Saha ari Christian Plourde? Jogét flirty Mads Lewis sareng pangaruh influencer TikTok nyababkeun rumor roman

>

Influencer TikTok Mads Lewis parantos ngabantah klaim kencan sareng sasama TikToker Christian Plourde. Gosip na parantos janten viral dina média sosial, kalayan para penggemar héran naha Lewis tungtungna ngalih ti kabogoh Jaden Hossler .

The hearsay of romance dimimitian saatos video TikTok anyar Lewis 'anu nampilkeun rutinitas jogét sareng Plourde. Énergi flirtatious antara duanana ngagaduhan kipas spekulasi ngeunaan panyedepan roman poténsial. Tapi Lewis nembé ngeureunkeun gosip 'njijikkan'.

Anjeunna katingali nalika tuang siang sareng gancang didatangan ku paparazzi nalika badé kaluar. Nalika ditaros perkawis video TikTok énggalna sareng Plourde sareng upami duaan bobogohan, saurna,





Abdi henteu ngagaduhan kabogoh énggal. Kuring ngarasa resep ngaléngkah gancang éta saé pisan.

Saatos dipenta pikeun alamat hubungan anyarna sareng Plourde, Lewis nyarios yén aranjeunna ngan ukur babaturan. '


Saha ari Christian Plourde?

Tingali tulisan ieu dina Instagram

Pos anu dibagi ku Christian Plourde (@christianplourde)



Plourde mangrupikeun panyipta eusi umur 20 taun di TikTok. Anjeunna ageung di Boston, Massachusetts, sareng ngagaduhan langkung ti 1,9 juta pengikut dina platform, sami sareng resep Mads Lewis.

Plourde sacara rutin ngamuat skétsa komedi, pidéo sing nyinkronkeun lambey, sareng kolaborasi sareng panyipta sanés. Kumisan ti fanbase masif na di TikTok, popularitas bintang dina Instagram terus ningkat. Fans tiasa mendakan anjeunna @christianplourde, dimana anjeunna katingali posing barengan sensasi internét anu sanés sapertos Bryce Hall sareng Tayler Holder.

Plourde ogé ngagaduhan saluran Youtube kalayan gagang anu sami. Nanging, teu acan aya anu unggah pangénggalna.




Naon drama antara Mads Lewis sareng mantan kabogoh Jaden Hossler

Sigana teu aya tungtungna tontonan umum tina kontroversi TikTok 4 arah antara Mads Lewis, Nessa Barrett, Jaden Hossler, sareng Josh Richards. Bajingan dimimitian saatos Barrett sareng Hossler ngadamel pilem video anu micu romansa instan antara aranjeunna.

kumaha ngawartosan ka sobat lalaki anjeun resep anjeunna tanpa ngarusak silaturahim

Kajadian éta henteu lami deui ngajantenkeun perpisahan anu berantakan antara Hossler sareng Lewis. Hossler ditingali sareng Barrett sareng teras ngonfirmasi hubungan anyar na. Peryogi dicatet yén Barrett sateuacanna hubungan sareng Richards, sareng anjeunna henteu sadar kana kamajuan nalika éta.

Ogé maca : 'Kuring terang aranjeunna rada resep silih': Josh Richards muka hubungan Jaden Hossler sareng Nessa Barrett dina podcast BFFs