WWE: The Rock nyarioskeun ngeunaan panggunaan stéroid na

>

The Rock nyarios yén stéroid henteu ngagaduhan pangaruh ka anjeunna

éta batu vs umat manusa i kaluar cocok

Dwayne 'The Rock' Johnson, dina wawancara anu ngaliput hirupna anu propésional sareng pribadi, nyarioskeun mangtaun-taun nalika anjeunna depresi nuturkeun sababaraha set-backs, ogé nyarioskeun perkawis masalah kontroversial ngeunaan panggunaan stéroid.

The 'Brahma Bull' parantos nyatakeun yén anjeunna ékspérimén sareng stéroid ngan sakali, nalika anjeunna kuliah. The Rock nuluykeun nyatakeun yén, anjeunna gancang lirén nganggo stéroid nalika anjeunna ningali heula yén aranjeunna henteu ngagaduhan pangaruh .





kumaha terang upami aya anu resep ka anjeun di padamelan

Nalika Dwayne Johnson yuswa 18 taun, anjeunna parantos kéngingkeun beasiswa bal pinuh ka Universitas Miami sareng gumbira nalika anjeunna mangrupikeun hiji-hiji mahasiswa anu dipilih pikeun maén. The Rock anu bogoh ka buruan, nyobaan stéroid pikeun ningkatkeun performa na, tapi nyatakeun aranjeunna henteu leres-leres pangaruhna.

Kuring nyobian aranjeunna nalika umur 18, kuring sareng réncang sepakbola. Teu aya kajadian.