Saha salaki Dolly Parton? Sadayana perkawinan 55 taun nalika anjeunna nyiptakeun némbak panutup Playboy ikon pikeun ulang taun na

>

Dolly Parton ngabagi pidéo anu nunjukkeun kado pribadi pikeun salaki Carl Thomas Dean pikeun ulang taun ka-79 na.

Parton, 75 taun, mutuskeun pikeun nyiptakeun némbak sampingan Playboy na ti 1978 sareng ngarangkep dua gambar pikeun salaki Dean dina pidéo dina tanggal 20 Juli anu dibagikeun ka Twitter. Dina klip éta, Dolly Parton ngagem tandatangan kelinci kelinci ku ceuli sareng nyarios:

'Salaki kuring resep pisan kana sampeu asli Playboy, janten kuring nyobian mikirkeun naon anu bakal dilakukeun anjeunna bakal bagja. Anjeunna masih pikir kuring budak awéwé panas saatos lima puluh tujuh taun sareng kuring moal nyobian nyarios anjeunna kaluar tina éta. Sareng kuring miharep anjeunna satuju. '

Penyanyi-panulis lagu sareng kamanusaan anu parantos lami teras nampilkeun kado panutup anu diciptakeun pikeun salaki Carl Thomas Dean di imahna. Dolly Parton nyatakeun yén ieu mangrupikeun léngkah pangsaéna salajengna saprak Playboy lirén publikasi majalahna di 2020.





Ogé baca: Sabaraha gaduh barudak Jeff Bezos? Sadaya anu peryogi kauninga ngeunaan kulawargana nalika suksés gambar peluncuran rohangan Asal Blue janten viral

Éta salawasna #HotGirlSummer pikeun salaki kuring, Carl Wilujeng tepang taun kaasih kuring! pic.twitter.com/utz7Atpk3F



- Dolly Parton (@DollyParton) 20 Juli 2021

Salaki Dolly Parton

Carl Thomas Dean, nikah ka Dolly Parton salami lima puluh lima taun, mangrupikeun pangusaha Amérika lahir di Nashville, Tennesse. Anjeunna mimitina ngajalankeun perusahaan peletakan aspal di taun 1970an.

Anjeunna sareng Dolly patepung di 1964 sareng nikah dua taun ka hareup, dimana aranjeunna ngadamel penampilan umum terakhir na babarengan. Dina 2016, Carl Thomas Dean sareng Dolly Parton ngabaruan sumpah pikeun ngagungkeun ulang 50 na.

Ogé baca: Saha Dylan Zangwill? Sadayana ngeunaan umur 14 taun anu nampi pujian dina AGT kalayan pagelaran Ratu 'Somebody to Love'



pic.twitter.com/t1CWyfFkxq

- (@CheezeWisard) 20 Juli 2021

Seueur peminat anu gumbira saatos Dolly Parton ngabagi pidéo anu ningalikeun kado na ka salakina. Anjeunna nampi langkung ti tujuh belas rebu retweet sareng 149 rebu resep kanggo video pribadi na ngajelaskeun kado na ka Carl Dean.

Sababaraha pangguna nyatakeun yén Dolly Parton henteu acan sepuh, sedengkeun anu sanésna ngan ukur hate haneut ku pribadina.

Dolly Parton yuswa sapertos awéwé Hideung sareng kami henteu marah ka anjeunna

naon anu kudu dilakukeun lamun anjeun teu boga babaturan
- The Shadow League (@ShadowLeague) 20 Juli 2021

Ngan mun anjeun pikir Dolly moal tiasa langkung saé.

- Stephanie Simoni (@StephanieSimoni) 20 Juli 2021

Ngabobol: Badé ka kang Carl pic.twitter.com/FV1FMmriJm

- JIMMY WAYNE (@JimmyWayne) 20 Juli 2021

Ieu ngan manis pisan. ..

Tangtosna Carl sapertos Charlie atanapi Dr Cakar. Kami henteu pernah ningali beungeutna tapi kami terang yén anjeunna aya

- Rachel Marie ️‍⚧️️‍ (@L LittleMissKittn) 20 Juli 2021

Dolly, saur anjeun ngan hiji-hijina urang Amérika anu urang sadayana tiasa satuju, janten kami peryogi anjeun nyalonkeun janten Présidén dina Dolly Tiket 2024. Anjeun panginten kedah janten VP anjeun nyalira.

- Ellston Logan (@EllstonLogan) 20 Juli 2021

Carl Thomas Dean sanés anu janten sorotan, sareng réaksina kana kado dina akhir pidéo Dolly Parton. Anjeunna nyatakeun yén anjeunna ngahargaan hadiah éta.

Ogé baca: Saha kabogoh Jeff Bezos, Lauren Sanchez? Sadaya anu peryogi kauninga salaku pasangan anu nganut pasualan peluncuran rohangan Blue Origin anu suksés

Bantosan Sportskeeda ningkatkeun panutupan berita pop-culture na. Candak survey 3-menit ayeuna .