William Shatner pikeun dilebetkeun kana Aula Inohong WWE

>

William Shatner parantos diumumkeun salaku inductee pangénggalna dina kelas WWE Hall of Fame 2021.

Aktor Kanada, anu ngahontal kasohor global dibéntangan dina serial fiksi ilmiah klasik Star Trek, dikonfirmasi salaku indéksee WWE Hall of Fame ku USA Today.

Shatner mimiti muncul dina tipi WWE di 1995, némbongan sasarengan Jerry 'The King' Lawler dina ruas anu berkesan anu ningali aktor Kaptén Kirk nguntungkeun Lawler dina konfrontasi fisik.





Anjeunna bakal balik deui ka WWE minggu payun pikeun ngadukung Bret 'Hitman' Hart dina pertandingan ngalawan Jeff Jarrett. Sakali deui, Shatner kapaksa nyandak masalah kana pananganna nyalira nalika Road Dogg nyobian ngaganggu tindakan éta. Shatner retak bintang WWE ku panangan anu ageung sateuacan ngagulung anjeunna sirah-mimiti kana tihang cincin.

Sanaos bénten-bénten layar na, William Shatner mangrupikeun jalma anu ngalebetkeun Jerry Lawler kana Aula Terkenal WWE di 2007.



batu tiis steve Austin twitter

Ngabobol: Sakumaha munggaran dilaporkeun ku @USATODAY , @WilliamShatner nuju dilebetkeun kana #WWEHOF salaku anggota Kelas 2020 salami Upacara Induksi Aula Inohong WWE 2021! https://t.co/Cq1KrhIrKJ

- WWE (@WWE) 30 Maret 2021

Tamu anu teu sering dibantah tapi henteu bisa dibantah tina World Wrestling Entertainment, William Shatner bakal nyandak tempat anu leres di aula gulat karajaan dina Salasa, April 6. Upacara Aula Inohong bakal disalurkeun dina Merak di Amérika Serikat sareng dina Jaringan WWE dimana-mana waé .

Naékna William Shatner janten superstardom

A William Shatner ngora.

A William Shatner ngora.



Sababaraha palaku anu kantos ngimpi ngahontal jangkung popularitas anu dilakukeun ku William Shatner dina waktos anu singget.

Sanaos janten bagian ageung budaya populér dina sababaraha taun ka pengker, serial Star Trek asli, anu mimiti ditayangkeun di 1966, dibatalkeun saatos ngan tilu musim.

Nanging, minat anu langkung ageung dina acara éta - berkat deui ngaji - ngadorong éksékutip studio pikeun greenlight Star Trek: The Motion Picture, anu dileupaskeun dékade lengkep saatos pembatalan acara na dina televisi.

Abdi didieu kanggo sababaraha menit. Kuring katindihan ku curahan cinta. Abdi nembé 90an ... 🤷‍♂️ Naon anu lumangsung nalika dugi ka 120? 🥳

- William Shatner (@WilliamShatner) 22 Maret 2021

10 pilem pitunjuk sareng sababaraha réboot tipi engké, Star Trek pageuh linggih salaku salah sahiji phenomenons pangageungna hiburan Amérika.

Naon anu anjeun pikirkeun? Naha William Shatner mangrupikeun panampi anu leres tina induksi Aula WWE Inohong? Hayu urang terang dina komentar di handap.