Tinjauan Buku WWE: Dwayne 'The Rock' Johnson: Jawara Rahayat ku James Romero

>

The Rock gampang mangrupikeun salah sahiji bintang superstar WWE anu paling terkenal di dunya, sareng tilas Juara WWE ayeuna mangrupikeun selebritis anu ikonik.

roman nguasaan dekan ambrosa sareng seth rollins

Kuring henteu teras-terasan nonton The Rock tampil dina cincin WWE atanapi nuturkeun karirna salami The Attitude Era. Tapi 'Dwayne' The Rock 'Johnson: Juara Rahayat' ku James Romero mangrupikeun buku anu sampurna pikeun nyéépkeun waktos nalika di lockdown.

Kuring diajar pisan tina tulisan Romero anu narik ati, anu ngaliput sababaraha waktos anu poék dina kahirupan The Rock. Sababaraha perjoangan ieu tiasa ngareuwaskeun peminat anu lami.





Adang ngamimitian salaku nonoman 'Dewey' anu henteu terang naon anu anjeunna hoyong lakukeun dina hirupna. Anjeunna rutin ngajalankeun hukum sareng hukum, tapi anjeunna teras janten aktor anu dibayar paling luhur di dunya. Dina perusahaan anu pinuh ku bintang, The Rock gampang ngagambar pangbadagna anu WWE ayeuna gaduh.

Romero nutupan jaman mimiti akina The Rock, Pimpinan Luhur Peter Maivia mimiti nyieun kesan dina dunya gulat,. Teras, anjeunna fokus kana The Rock engké mendakan kasuksésan dina bisnis anu anjeunna lahir.



Romero ngagambarkeun perjuangan anu disanghareupan ku Rock

Romero néwak perjuangan Adang tumuh sareng bapak dina bisnis sareng teras-terasan jalan. Anjeunna ogé kalebet waktos yén Johnson diusir ti imahna. Buku ieu bahkan nunjukkeun waktos nalika The Rock mutuskeun yén anjeunna moal pernah aya dina posisi éta deui.

Sakumaha nyatet, Romero kalebet seueur kanyataan dasar ngeunaan The Rock. Tapi jero pisan Romero, sareng dukungan sareng cutatan ti lalaki éta nyalira sapanjang karirna, mangrupikeun kesan anu luar biasa.

Kuring parantos diajar langkung seueur tibatan anu dibayangkeun ngeunaan karir salah sahiji penghibur pangsaéna anu kantos ditingali ku bisnis. Upami aya kipas gulat anu sanés milari jalan pikeun nyéépkeun waktos, tong ningali deui ti 'Dwayne' The Rock 'Johnson: Jawara Rahayat.'



kumaha ngawartosan upami lalaki nyaéta pamaén

Ieu link kanggo mésér Amazon .