Naon anu ceuk Randy Orton ngeunaan huntu Roman Reigns?

Pilem Naon Ningali?
 
>

Balikna Roman Reigns ageung dina SummerSlam 2020 taun kamari nyandak WWE Universe ku reuwas ku langkung seueur cara ti hiji.



kumaha jalan deui

Reigns Romawi sanés ngan ukur nunjukkeun kacenderungan keuneung, tapi ogé ngaguruh saperangkat huntu énggal. Huntu anyar Reigns janten topik anu panas di kalangan pameget, sareng legenda WWE Randy Orton ogé merhatoskeun anu sami.

Orton nyandak kana Instagram teu lami saatos sareng pasang poto lucu pikeun réaksi huntu anyar Roman Reigns. Orton ngabagi poto Brian Griffin, karakter populér ti sitkom animasi Amérika anu namina Family Guy.



Kieu anu nyatakeun Orton dina caption na:

Enéng pisan ningali #thebigdogromanreigns nyaéta deui @romanreigns
Tingali tulisan ieu dina Instagram

Tulisan anu dibagi ku Randy Orton (@randyorton)


Pariksa didieu: Sakumaha hasil Roman Reigns tina WWE?

Roman Reigns pencét deui di Orton teu lami saatos

Roman Reigns moal ngantep anu ieu geser ku sareng mutuskeun pikeun némbak deui di Orton ku tulisan Instagram na:

@randyorton Upami kuring anjeun ... Abdi bakal nyarios ngeunaan kuring ogé, ngabalukarkeun teu aya anu nyarios perkawis anjeun. #GetYourNumberUp
Tingali tulisan ieu dina Instagram

Tulisan anu dibagi ku Joe Anoai aka Roman Reigns (@romanreigns)

Persona dina layar Roman Reigns sacara lengkep robih saatos balikna SummerSlam sareng para penggemar tungtungna ningali anjeunna ngalieuk ka sisi anu poék. Reigns teras ngelehkeun The Fiend sareng Braun Strowman di WWE Payback 2020 kanggo kéngingkeun gelar Universal sareng parantos nyekel sabuk éta saprak saprak.

Karakter média sosial Roman Reigns ogé parantos robih pisan. Anjeunna henteu nahan sakedik nalika nembak brutal ka sasama superstars dina Twitter atanapi Instagram. Mimiti taun ieu, Reigns némbak ka Baron Corbin dina Twitter sareng nyebut dirina salaku bapak Juara AS.

Randy Orton sareng Roman Reigns parantos nyanghareupan sababaraha kasempetan kapungkur sareng duanana lalaki pasti-seuneu WWE Aula Terkenal. Orton mangrupikeun salah sahiji Superstar WWE anu paling pikaseurieun dina média sosial, sareng éta rada raoseun ningali yén sasama WWE Superstar némbalan deui ka anjeunna kalayan pinuh kakuatan sakali.


Naon anu anjeun damel tina karakter anyar Roman Reigns 'saprak anjeunna ngancik keuneung? Naha anjeun ngaraos pikaresepeun dina platform média sosial saprak giliranana? Hayu urang terang émutan anjeun dina bagian koméntar di handap!

Dina édisi panganyarna tina Top Story, Sportskeeda's Kevin Kellam sareng Sid Pullar III ngarecah sadaya berita ngeunaan John Cena sareng Roman Reigns sateuacan pertandingan PanasSlam anu ageung. Parios pidéo ieu di handap:

Ngalanggan saluran Sportskeeda YouTube pikeun langkung seueur kontén sapertos kitu!