5 Hal Goldberg henteu acan hasil dina WWE

>

Goldberg parantos ngahontal jumlah anu saé dina WWE sanaos ngagaduhan jangka pondok. Jabatan Goldberg anu mimiti nyaéta ti RAW saatos WrestleMania 19 nepi dugi ka WrestleMania 20. Panggung kadua na dimimitian dina Oktober 2016 sareng saatos sababaraha penampilan di antawisna, éta disimpulkeun di WrestleMania 33 di 2017.

Sataun sanggeusna, Goldberg dilebetkeun kana Aula Terkenal WWE, sigana mastikeun yén WrestleMania 33 mangrupikeun lagu angsa na. Nanging, anjeunna teras-terasan ngadamel sababaraha penampilan per taun pikeun WWE, janten didieu aya lima hal anu anjeunna henteu kahontal dina promosi.

abdi henteu kantos hubungan

# 5. Goldberg henteu kantos judulna WrestleMania

Goldberg di WrestleMania 33

Goldberg di WrestleMania 33





Luar biasa pikeun mikir yén Goldberg ngan ukur bersaing di WrestleMania 3 kali dina karirna. Penampilan WrestleMania anu munggaran nyaéta di 2004, dimana anjeunna nyanghareupan Brock Lesnar dina pertandingan terakhir dina jangka waktu sataun na. Goldberg nembé nandatanganan perjanjian sataun kalayan WWE di 2003 sareng anjeunna nyatakeun yén anjeunna henteu wareg sareng arahan perusahaan sareng milih henteu asup deui.

Éta ogé kajantenan janten pertandingan akhir Brock Lesnar dina ngajalankeun WWE na ogé. Sedengkeun Goldberg vs Brock Lesnar siga pertandingan marquee WrestleMania idéal di Madison Square Garden, éta nanaon tapi éta.



Hirupkeun deui @BrockLesnar jeung @Goldberg urang #WrestleMania 33 tabrakan, kahadean tina @peacockTV jeung @WWENetwork . #UniversalTitle

PERTANDINGAN LENGKAP ▶ ️ https://t.co/y6DMAa41oG pic.twitter.com/cZ0NbE3okG

- WWE (@WWE) 31 Maret 2021

Fans aya dina kanyataan yén duanana lalaki gulat pertandingan terakhirna dina WWE. Duanana Brock Lesnar sareng Goldberg janten booed ti gedong, sareng pertandingan impianana janten musibah. Hiji-hijina rahmat anu nyalametkeun pertandingan éta wasit tamu khusus 'Stone Cold' Steve Austin, anu nampi surak nalika anjeunna pencét setélan dina Goldberg sareng Brock Lesnar.

12-satengah taun ka pengker, Goldberg bakal balik deui ka pertandingan impian anu saé sareng Brock Lesnar. Saatos patepungan anu ngareuwaskeun 86 detik di Survivor Series 2016, dua jalur éta nyebrang dina 2017 Royal Rumble sateuacan pertandinganna dijantenkeun resmi pikeun WrestleMania 33.



Untungna, waktos ayeuna, WWE langkung pinter sareng kumaha aranjeunna nanganan pertandingan judul Universal. Éta kontes ngabeledug 5+ menit kalayan teu saurang ogé lalaki gaduh momen pikeun narik napas. Éta ditanganan persis sakumaha anu kedah na sareng éta muncul saolah-olah WWE tungtungna ngalereskeun kalepatan WrestleMania 20.

Penampilan WrestleMania katilu sareng terakhir Goldberg (dugi ka ayeuna) aya dina taun 2020, tapi kaayanana robih pisan pertandinganna. Mimiti, pandemi COVID-19 pencét. Kadua, lawan aslina, Roman Reigns, caket kana acara éta kusabab kurangna kanyaho ngeunaan kaayaan COVID-19, masalah kaséhatan, sareng nyéépkeun waktos sareng kulawargana.

Hirupkeun deui @BrockLesnar jeung @Goldberg urang #WrestleMania 33 tabrakan, kahadean tina @peacockTV jeung @WWENetwork . #UniversalTitle

PERTANDINGAN LENGKAP ▶ ️ https://t.co/y6DMAa41oG pic.twitter.com/cZ0NbE3okG

- WWE (@WWE) 31 Maret 2021

Braun Strowman tungtungna ngagantikeun Reigns Romawi sareng ngéléhkeun Goldberg di jero Pusat Kinerja kalayan henteu aya pemirsa langsung. Upami henteu pikeun pandemi COVID-19, mungkin anjeunna tiasa ngagaduhan judul WrestleMania.

lima belas TERAS