Saha Brooke Simpson? Sadaya anu peryogi kauninga ngeunaan kontés kontén Sora anu nampi sora gera dina America's Got Talent

>

Brooke Simpson nembé nampi sambutan dina usum 16 Amérika's Got Talent. Penyanyi pribumi-Amérika éta baheulana mangrupikeun pamilon The Voice (AS) Usum 13 sareng dibimbing ku bintang Hannah Montana Miley Cyrus.

Teras 26, Brooke Simpson ngan isin tina sababaraha sora dina final pamungkas acara Néglasari, anu ngamungkinkeun persainganna, Chloe Kohanski sareng Addison Agen, kéngingkeun tempat kahiji sareng kadua.

cara pangsaéna pikeun ngeureunkeun hubungan jangka panjang

Umur 30 taun éta ogé mangrupikeun favorit kipas dina The Voice, sareng audisi na, dimana anjeunna maénkeun Stone Cold ku Demi Lovato, nyababkeun para hakim pikeun mikawanoh bakat vokalna anu ngagemkeun.






Sagalana ngeunaan Brooke Simpson

The Hollister, Karolina Kalér, asli anu diaudit pikeun America's Got Bakat Usum 16 tanggal 22 Juni. Anjeunna tampil Lizzo urang Cuz I Love You, ngagumkeun hakim ku vokalna.

Brooke Simpson nampi Sumuhun anu saé ti sadayana hakim . Howie Mandel, salah saurang hakim, muji anjeunna ku nyarios:



Anjeun kakuatan, sareng kuring pikir anjeun bakal maén tempat anu langkung ageung saatos ieu.

Kahirupan mimiti

Brooke Simpson lahir tanggal 22 Méi 1991, di suku Haliwa-Saponi. Kahirupan mimiti na aya di lapangan kabilah di Hollister, Karolina Kalér.

Numutkeun profil dirina tina The Voice dina halaman wéb Néglasari, Brooke ngahadiran pakumpulan suku, Powwow, di budak leutik na ngalaksanakeun di aranjeunna sareng kulawargana. Kulawarga na mangrupikeun penginjil sareng ogé bakal nyanyi di garéja unggal minggu.

Latar ieu diideuan Brooke pikeun nyanyi nalika yuswa ngan tujuh taun. Dina 2013, anjeunna pendak sareng palatih vokalna, Andrez Franco. Anjeunna nikah sareng Ray Simpson di 2014.



9/11 hulk hogan

Perjalananna dina The Voice

Tanggal 1 Oktober 2017, nalika audisi buta-buta na dina The Voice (Usum 13), Brooke nyanyi Demi Lovato's Stone Cold. Sadaya hakim nyatujuan performa na, anu kalebet Adam Levine, Miley Cyrus, Blake Shelton, sareng Jennifer Hudson.

Anjeunna pamustunganana milih penyanyi Wrecking Ball Miley Cyrus salaku pembimbingna dina acara éta.

Sapanjang séri, Brooke Simpson masihan pagelaran lagu anu ngagugulung sapertos Wrecking Ball, O Holy Night (aslina ku Mariah Carrey) sareng ogé nyertakeun salah sahiji lagu aslina, What Is Beautiful.

Ngeunaan pangalaman anjeunna dina acara éta, Brooke nyebatkeun dina episode finale:

Sateuacan ieu, kuring nembé ngagaduhan 26 taun, teras Miley janten kuring. Gadis ieu (Miley) ningali langkung seueur ti kuring tibatan kuring sorangan. Miley anu panghadéna mutlak. Kuring ngaraos untung pisan nganuhunkeun ka dirina pelatih kuring.

Samentawis éta, Miley Cyrus muji Brooke ku nyarios:

Brooke parantos luar biasa damelna, sareng kuring parantos nonton anjeunna ageung pisan. Kami parantos muka anjeunna sareng nunjukkeun kabeneran sareng kajujuranana, sareng kuring pikir jalma-jalma parantos langkung terang Brooke.

Pintonanna pikeun O Holy Night salami usum finale nampi seueur pujian di YouTube. Salah sahiji pangguna mairan:

Gadis ieu anu henteu kéngingkeun mangrupikeun tragedi pangageungna. Anjeunna outsang dulur anu di final.

Brooke Simpson ogé ngayakeun répréséntasi anu kuat tina akar suku na dina pasanggiri sareng naékékan pituin urang Amerika.

kumaha teu gampang bogoh

Saatos Sora The

Saatos kasuksésan na dina The Voice, Simpson parantos ngaluarkeun sapuluh bujang sareng EP saprak 2017. Single kahijina nyaéta 2 enjing dina bulan Pébruari 2018. Single anu pang anyarna nyaéta kuring ngagaduhan anjeun, dirilis dina bulan Nopémber 2020.

Musik Brooke Simpson tiasa diunduh atanapi disayogikeun dina Spotify, dimana anjeunna ngagaduhan langkung ti 247,000 aliran dina single na, Little Bit Crazy (2019) sareng 2 enjing.


Kalayan audisi anu kuat dina America's Got Talent sareng popularitasna asalna tina acara bakat sapertos kitu, masuk akal yén Brooke Simpson bakal mendakan kasuksésan. Bakatna bahkan panginten tiasa nyandak anjeunna ka akhir tina AGT, dimana anjeunna ngagaduhan kemenangan anu unggul.