3 Alesan naha WWE moal Mésér Gulat Pangaruh

>

Numutkeun kana laporan , Pejabat Pajabat Pangaruh nembé pendak sareng inohong WWE anu paling luhur. Aranjeunna dikabarkan pendak di Markas WWE pikeun ngabahas perkawis gulat anu aya hubunganana. Ieu sakali deui nyababkeun rumor yén perusahaan nomer dua Amérika badé ngajual asetna ka WWE.

Pangaruh Gulat parantos nyanghareupan spekulasi konstan ngeunaan kiamat anu bakal datang dina ayana 16 taun na. Laporan anyar ieu sigana moal béda sabab rapat éta paling dipikaresep ngeunaan perjanjian kerja salajengna. Kami parantos tangtos ningal rekaman TNA anu dianggo dina siaran DVD WWE sareng para pegulat sapertos Hardy's sareng AJ Styles. Upami anjeun masih henteu yakin, ieu tilu alesan kunaon Pangperangan Dampak moal aya dina panangan Vince McMahon.

# 3 Lagu Kabangsaan Moal Ngajual

Hasil gambar pikeun olahraga lagu kabangsaan

Perusahaan parantos sababaraha kali nyatakeun yén perusahaan sanés dijual





lamun anjeun ngagaduhan dinten anu goréng

Kusabab kéngingkeun perusahaan, Anthem Sports parantos disanghareupan a runtuyan laporan ngaku aranjeunna hoyong ngajual perusahaan. Lagu Kabangsaan salawasna nolak klaim ieu, sareng negeskeun yén aranjeunna dina bisnis gulat pikeun jangka panjang. Kaayaan kauangan di perusahaan tungtungna sigana bakal ningkat, janten anjeun kedah naroskeun naha Lagu Kabangsaan bakal dijual dina waktos ieu. Perusahaan parantos ngamimitian ngeusi karcis, ngaluncurkeun jasa streaming nyalira sareng parantos ngaleupaskeun pangusaha anu pangageungna, sapertos Alberto El Patron. Entong ngarepkeun Lagu Kabiasaan pikeun ngajual perusahaan siga hal-hal anu ningkat pisan.

1/3 TERAS