Ron Simmons nyarioskeun asal usul 'Sial!', Ngabantosan The Rock, Dusty Rhodes, langkung seueur

>

Ron Simmons mangrupikeun Aula WWE anu kawéntar

Dina wawancara anu anyar sareng Slam Wrestling, WWE Hall of Famer Ron Simmons nyarioskeun sababaraha hal, transkrip lengkepna anu tiasa dipendakan Ieuh . Ron diaku salaku juara dunya munggaran dina pro-gulat sareng anjeunna mangrupikeun bagian ageung tina 'Sikap Era' salaku pamimpin 'Nation of Domination'.

Dihandap ieu sababaraha sorotan :





Janten Juara Dunya hideung munggaran:

Dina waktos anu khusus, kuring henteu pokus janten Afrika-Amérika munggaran. Tujuan kuring ngan ukur pikeun janten juara Dunya. Éta hiji-hijina hal anu aya dina pipikiran kuring, ngagaduhan kasempetan pikeun menangkeun sabuk éta. Salami waktosna, kuring mimiti mikirkeun pentingna éta sareng éta langkung ti anu kuring anggap. Malah nepi ka ayeuna, jalma nyaritakeun kuring teh pangaruh éta ngalaman dina kahirupan maranéhanana.



Rhodes Rét :

Kuring ngamimitian di Florida Championship Gulat sareng anjeunna ngagaduhan langkung an pangaruh dina karir kuring tibatan saha waé, tapi Hiro Matsuda. Nalika kuring dibéjakeun ngeunaan maotna, sapertosna upami waktos parantos liren, kuring henteu percanten. Anu terakhir kuring ningali anjeunna nyaéta nalika WrestleMania sabtu minggu. Anjeunna jalma anu hébat. Anjeunna teras-terasan hoyong mastikeun yén anjeun émut dasar-dasarna, dasar tina naon bisnis diwangun. Anjeunna teras ngawartosan kuring pikeun henteu janten ageung teuing pikeun mopohokeun jalma-jalma, pikeun teras-terasan hubungan sareng jalma-jalma. Anjeunna sanés pagawé anu pangageungna di Bumi, tapi anjeunna saé nyarios sareng jalma.

Nulungan The Rock dina Bangsa Dominasi:



Éta kumaha anjeunna ngagaduhan idéntitas na. Aranjeunna henteu terang naon anu kedah dilakukeun sareng anjeunna. Abdi tiasa ngabantosan The Rock ngaliwat kana mic, pikeun ngabantosan anjeunna sareng kapribadianana, sareng sababaraha kecap konci na. Anjeunna ngagaduhan seueur ieu ti kuring sareng kuring resep ngabantosan masihan anjeunna idéntitas.

Éta ngan ukur hitungan waktos sateuacan anjeunna mendakan cerukna, idéntitasna nyalira. Anjeunna parantos nyobian ngiringan sareng ngalakukeun hal-hal anu dilakukeun ku kulawargana. Aranjeunna henteu hoyong versi anu langkung ngora pikeun Kapala Luhur Peter Maivia. Aranjeunna hoyong anjeunna mendakan idéntitas nyalira sareng janten dirina. Sareng éta nalika anjeunna angkat. Éta ngajadikeun kuring ngarasa alus kuring kungsi saeutik ngalakukeun dina ieu.

Kang DAMN! catchphrase:

Hayu urang ngan saukur nyarios kuring bakal luncat tina tali luhur sareng kuring bakal nyabak tongkat atanapi kuring bakal sono ngalih atanapi naon, sareng anu pangpayunna kuring ngagorowok nyaéta 'Sial!' Sareng jalma-jalma dina sababaraha jajar mimiti tiasa nguping kuring nyarios kitu. Unggal kuring balik ka kota, para penggemar bakal aya bewara yén unggal aya lepat, kuring bakal nyarios 'Sial!' Sareng nalika kuring teras-terasan balik ka masing-masing kota, kuring perhatoskeun yén aranjeunna sadayana bakal mimiti nyanyi ' Sial! 'Dina hiji dinten kuring naros ka Bradshaw naon anu nuju dilakukeun.

Saur aranjeunna aranjeunna nyarios perkawis anjeun, cenah.

Naon maksad anjeun?

Nya, unggal-unggal anjeun ngalakukeun hiji hal sareng henteu leres anjeun nyarios 'Sial!' Sareng éta anu aranjeunna carioskeun.

Panulis ogé nyandak éta. Janten kami di Chicago sareng Booker T na John cena ngalakukeun hiji hal sareng aranjeunna naros ka kuring ngan ukur leumpang di panggung sareng saatos Cena réngsé nyarios ngan ukur nyarios 'Sial!' Sareng tingali réspon na. Sareng éta ngagaduhan fans. Anjeun moal terang naon anu dipikahoyong ku jalma, leres?