Naon Anu Kedah Laksanakeun Nalika Anu Anjeun Sinta Mikanyaah Anu Batur

Ngembangkeun parasaan pikeun saha waé anu parantos dicandak kajadian sering pisan.

Sareng nalika éta kajadian, anjeun tiasa bet yén sahenteuna hiji jalma dina kaayaan ieu bakal tungtungna cilaka.

Biasana éta jalma anu (atanapi pikir aranjeunna) bogoh, tapi objek kaasihna nyaéta bogoh ka batur.





Sareng kusabab anjeun maca tulisan ieu, éta panginten anjeun.

Jalma anu anjeun tiasa bogoh bahkan moal terang anjeun gaduh parasaan pikeun aranjeunna sabab anjeun henteu kantos ngawartosan aranjeunna (kusabab aranjeunna sareng batur).



Di sisi anu sanésna, aranjeunna bisa waspada, tapi tong bales salah sahiji parasaan éta. Haténa parantos milik batur, sareng ngan ukur henteu aya kamar pikeun anjeun dina gambar éta.

Aya ogé kaayaan di mana jalma bakal tungtungna keok sareng batur anu resep pasangan anu béda-béda génder tibatan aranjeunna.

Naon sababna, éta kaayaan anu sesah pikeun négosiasi, tapi hiji anu kedah ditempelkeun dina pucukna gancang-gancang.



Mimiti, naros ka diri sorangan…

Naha anjeun leres-leres bogoh? Atanapi ngan saukur kasmaran?

Kasar sareng obsesi parantos kajantenan ka sadayana urang sadayana. Kami pendak sareng jalma anu leres-leres niupkeun kami, sareng kami moal tiasa ngaleupaskeun tina sirah.

Éta henteu kedah hartosna yén urang cinta ka jalma éta. Nyatana, biasana ngandung harti yén urang keuna ku ideu kami ngeunaan saha jalma éta, tibatan anu saleresna aranjeunna.

Kami condong nempatkeun jalma dina tumpukan - ieu ngan sipat manusa. Anjeun panginten pendak sareng batur dina festival sareng pikir éta mahluk anu paling kerén anu kantos anjeun pendakan. Aranjeunna palinter, tampan, gaduh awak anu hébat, super berbakat ... atribut positip teras-terasan ngalir ka sadaya arah, sanes?

Tapi anjeun henteu leres-leres terang jalmi ieu. Anu anjeun kedah lakukeun tiasa janten sababaraha detil anu parantos aranjeunna bagikeun, sareng imajinasi anjeun anu jelas.

Sareng nalika anjeun terang yén aranjeunna sareng batur, émosi anjeun panginten tiasa kaleuleuwih teuing.

Ujug-ujug, aranjeunna angkat tina pamikiran pikaresepeun kana obsesi sadayana. Sareng anjeun ngawitan ngaguar ideu yén aranjeunna tiasa janten sobat jiwa anjeun, sareng kumaha anjeun tiasa bagja dina kahirupan tanpa aranjeunna?

Memang, kadang cinta ieu tulus. Anjeun tiasa janten sobat caket sareng jalma anu parantos aya hubungan atanapi nikah, sareng mendakan yén anjeun parantos ngembangkeun parasaan anu kuat pikeun aranjeunna.

Atanapi, anjeun panginten tiasa murag asih sareng batur sapagawean atanapi bos anjeun. Barina ogé, seueur jalma nyéépkeun langkung seueur waktos di damel tibatan di bumi, sareng sagala rupi silaturahim sareng hubungan mekar dina kaayaan sapertos kieu.

Nanging, kaseueuran waktos éta mangrupikeun kasarakahan dumasar kana persépsi sareng imajinasi anjeun nyalira. Sanés kanyataanna.

Upami anjeun pikeun sacara magis ngarobih pipikiran sareng ngajantenkeun aranjeunna salaku pasangan, naha anjeun leres-leres pikir aranjeunna bakal hirup dugi ka impian anu anjeun pikahoyong ku aranjeunna? Atanapi aranjeunna bakal gagal tina naon anu anjeun ngarepkeun, ngacapruk haté anjeun lengkep?

