5 jinis klasik penggemar gulat WWE

>

Salaku penggemar gulat, sababaraha urang ngaraos langkung berhak kana hal tibatan anu sanés. Ayeuna éta moal dianggap hal anu goréng pikeun sababaraha jalma, tapi nalika anjeun gaduh rébuan jalma nyebatkeun 'kami pantes éta', pemirsa anu ningali tiasa nganggap éta mangrupikeun hal anu goréng.

Lumayan upami anjeun mésér tikét pikeun nonton acara éta, tapi sahenteuna nunjukkeun sababaraha kasopanan kana gulat anu saé anu anjeun kéngingkeun ditingali.

Kalayan nyarios, peminat sapertos kitu ngan ukur nyiptakeun sakedik bagian tina WWE Semesta umum, anu condong ngaréaksikeun sareng ningali produk minggu ka minggu ku sababaraha cara anu béda.





Éta pastina ngamungkinkeun spéktrum anu langkung ageung nalika ngeunaan analisa sudut atanapi pertandingan anu ageung, tapi éta ogé tiasa ngabingungkeun jalma anu resep pisan pentingkeun naon anu dianggap jalma séjén alus.

kumaha teu janten kabogoh clingy

Salaku conto, hiji jalma meunteun pertandingan lima bintang henteu ngajantenkeun klasik. Naon anu ngajantenkeun klasik nyaéta upami seuseueurna pemirsa nonton dibungkus ku kontes dugi ka titik dimana aranjeunna aya di ujung korsi na ngagantung dina unggal usum gugur anu caket.



hal-hal pikeun diajak ngobrol sareng babaturan

Jarang pisan anjeun kéngingkeun momen sapertos dina bentang modéren, tapi saatos anjeun ngalakukeun éta, éta tiasa nyayogikeun para kenangan sababaraha kenangan magis anu hirup saumur hirup.

Kalayan nyarios, tiasa sacara universal satuju kana hiji hal anu moal pernah dijantenkeun sipat-sipat pendukung WWE. Janten, hayu urang tingali dina lima jinis klasik penggemar gulat WWE.


# 1 Pameget pinter

Kusabab di 2017, sadaya jelema ahli ahli gulat



Pikeun seueur jalmi, ieu seueur dianggap anu paling parah tina kebat. Fans pinter nyaéta budak lalaki sareng budak awéwé anu maca lambaran rereged sareng ngupingkeun jero kana Wrestling Observer, nyatakeun yén aranjeunna terang sagala rupa anu bakal kajadian dina tilu bulan ka hareup dina televisi WWE.

Nalika aranjeunna ngagaduhan anu leres di ditu di dieu, aranjeunna sacara umum henteu leres sering teuing.

Tapi éta sanés kanyataanna aranjeunna milih maca anu disangka spoiler - éta yén aranjeunna ningalikeun éta dina rupa penggemar anu sanés sareng kasenangan produk éta akibatna. Upami aranjeunna leres-leres yakin aya kajadian anu bakal kajadian sareng éta henteu, aranjeunna bakal kéngingkeun asa tunduh tibatan ngan ukur resep wanoh kana naon éta.

abdi tong nyangka gering kantos mendakan cinta

Kagum ku WWE anu anjeun hoyong terang pisan naon anu kajantenan cukup adil, tapi ulah polah langkung suci tibatan anjeun teras ngarepkeun balukar sakali anjeun parantos kabuktosan lepat.

Ngan ukur lungguh, cobian terasrasakeun acara éta naon sareng émut deui nalika anjeun murangkalih sareng munggaran cinta sareng gulat.

Ngomongkeun cinta, éta pasti aya anu teu aya dina masa depan ieu.

lima belas TERAS