Dagangan TNA nyeureud kana RAW?, Total Impact nonton, jaringan NJPW, WWE Network di Kanada

>

Nyeureud kana HUKUM

- Sakumaha nyatet sateuacanna, episode Jumaah katukang ngeunaan Gulat Pangaruh TNA di Tujuan Amérika rata-rata 387.000 pemirsa. Éta mangrupikeun épisode munggaran dina slot waktos Jumaah énggal na. Muterkeun deui 144.000 pemirsa, janten total pemirsa pikeun acara éta 531.000. Ieu naék 14% tina 464.000 total pemirsa acara anu rata-rata dina minggu kahiji na di Destination America dina Rebo wengi.

- Jaringan WWE ayeuna sayogi dina komputer méja sareng laptop di Kanada pikeun palanggan Rogers. Fans di luar Kanada tiasa daptar pikeun Jaringan WWE ku ngaklik dieu , pas dina dinten Minggu Rame Royal mayar-per-view.





- Takaaki Kidani, Présidén Bushiroad (perusahaan induk ti NJPW), nyatakeun yén jaringan New Japan Pro Wrestling World parantos ngalangkungan 20.000 palanggan dugi ka ayeuna.

- Sababaraha pamiarsa nunjukkeun yén Sting nganggo sarung tangan TNA na dina RAW dinten Senén wengi ayeuna. Sarung kénéh sayogi di ShopTNA.com , anjeun tiasa mariksa aranjeunna dina video di handap ieu di 0:40.