Candak sakedap sareng ngeunteung kana seuneu anu langkung lami - batur ti jaman baheula anjeun anu anjeun kantos ngagaduhan perasaan anu jero dina waktos éta.

Sakumaha sering anjeun mikir jalma éta ayeuna? Kamungkinan aranjeunna jarang datang ka pipikiran, tapi dina waktos éta, éta panginten sadayana kalebet sareng ngemutan dina émutan anjeun.

Bandingkeun sareng naon anu anjeun alami ayeuna, sareng naroskeun ka diri anjeun naha leres anu anjeun rasakeun. Sareng langkung pentingna, upami éta ngalayanan anjeun ogé, sareng ngabantosan dina kamekaran pribadi anjeun sareng pamekaran.

Naha anjeun hoyong jalmi ieu kusabab aranjeunna henteu sayogi?

Ieu kajadian langkung sering tibatan anu anjeun percanten. Seueur jalma numuwuhkeun parasaan pikeun anu parantos nyarios kusabab aranjeunna 'aman.'

Dasarna, aranjeunna pinus pikeun jalma anu aya hubungan anu komitmen atanapi pertikahan kusabab aranjeunna hoyong pikagumbiraeun anu pikaseurieun tanpa résiko saleresna kedah aub sareng aranjeunna.

Asmara tiasa dibuka dina pipikiran sareng haténa tanpa aya kacau masalah interpersonal anu ngahalangan. Nyatana, ieu sering kajadian sareng hubungan jarak jauh online.

Jalma-jalma tiasa ngokolakeun ideu nyalira ngeunaan naon anu dipikaterang ku batur. Aranjeunna tiasa gaduh parasaan romantis anu lengkep ngeunaan aranjeunna, ngabayangkeun sihir hirupna babarengan, sareng ngalaman sagala ledakan dopamin 'raos-saé' anu adiktif dina jarak anu nyaman.

Aya sakedik kasempetan pikeun aranjeunna parah sabab aranjeunna henteu leres-leres aub. Éta romantika ngadamel-percanten kalayan sakedik kasempetan pikeun mekar kana naon-naon anu nyata.

Nyatana, upami aya kajadian anu ngajantenkeun anjeun ngaraos resep janten hal anu nyata, anjeun tiasa kaleungitan minat atanapi milarian alesan pikeun lirén nyarios sareng jalmi éta.

Kanyataanna panginten ngajantenkeun pangalaman henteu pikaresepeun. Daripada idéal anu anjeun bayangkeun, anjeun nuju nyanghareupan kakurangan pasangan impian anjeun, cacat, sareng sagala rupa anu ngajantenkeun aranjeunna manusa, tibatan impian impian anjeun anu akhir.

Salaku tambahan, aya kaayaan dimana jalma bakal asup ka batur kusabab pisan alesan yén aranjeunna parantos dicandak. Jiga éta sababaraha jenis prestasi pikeun 'nyandak' pasangan batur jauh.

Ieu sering kajadian upami hiji jalma boga rasa teu aman jero - aranjeunna ngudag jalma anu parantos aya hubungan atanapi nikah sabab ningali éta salaku hadiah pikeun meunang.

Upami aranjeunna berhasil ngarayu atanapi nyandak pasangan / pasangan batur, maka aranjeunna kéngingkeun dorongan ego anu masif. Aranjeunna ngaraos yén aranjeunna langkung panas, langkung pinter, langkung suksés, sareng umumna 'langkung saé' tibatan anu tinggaleun pasangan énggal pikeun aranjeunna.

Ngan, dina waktos éta, pasangan anu anyar henteu pikaresepeun deui.

Nyatana, aranjeunna sigana bakal leungit kapercayaan kana penaklukan anyarna khusus kusabab aranjeunna milih aranjeunna daripada cicing sareng anu aranjeunna ngaku bogoh.

