5 tina waktos WWE SummerSlam anu paling anéh

>

# 3 Hulk Hogan merjuangkeun tokoh anu diperjuangkeun dina pilem anu anjeuna - 1989

Zeus vs Hulk Hog ... Maksadna, Rip! Ieu

Zeus vs Hulk Hog ... Maksadna, Rip! Éta Rip.

Kumpulkeun 'buleud, barudak. Hayu atuh carioskeun hiji waktos, teu lami teuing. Hiji waktos sateuacan Dwayne 'The Rock' Johnson, atanapi Dave Bautista, atanapi John Cena. Hiji waktos nalika gulat pro henteu dianggap serius salaku palaku. Jaman harita katelah .... 1989 .

Pikeun éta taun anu Juara WWF harita Hulk Hogan dibéntangan Henteu Ngalarang , pilem aksi ngeunaan Jawara Pro Wrestling (kuring terang, leres?) Anu mendakan dirina kedah merjuangkeun eksekutif tivi sareng jahat (diperankeun ku aktor karakter veteran Kurt Fuller) sareng bajoang kandang bawah tanah anu parah kalayan cukuran paling parah di dunya ( dicoo ku Tom 'Tiny' Lister, anu bakal teras maén Deebo di Jumaah sareng Présidén di Unsur Kalima .)





Lister mangrupikeun tilas pamaén baskét sareng aktor (sareng lalaki anu saé pisan dina kahirupan nyata). Anjeunna sanés pegulat. Anjeunna henteu gaduh pangalaman sareng gulat profesional sateuacan pilem ieu. Anjeunna bahkan henteu leres-leres maénkeun pegulat profesional dina pilem.

Janten, tangtosna, Vince McMahon ngagaduhan ide gélo pikeun nyandak Lister salaku pegulat jeung salaku karakter anu sami, anjeunna maén dina pilem sareng Hogan dina WWF nyata. tantangan



Antosan ... naon?

Nyingkirkeun yén Hogan henteu maén nyalira Henteu Ngalarang - anjeunna maénkeun karakter anu namina Rip éta, saé, éta lumayan seueur Hogan di luar namina - sedengkeun Lister sanés Zeus dina kahirupan nyata. Jigana urang panginten tiasa netepkeun bagian pamungkas.

SummerSlam 1989 ningal Hulk Hogan sareng Brutus 'The Barber' Beefcake nyandak 'Macho King' Randy Savage sareng Zeus dina acara utami. Caritana, sapertos kitu, nyatakeun yén Zeus janten ambek ka Hogan nalika dina acara No Hold Barred - tétéla Hogan parantos pegat irungna - sareng hoyong merjuangkeun anjeunna sacara nyata. Nya, henteu nyata 'nyata'. Gulat nyata. Hogan sareng Beefcake teras meunang. Pertandingan



Dua tim saterasna teraskeun ka pertandingan ulang dina kandang baja salami Seri Survivor taun éta, sareng éta anu terakhir anu bakal urang tingali ngeunaan Zeus dina WWF. Anjeunna ogé bakal némbongan engké di WCW (waktos ieu salaku 'Z-Gangsta'), tapi kirang nyarios ngeunaan éta, langkung saé.

Telat 80-an mangrupikeun naon-naon anu disentuh Hogan janten emas sareng WWE hoyong néwak aura popularitasna. Program ieu direncanakeun disakuriling anjeunna sareng WWE nyobian sareng ngical naon anu aranjeunna tiasa.

Sateuacanna 3/5 TERAS