Naon anu lumangsung pikeun WWE's Sunny?

>

Aula Terkenal WWE, Tammy Sytch, langkung dikenal pikeun gulat penggemar salaku Sunny dijadwalkeun dileupaskeun tina panjara awal Oktober saatos dipenjara saprak Maret 2018.

Mangrupikeun sababaraha taun kasar pikeun umur 45 taun, anu istilah panjara na gagal tina teu muncul di pengadilan pikeun sababaraha tangkepan DUI di daérah New Jersey di mimiti 2018.

Nalika anjeunna diolah, pejabat New Jersey mendakan Sytch mangrupikeun buronan saatos parolna di Pennsylvania dicabut. Saatos anjeunna lirén cicing di nagara éta, pulisi henteu tiasa mendakan anjeunna pikeun ékstradisi.





Ieu mangrupikeun puncak tina sababaraha ngajalankeun-in panganyarna ku undang-undang anu dina hiji waktos di 2012 ningali Sytch luar biasa, ditéwak lima kali dina jangka waktu 4 minggu pikeun sababaraha tuduhan kalebet pencurian, perilaku anu teu sopan sareng tilu tuduhan ngalanggar paréntah pelindung.

Éta mangrupikeun dongéng anu sedih pikeun awéwé anu kantos linggih di puncak industri gulat salaku simbol kelamin nomer hiji WWF teras nahan bédana salaku selebritis anu paling diunduh dina AOL, 20 taun ka pengker, di 1998.



Sunny sakedik ngatur The Legion of Doom di 1998

Sunny sakedik ngatur The Legion of Doom di 1998

Sytch mimiti bitu kana adu gulat pikeun Jim Cornette's Smoky Mountain Wrestling di awal taun 1990an sareng kabogoh pegulat na, Chris Candido.

trish stratus harita sareng ayeuna

Sanaos pernah gulat, Sytch henteu diragukeun janten bintang kalakuan pasangan éta sareng anjeunna, sanés Candido anu mimiti nampi telepon ti World Wrestling Federation di akhir taun 1994 pikeun pindah ka Kalér sareng damel pikeun perusahaan gulat pangbadagna di dunya.



Saatos waktos lami janten 'Tamara Murphy' - komentator pikeun bagéan berita WWF, Sytch dibaptis deui sareng Sunny sareng gabung sareng perusahaan ku Candido anu nampi moniker na, Skip.

Pasangan éta dipasihkeun salaku kaéran panatik kabugaran anu bakal ngiringan balaréa sareng lawan pikeun katingal kirang sampurna sapertos aranjeunna.

Tapi, kamasyhuran bakal gancang angkat ka sirah umur 22 taun sareng ngakuan yén anjeunna mangrupikeun bintang duo, ego na tumuh sareng tumuh sareng anjeunna janten sering nyeri sirah pikeun manajemén sareng ruang locker pikeun kalakuan anu henteu propésional sareng tantrums anu berulang.

Sanaos, henteu lami sateuacan anjeunna mendakan sumanget karabat, dina jaman alit sareng anom, Shawn Michaels. Pasangan ngamimitian hubungan umum, bahkan dugi ka bobo saling di kantor Pupuhu, kantor Vince McMahon.

Michaels sanés hiji-hijina urusan, Sytch kagungan; anjeunna sering hubungan sareng sababaraha palaku sareng ngalakukeun sakumaha anjeunna pikaresepeun, tanpa sieun akibat.

Candido pikeun bagianana, mangrupikeun jalma anu resep, hormat sareng umumna sepi, anu kasohor di ruang ganti pikeun tingkah polah na sareng seueur simpati sareng cara anu dibenci ku Sytch.

Kitu pisan, aya sababaraha kajadian ngora di mana para pegulat ngaleupaskeun ukuran dendam dina bom pirang. Sytch kagungan kantongna naék tina sababaraha kali sareng langkung kasohor ngagaduhan tim tagar gunung Kidul, The Godwinn ngalungkeun 'slop bucker' na dina kaméra.

Éta mangrupikeun tempat anu direncanakeun. Naon anu henteu dituliskeun, nyaéta 'kontribusina' tambahan anu seueur pamilon anu daék ti kamar locker anu disayogikeun kana ember. Dina polah dendam anu sanés, Sytch dibujuk pikeun ngaitkeun rambut Yokozuna super-beurat 650 pon, henteu sadar yén pegulatna henteu pernah ngumbah éta, kusabab henteu mampuh naékeun panangan masif na luhur sirah. Sytch engké bakal ngaku yén butuh sababaraha dinten kanggo anjeunna nyingkirkeun bau busuk.

Sanaos pelanggaran di panggung na, Sytch tetep janten palaku diulas dina televisi. Kabogohna, Candido pasangan sareng Tom Prichard, anu namina Zip sareng Sytch ngatur duo anu dibéré nami, The Bodydonnas.

Sytch mingpin tandem ka Tag Team Championship sareng ngalakukeun hal anu sami pikeun tim tag The Smoking Gunns tina Billy sareng Bart Gunn.

Saatos mantra singget sareng hilap salaku manajer Faarooq, Sytch diangkat deui salaku host acara WWF akhir minggu sapertos Livewire sareng Shotgun Saturday Night.

Candido angkat Féderasi pikeun Paul Heyman's Extreme Championship Wrestling di 1997 sareng Sytch diidinan ngiringan anjeunna pikeun sababaraha acara.

nalika hiji lalaki sieun parasaan na pikeun anjeun

Anjeunna balik pinuh waktos sareng WWF dina mimiti 1998 tapi bakal gancang mendakan diri salaku bakat awéwé utama di perusahaan ku anu langkung ageung, Rena 'Sable' Mero, anu dinten ayeuna namina Ny Brock Lesnar.

Sable - Disayogikeun Sunny salaku WWF

Sable - Disayogikeun Sunny salaku palaku awéwé top WWF

Sable ngagaduhan bakat anu langkung saé tibatan Sytch tapi dina waktos éta nyababkeun henteu aya salah sahiji kaayaan di buruan tukang anu dilakukeun ku Sytch sareng ngawangun hubungan sareng pemirsa, Sytch ngan ukur tiasa ngimpikeun.

Dina waktos ieu Sytch janten kecanduan panawar nyeri resép sareng mimiti nyababkeun masalah di panggung deui, khusus sareng saingan, Mero.

Ku alatan éta, dibébaskeunna ti perusahaan dina bulan Juli 1998 teu tiasa dihindari.

Hanjakalna, tujuan na nyaéta ECW, anu mangrupikeun tempat pikeun sagala rupa panggunaan narkoba rekreasi, anu ngagegedekeun dirina sareng Candido, anu dina waktos éta parantos janten pecandu di lingkungan ECW nyalira, masalah narkoba. Pasangan éta angkat promosi taun payun sareng angkat deui di WCW pikeun jangka pondok anu sanés dina perusahaan utama. Kadatanganna datang di tengah rumor ngeunaan penyalahgunaan narkoba langkung seueur.

Sytch sareng Candido mumbul di sakuliling tempat mandiri salami sababaraha taun, antukna, beurat Sytch balon dugi ka tingkat anu luar biasa, ngajantenkeun anjeunna henteu dikenal ti puncak pertengahan taun sembilan puluhan.

Penyalahgunaan narkoba kapangaruhan Sunny

Penyalahgunaan narkoba mangaruhan penampilan Sunny dina

wwe sabuk kanggo dijual mirah

2000an

Akhirna Sunny sareng Candido meresihan dirina nyalira sahingga aranjeunna ngamankeun padamelan biasa kalayan promosi total Nonstop Aksi Jeff Jarrett. Pasangan éta suksés dugi musibah kajantenan. Salami pertandingan kandang di Lockdown 2005 tanggal 24 April 2005, Candido narekahan tibia sareng fibula nalika lawan Sonny Siaki murag kana suku na. Candido menjalani operasi énjingna sareng ngempelkeun sekrup sareng piring kanggo nyetél deui sampéanna. Nanging, sanaos tétéla pulih deui, Candido pupus dina 28 April 2005.

Dina waktos éta, pupusna dilaporkeun salaku pembekuan getih tina komplikasi nalika operasi na, kumaha oge lanceukna, Jonny engké dikonfirmasi dina wawancara anu Candido tos maot ti pneumonia saatos anjeunna salah nginum obat bobo anu kalem ngambekan napasna sareng nyababkeun bayah na dieusian ku cairan.

Mangrupikeun niup pisan pikeun Sytch, anu sanaos pasang surut sareng Candido, parantos hubungan sareng anjeunna salami dua puluh taun.

Sytch kalolobaan murag tina sorotan sabab na beurat awakna terus spiral. Sauran telepon ti bos WWE Talent, John Laurinitis dimana anjeunna naroskeun kersa na uih deui ka perusahaan ngainspirasi dirina pikeun balik kana 'bentuk Sunny' sareng Sytch estu langsing ka sosok anu mirip pisan sareng dirina taun 1990an.

Balikna WWE henteu pernah terwujud, tapi Sytch parantos muncul nalika édisi Raw 15 dina taun 2007 ogé penampilan saderhana dina 25-Diva battle royal di Wrestlemania 25 di 2009.

Sytch teras dilebetkeun kana Aula Inohong WWE di 2011. Sytch parantos muncul tina sababaraha taun masalah pribadi janten bangga sakali deui sareng nampi pujian ti penggemar salaku ikon gulat.

Sedih, masalahna henteu permanén di tukangeun anjeunna sareng taun-taun masalah hukumna mimiti. Mudah-mudahan, ku parol na ti panjara badé dimimitian dina sababaraha minggu, Sytch sakali deui tiasa ngantepkeun masalahna di jaman baheula sareng hirup senang.

Penggemar gulat langkung resep nginget anjeunna salaku ikon taun 1990an tibatan sosok tragis anu anjeunna parantos dékade ieu.