Éta leres-leres henteu séhat sareng jinis pikaseurieun, tapi seueur jalma siga anu kabel hoyong nyandak pasangan batur.

Naon anu anjeun kedah lakukeun upami anjeun ngalaman parasaan ieu?

Pikeun hiji hal, jujur ​​ka diri anjeun ngeunaan kumaha jalma ieu ngubaran anjeun sareng ngurus anjeun. Naha anjeun kasurupan aranjeunna sabab aranjeunna marahmay ka anjeun bari batur ngubaran anjeun resep sampah?

Upami kitu, naha anjeun leres-leres bogoh ka jalma ieu? Atanapi anjeun cinta sareng kumaha jalmi ieu ngajantenkeun anjeun ngaraos?

Éta mangrupikeun dua pangalaman anu béda pisan, sareng sering salah kaprah pikeun anu sanésna.

Urang tiasa ngembangkeun kecanduan sababaraha jinis réspon émosional. Jiga resep mikir yén urang cinta ka és krim kusabab pikareueuseun anu urang raoskeun nalika urang tuang.

Tingali kana paripolah anu lalu sareng jalma anu sanés sareng cobi tangtoskeun naha ieu pola anu anjeun turutkeun. Upami éta, anjeun panginten badé milari jiwa anu sengit pikeun terang naha anjeun tetep ngalakukeun ieu. Sanés jinis kabiasaan anu bakal ngakibatkeun naon waé hubungan anu padet, anu séhat.

Pikirkeun sadaya waktos anjeun nyéépkeun ngalamun ngeunaan kumaha kaayaan jalma anu teu aya ieu. Kumaha upami anjeun nempatkeun waktos éta kana hal-hal sapertos paningkatan diri, atanapi ngokolakeun hubungan anu saé sareng anu saleresna sayogi.

Naon TEU dilakukeun.

Anjeun panginten mikir yén éta mangrupikeun gagasan anu pikasieuneun romantis pikeun nyobaan 'menangkeun' jalma ieu jauh tina pasanganna ayeuna, tapi éta ideu anu saé pisan goréng.

Pikeun hiji hal, aranjeunna dipikaresep cinta sareng anu sanésna pikeun alesan. Upami anjeun leres-leres paduli ka aranjeunna, maka anjeun bakal hoyong kabagjaan aranjeunna langkung ti anu sanés.

Upami henteu éta 'cinta lauk.' Upami urang mikahayang lauk, urang moro éta sareng narik éta tina cai, maéhan éta. Kontrasna, upami urang leres-leres resep lauk, urang nyayogikeun éta lingkungan anu pangsaéna pikeun sina mekar sareng bagja sareng atanapi henteu urang.

Entong nyerat aranjeunna hurup panjang nyarios ka aranjeunna sadayana ngeunaan kumaha anjeun muja aranjeunna. Nya kitu, entong ngagaleuh aranjeunna hadiah luar biasa, kirimkeun aranjeunna kembang, atanapi nangtung di luar imahna, pining.

Film-film ngeunaan cinta anu teu dibales sapertosna sigana pikasieuneun romantis sareng kawasa, tapi kanyataanana jauh béda, sareng anjeun panginten nembé ditéwak. Atanapi ditampar ku paréntah nahan.

Éta ogé ngan ukur henteu sopan pikeun ngadorong diri kana kaayaan anu anjeun sanés. Upami jalma ieu hoyong sareng anjeun, maka aranjeunna bakal sareng anjeun sanés pasanganna, anjeun terang?

Léngkah deui teras nyobian pikeun merhatoskeun kumaha jalma ieu kalakuanana sareng anjeun. Salaku conto, anjeun panginten tiasa ngaraos pikaresepeun sareng amis upami anjeun mayar pujian atanapi masihan kado acak. Tapi naha aranjeunna ngahargaan usaha anjeun? Tingali kana basa awakna sareng tingali naha aranjeunna nampi ieu hal kalayan tulus, atanapi ngan ukur sopan ngeunaan éta.

