Bentang WWE RAW ngarepkeun anjeunna tiasa merjuangkeun Paige deui

>

Charlotte Flair miharep anjeunna tiasa ningali deui paséa anu anjeunna sareng Paige salami taun kahijina dina daptar utama WWE.

Dina Wengi Juara Juara 2015, Flair ngéléhkeun Nikki Bella pikeun Divas Championship dua bulan saatos sacara resmi ngiringan daptar RAW sareng SmackDown. Anjeunna teras nahan gelar ngalawan Paige di Survivor Series 2015 sareng TLC 2015.

Nyarios di Podcast Ryan Satin's Out of Character , Flair ngaku yén anjeunna merjuangkeun percaya kana kabisaanana salaku superstar saatos ningal NXT pikeun daptar utama. Anjeunna ogé ngeunteung dina perselisihan daptar utama sareng Nikki Bella, Paige, sareng Sasha Banks.





tanda anjeunna henteu asup ka anjeun
Upami kuring tiasa uih deui sareng ngalakukeun dua taun mimiti perselisihan, kuring bakal ngalakukeun naon waé pikeun balik sareng merjuangkeun Paige, saur Flair. Saatos Nikki, kuring gulat Paige sareng kuring ngagaduhan bapak kuring [Ric Flair] di juru kuring, teras anjeun gaduh Sasha sareng kuring bulak-balik sapertos opat bayar-per-pandangan.

The #FigureFour nyaeta KONCONG DINA ku @RealPaigeWWE ! #WWETLC #divasTitle @MsCharlotteWWE pic.twitter.com/MJrK6kLWf6

- WWE Universe (@WWEUniverse) 14 Désémber 2015

Salami taun main-roster kahijina, Flair ngayakeun Championship Divas salami 196 dinten sateuacan gelar pensiunan di WrestleMania 32. Dina acara anu sami, anjeunna kéngingkeun Juara WWE Awéwé anu nembé dikenalkeun dina pertandingan Ancaman Triple ngalawan Becky Lynch sareng Sasha Banks.



Kontras, Paige henteu bersaing dina pertandingan WWE antara Juni 2016 sareng Désémber 2017 kusabab cilaka beuheung. Cedera éta kapaksa anjeunna mundur ti kompetisi di-ring dina April 2018.

Charlotte Flair kakurangan pangalaman dibandingkeun sareng Paige sareng Sasha Banks

Paige sareng Charlotte Flair di TLC 2015

Paige sareng Charlotte Flair di TLC 2015

Charlotte Flair mangrupikeun bagian tina grup elit superstars awéwé anu anyar dina waktosna di NXT antara 2012 sareng 2015. Sanaos gancang nunjukkeun poténsial salaku bintang kahareup, anjeunna henteu ngagaduhan pangalaman anu diaku ku Paige sareng Sasha Banks .



Ningali deui, Flair nyatakeun yén anjeunna ngorondang ningali sababaraha pertandingan anu diperjuangkeun anjeunna nalika tahap awal karirna.

Kuring sanés palaku tiheula yén kuring ayeuna kusabab kuring ngan ukur maénkeun catch-up, nambihan Flair. Saha waé anu sanésna berjuang pikeun independén. Abdi NXT dipelak di bumi. Kuring mangrupikeun produk ti Pusat Kinerja, janten kuring ngan ukur indit, 'Man, kuring tiasa ngajantenkeun ieu langkung saé.' Kadang-kadang sababaraha barang anu kuring nonton deui, kuring balik, 'Oh, éta pikabetaheun.'

Éta pasti ngaraos saé pikeun @MsCharlotteWWE , nalika anjeunna nahan anjeunna #divasTitle leuwih @RealPaigeWWE ! #SurvivorSeries pic.twitter.com/MkJckgJffj

- WWE (@WWE) 23 Nopémber 2015

Flair ngéléhkeun Rhea Ripley dina Minggu WWE Money dina Bank pay-per-view pikeun kéngingkeun Kejuaraan Awéwé RAW. Kalebet dua kajawaraan NXT Awéwé anu naék, umur 35 taun ayeuna Juara Awéwé 14 kali.

randy orton vs brock lesnar summerslam 2016

Punten kiridit podcast Ryan Satin's Out of Character sareng pasihan H / T ka Sportskeeda Wrestling pikeun transkripsi upami anjeun nganggo tanda petik tina tulisan ieu.