Legenda WWE ngaku yén anjeunna kedah nolak alur carita Vince McMahon pikeun debutna

>

DDP (Inten Dallas Page) yakin yén anjeunna kedah nolak pamanggih alur carita aslina Vince McMahon saatos anjeunna ngagabung sareng WWE.

wwe aturan ekstrim 2018 waktos ngamimitian

Dina tanggal 18 Juni 2001, DDP diumumkeun dina RAW salaku jalma anu ngintip pamajikan urut The Undertaker, Sara. Dina waktos éta, éta umum terang yén DDP nikah ka urut valet WCW na, Kimberly Page.

Nyarios di Podcast Angle , superstar éta nyarios yén anjeunna badé damel sareng The Rock dina pertandingan Juara Rahayat lawan pertandingan Jawara Rakyat. Ningali deui, anjeunna pikir anjeunna kedah merjuangkeun pertandingan éta tibatan satuju kana alur carita stalker.





Di WCW, kuring merjuangkeun sadayana, saur DDP. 'Upami kuring kantos aya dina pola pikir WCW sareng Vince nyarios,' Kami hoyong anjeun nyusud pamajikan Undertaker, 'Abdi parantos melong anjeunna, melong ka anjeunna [urut pamajikanana, Kimberly], ningali deui ka anjeunna, sareng nyarios, 'Vince, naha anjeun ningali pamajikan kuring? Abdi badé milarian pamajikan ucing anu sanés? Sareng sadayana terang yén anjeunna pamajikan kuring? ''

20 taun ka pengker Dinten ayeuna Sedengkeun kartu anu kuring diurus dina WWE sanés anu pangsaéna dina waktos éta, ti saprak kuring diurus pisan. JADI POSITIF. Janten OPTIMISTIK. HATUR NUHUN. JADI UNSTOPPABLE pic.twitter.com/IVSl05CHai

- Intan Dallas Page (@RealDDP) 18 Juni 2021

Plot luar anu nyababkeun Kane sareng The Undertaker ngéléhkeun Kanyon sareng DDP dina pertandingan ngahijikeun WWE / WCW Tag Team Championship di SummerSlam 2001.



DDP ngungkabkeun naon anu anjeunna pelajari ti Vince McMahon

Halaman Kimberly henteu muncul dina Vince McMahon

Halaman Kimberly henteu muncul dina WWE Vince McMahon sareng DDP

DDP nyéépkeun seueurna karir gulat na damel kanggo nami-nami pangaruh kaasup Dusty Rhodes sareng Eric Bischoff. Salila ngajalankeun sataun pikeun Vince McMahon, umur 65 taun diajar anjeunna henteu kedah sieun leumpang jauh nalika anjeunna karasa pisan ngeunaan hiji hal.

Naon anu diajarkeun Vince McMahon ka kuring: anjeun moal tiasa sieun leumpang jauh tina méja, saur DDP. Kuring ngagaduhan sadayana koin, kuring tiasa ngalakukeun naon anu kuring pikahoyong. Kuring ngan moal ngalakukeun éta. Éta bakal janten tusuk abdi dinten ieu. 'Henteu, abdi henteu ngalakukeun éta. Kuring henteu ngalakukeun éta dugi ka sampurna ditata. '

Bagja pisan janten deui dina pc! pic.twitter.com/GwFEPmrwim



- Intan Dallas Page (@RealDDP) 29 Juni 2021

Saatos 12 bulan, DDP ninggalkeun WWE di 2002 kusabab cilaka beuheung ngancam. Anjeunna teras damel pikeun Gulat IMPACT di 2004 sareng 2005 sateuacan fokus kana program kabugaran DDPY na.


Punten kiridit The Angle Podcast sareng pasihan H / T ka Sportskeeda Wrestling pikeun transkripsi upami anjeun nganggo tanda petik tina tulisan ieu.