Persépsi anjeun ngeunaan kaayaan panginten tiasa béda pisan sareng aranjeunna. Anjeun panginten anu ngajantenkeun aranjeunna henteu raoseun ku perhatosan anu kasép.

Hal séjén anu anjeun pasti henteu kedah lakukeun nyaéta ngabandingkeun diri ka pasangan jalma ieu. Gampang linggih aya anu naroskeun naon anu dipibanda anu anjeun henteu, tapi henteu aya manpaatna anu hébat.

Nyatana, anu dipikaresep dilakukeun nyaéta ngarusak harga diri. Anjeun tiasa ningali jalma séjén ieu salaku 'langkung' tibatan anjeun - langkung pikaresepeun, langkung populer, langkung romantis, langkung palinter, lucu, ngan ukur jalma anu langkung saé tibatan anjeun.

Ayeuna aranjeunna pasti henteu 'langkung saé' tibatan anjeun, tapi upami anjeun ngantep pikiran anjeun turun di jalan ieu, langkung gampang ngayakinkeun diri yén aranjeunna leres.

Sareng upami anjeun henteu mikawanoh harga diri anjeun, anjeun moal percanten yén anjeun kantos mendakan jalma sapertos jalma anu anjeun cinta.

Ieu ngajantenkeun langkung hésé ngalih ti aranjeunna sareng milari cinta sareng asih di tempat sanés kumargi upami anjeun henteu raoseun pantes saha waé anu hébat, anjeun moal milari aranjeunna.

Sadayana anu anjeun lakukeun nyaéta ngageleger dina kasangsaraan cinta anu teu dibales.

Mindahkeun perhatian Anjeun.

Daripada ngagulkeun sareng ngadu'a ngeunaan jalma anu anjeun moal kantos gaduh, nempatkeun énergi éta kana hal anu langkung produktif.

Pikirkeun kunaon anjeun tertarik ka jalma ieu pikeun ngamimitian. Naon anu aranjeunna simbolkeun ka anjeun? Naon anu anjeun resep sareng resep ku aranjeunna?

Sakali anjeun parantos nangtoskeun éta, cobian ngarobah énergi anjeun nyalira kana anu anjeun pikareueuseun. Janten naon anu anjeun resep.

Upami anu anjeun pikasieuneun éta altruistik, kalibet kana padamelan amal. Naha aranjeunna atos atos? Angkat sababaraha buku sareng baca. Naha jalma ieu leres-leres fit? Turunkeun telepon anjeun, turun tina dipan, sareng nyandak sababaraha bentuk damel awak.

Fokus kana hal-hal anu anjeun tiasa robih pikeun manpaat pribadi jangka panjang. Ieu tiasa ngadamel parobihan kahirupan anu penting, atanapi ngan ukur nyokot hobi anu anjeun kantos pikahoyong pikeun ngaganggu diri.

Anjeun henteu pernah terang, pangalaman cinta anu teu dibales ieu tiasa ngarobih kahirupan anjeun ku muka anjeun ka jalur karir anu anyar atanapi anu sami.

daptar hal pikeun ngalakukeun lamun bosen

Pangpentingna, giliran sadayana cinta éta ka diri anjeun. Leres, aya seueur lauk sanés di laut, sareng anjeun pasti bakal pendak sareng jalma sanés anu murag dina waktos anu caket. Tapi teu aya anu pantes cinta anjeun, karep, sareng bakti anjeun tibatan diri anjeun.

Ngaduruk lilin anjeun heula, sareng éta bakal narik jalma anu hoyong nyumput dina lampu anjeun.

Masih henteu yakin naon anu kudu dilakukeun ngeunaan parasaan anjeun pikeun jalma ieu? Ngobrol online ka ahli hubungan ti Hubungan Pahlawan anu tiasa ngabantosan anjeun pikeun terang. Kantun.

Anjeun ogé resep: