5 WWE Awéwé Superstars anjeun panginten henteu terang sakali nganggo topéng

>

Aya sababaraha pegulat topéng dina WWE - Kane, Vader sareng Rey Mysterio, mangrupikeun tilu tina seueur superstar anu topéng anu parantos ngéngingkeun cincin WWE. Sedengkeun topéng ningkatkeun persona pegulat sareng masihan anjeunna mistik tambahan, lumayan jarang ampir kabéh superstar topéng dina WWE jalu.

pindah ka gancang dina hubungan

Henteu aya awéwé pegulat anu ngajalankeun dirina dina topéng dina WWE. Sedengkeun luchadoras di Mexico - sapertos Star Seksi Lucha Underground sareng AAA anu kontroversial - biasana nganggo masker, kami henteu acan ningali superstar awéwé sumping kana promosi gulat pangageungna di dunya kalayan hiji.

Tapi seueur superstar WWE awéwé parantos ngahias topéng - sanaos jarang. Daptar ieu ningali 5 superstar sapertos kitu.






# 1 Bayley

Bayley handapeun topéng dina NXT

Bayley handapeun topéng dina NXT

kabogoh abdi dina telepon na sepanjang waktos

Bayley gulat handapeun topéng ngan dina acara langsung NXT sateuacan ngadopsi gimik awéwé kipasna. Anjeunna ngagabung sareng Paige sareng Charlotte Flair dina Januari 2013 dina topéng luchador sareng ngagaduhan rencana badaya di NXT salaku luchadora.



Nanging, rencana éta dibolaykeun sareng ku Juni, anjeunna dibungkus deui dina persona anu ayeuna.

Bayley ngaku resep mikanyaah Lucha Libre utamina kusabab nini na biasa nonton acara éta sareng yén anjeunna hoyong gulat di Mexico hiji dinten - panginten dina topéng.

lima belas TERAS