalaki béta condong janten perencana anu rasional, anu mikirkeun tindakanana.

Sering dipercaya yén jalu béta ngajauhan tanggung jawab, anu tiasa sumping dina bentuk kaputusan sareng nangtung pikeun diri sareng naon anu aranjeunna percanten. Ieu meureun leres, tapi leres henteu gaduh janten!

Béta jalu dipikaterang mikirkeun hal tibatan polah sacara impulsif. Aranjeunna tiasa nyéépkeun waktos nalika ngeunaan kaputusan penting, tapi ieu sanés hal anu goréng.

Janten waktos salajengna saur anjeun anjeun terang naon anu dimaksud ku istilah 'béta jalu,' tanyakeun ka diri anjeun naha anjeun murag tina stereotype atanapi naha anjeun tiasa ningali seueur nilai anu leres dina jinis kapribadian anu salah paham ieu.