Dimana Frank Fritz ti Amérika Pickers? Béntang co-Mike Wolfe resurfaces sanggeus leungitna beurat ngareureuwas nalika anjeunna ngungkabkeun alesan balik henteuna na

>

Populér kapribadian televisi Frank Fritz katingali henteu dikenal dina penampilan anu anyar pisan. Gambar-gambar pangénggalna nunjukkeun anjeunna parantos kaleungitan 65 pon.

Jalma-jalma ningali Frank pangahirna dina History Channel's American Pickers, anu dina Maret 2020. Ti saprak éta, masarakat parantos nyobian milari dimana-na saatos ngaleungit ngadadak.

Dina wawancara anu anyar sareng The Sun, Frank Fritz kaciri ipis pisan nalika anjeunna ngungkabkeun naon anu ngajauhkeun anjeunna salami sababaraha dinten saatos Amérika Pickers. Cenah alesan anu nyababkeun leungitna beurat na nyaéta gaya hirup anu langkung séhat sareng panyakit Crohn, panyakit radang usus anu kronis.





American Pickers 'Frank turun 65 lbs nalika anjeunna resurfaces pikeun kahiji kalina dina sataun https://t.co/Y9VGZnelhj

nampi anjeun moal kantos mendakan cinta
- The Sun TV (@TheSunTV) 19 Juli 2021

Ogé baca: Naha Lil Nas X ditahan? Fans réaksi nalika rapper ngabagi kartu KTP panjara saatos nyindiran gugatan Nike Setan Sapatu dina teaser lagu



naha jalma-jalma neuteup panon anjeun

Dimana Frank Fritz?

Frank Fritz nembé ngungkabkeun dina wawancara yén anjeunna kaserang Crohn's. Anjeunna nyatakeun yén penurunan beurat badan nyaéta anjeunna ningali diétna pikeun ngajaga panyakitna terkendali, sareng anjeunna ngan saukur tuang séhat.

Anjeunna ngaso antara musim ka-8 sareng ka-9 di Amérika Péker sareng nyéépkeun waktos na dina média sosial. Fritz nyatakeun yén seueur jalma parantos ningali kaleungitan beurat na sareng hariwang ngeunaan kasihatanana.

Fritz hatur ka para pameget sareng nyarios yén anjeunna parantos olahraga sareng tuang seueur tuangeun anu séhat. Salila pandemi Covid-19 di 2020, anjeunna dilaporkeun dikarantina di Iowa. Frank Fritz nambihan yén anjeunna nginum sakedik kanggo ngirangan beurat tapi éta henteu tiasa dianggo saé pikeun anjeunna.



Ogé baca: 'Nyobian anu pangsaéna pikeun nebus diri': David Dobrik ninggalkeun internét dibagi saatos anjeunna ngahontal ka penggemar sareng nawiskeun pikeun ngabantosan aranjeunna

brock lesnar harita sareng ayeuna

Frank nyarios yén kabiasaan nginumna anu beurat mangrupikeun alesan balikna perpisahan ti kabogoh sareng mantan tunangan na Diann Bankson.

Dina poto pangénggalna, Frank Fritz katingali ngiringan caket bumi pertanian na Iowa nalika anjeunna seuri sareng pamer awakna pas. Baris gambar sanésna nunjukkeun anjeunna pose sareng koleksi motorna anu lega di garasi sapédah na.

Ogé baca: Saha Leyna Bloom? Sadayana ngeunaan awéwé trans anu pangheulana ditampilkeun dina panutup baju baju Olahraga ilustrasi


Bantosan Sportskeeda ningkatkeun panutupan berita pop-culture na. Candak survey 3-menit ayeuna.