Shang Chi vs Beusi Fist: Saha anu bakal meunang?

>

Jeung pengumuman panganyarna ngeunaan pilem panganyarna Marvel urang , Fans Marvel parantos ngadebat naon anu bakal kajantenan upami pilemna nampilkeun gelut Shang Chi vs Iron Fist.

#ShangChi , ngaleupaskeun di bioskop tanggal 3 Séptémber. pic.twitter.com/wVDKOn4Ggh

- DiscussingFilm (@DiscussingFilm) 19 April 2021

Shang Chi vs Beusi Fist: Saha anu bakal meunang?

Sanaon adaptasi Netflix tina Iron Fist dibolaykeun, pasti kamungkinan tokoh Marvel anu populér pikeun balik deui ka waralaba sareng nyanghareupan Shang Chi dina pilem Marvel anu sumping ka bioskop gugur ieu.





Tinju beusi saatos nonton anu énggal #Shangchi trailer kawas pic.twitter.com/5Nh8PVYLMb

- _Brixks_ (@_Brixks_) 19 April 2021

Parantos diulas dina sababaraha komik Marvel, kalebet Isu # 7 tina Iron Fist ti 2017 , gelut antara Shang Chi sareng Iron Fist sering dipungkas ku buntu.



Pembatalan séri Netflix nunjukkeun yén Marvel's Shang-Chi sareng Legend of the Ten Rings bakal janten jalan anyar dina carita Shang-Chi. Nanging, éta henteu kedah ngeureunkeun Beusi Fist tina tampil dina pilem.

Kusabab sajarah tarung anu panjang antara Shang Chi sareng Iron Fist, mustahil pikeun ngumumkeun juara anu teu jelas .

Sigana mah Marvel ngagaduhan rencana pikeun nyetél séri pilem Shang Chi. Ieu bakal hartosna yén éta bakal hoyong ngajaga karakter Simu Liu tetep salami sababaraha waktos. Upami Beusi Fist parantos némbongan sareng pasanganna kalibet dina perang, gelut éta sigana bakal dipungkas ku Shang Chi pikeun tujuan narasi.



Simu Liu salaku Shang-Chi {Gambar ngalangkungan Marvel Studios}

Simu Liu salaku Shang-Chi {Gambar ngalangkungan Marvel Studios}

Sedengkeun gelut Shang Chi vs Iron Fist parantos rutin lumangsung, sababaraha penggemar nyungkeun pasangan éta ngahiji salaku hiji tim. Ku ngantepkeun duaan gelut silih gigir dina pilem pikahareupeun, séri Fist Beusi tiasa ditebus.

Hiji gandeng sareng kuring parantos tiasa nyaritakeun Shang-Chi badé nyabak pisan ngabayangkeun hiji tim sareng Iron Fist kanggo seseratan anu bakal saé pisan. #ShangChi #IronFist #Marvel pic.twitter.com/GXgBD4uVdW

- Nightwing (@FlyingGraysonDC) 19 April 2021

Naha atanapi henteu Iron Fist bakal ditingali dina pilem pangénggalna Marvel anu nampilkeun Simu Liu, para penggemar tiasa ngarepkeun Shang-Chi sareng Legend of the Ten Rings di bioskop dina 3 Séptémber 2021.