Ring of Honor Wrestling sareng WWE: Wrestlers anu damel pikeun duanana promosi

>

Dasar pramuka asli pikeun WWE parantos sareng bakal janten promosi katilu terbesar di Amérika Serikat, Ring Of Honor (ROH). Taroskeun ka anggota IWC anu pikasieuneun ngeunaan preferensi gulat pro sareng jawaban anu populér nyaéta New Japan Pro Wrestling (NJPW) sareng Ring of Honor.

Hayu urang jaga buta Jepang di dieu sareng fokus kana Ring Of Honor. Pikeun perusahaan anu salawasna ditagih pikeun nyandak posisi TNA salaku alternatip tikét ageung ka WWE, Ring of Honor parantos dugi, henteu ngahontal status mainstream salaku tara masalah. Salah sahiji faktor anu nyababkeun henteu mampuh Ring of Honor pikeun putus salaku pesaing anu sayogi pikeun WWE parantos kantos mangrupikeun kamampuan panyurahan WWE sareng pamahaman silih antara promosi anu kontras.

Seueur nami marquee ti Ring of Honor parantos ucul kana WWE salami sababaraha taun. Validasi kualitas Ring of Honor nyaéta kanyataan yén seueur alumunium Ring of Honor parantos janten lalaki anu biasa dina WWE. Tayangan slaid ieu ngintip nami-nami berbakat anu hébat sareng ogé anu sanés anu parantos janten bagian tina WWE sareng Ring of Honor tapi henteu kedah ngajantenkeun ageung di karajaan Vince McMahon.






Anu dipihormat penampilan tamu

Salami mangtaun-taun, Ring Of Honor parantos ningal saha waé anu gaduh gulat profesional pikeun cincinna dina sababaraha kapasitas atanapi anu sanés. Saatos ngantunkeun WWE mimitina di 2001, Eddie Guererro éléh dina acara perdana promosi - Era of Honor Begins - ngalawan Super Crazy kanggo gelar IWA Intercontinental. Dusty Rhodes anu legendaris ngadamel penampilan indie kahijina pikeun ROH dina 'I Quit Bunkhouse Riot.'

kumaha ngamimitian kahirupan anyar di tempat séjén

Éta henteu sadayana, salaku bagian tina usahana na pikeun netepkeun dirina salaku superstar jomblo anu sah sareng mitra tim tag na Tepi, Christain damel dua pertandingan pikeun ROH nalika anjeunna sakaligus nyebat nami di TNA salami waktos éta. Juara Tim NXT Tag ayeuna, Tommaso Ciampi sareng Johnny Gargano ogé parantos damel di perusahaan, kalayan Ciampi janten tilas Juara Télévisi Dunya ROH.



Seueur nami legendaris sanés sapertos Abdullah the Butcher, Harley Race, Tommy Dreamer, Honky Tonk Mank, Bruno Sammartino sareng Ken Shamrock nguatkeun kakuatan bintang ROH ku muncul dina kapasitas non-gulat.

Ngaran-ngaran sanés anu dikenal pikeun penggemar WWE anu damel pikeun ROH kalebet Shane Douglas, Kota Ibushi, Shinsuke Nakamura (dina pertandingan ngalawan Kevin Owens), Scotty 2 Hotty, Sunny, Lance Storm, Dlo Brown, Jimmy Yang, Joey Mercury, Terry Funk ( anu nyanghareupan CM Punk) sareng Alberto Del Rio.


Pakasaban di WWE, asét pikeun ROH

Aya ogé sakumpulan padamelan atanapi panolakan pangwangunan dina WWE anu mendakan kasuksésan dina Ring Of Honor. Anu sapertos Adam Pearce, Brent Albright, Chad Collyer, Mike Kruel, Jerry Lynn sareng Joey Ryan nembé katingali salaku bakat paningkatan dina panon WWE, tapi henteu kitu di ROH.



Dua darmy indie sanésna, Kenny Omega sareng Christopher Daniels - anu henteu tiasa lebet kana WWE ku sababaraha alesan - mendakan kanyamanan di ROH sareng promosi sanésna saalam dunya.

Émut Zach Gowen? Leres, bloke cacat anu sadis didiskusikeun ku Brock Lesnar dina SmackDown. Upami anjeun henteu, maka pidéo ieu bakal ngalakukeun padamelan:

Gowen mangrupikeun padamelan anu dimulyakeun di WWE anu nyanghareupan jalma John Cena, Vince McMahon (enya, bos nyalira) sareng seueur nami luhur sanés sateuacan dibébaskeun ti perusahaan. Anjeunna gelut di ROH pikeun sababaraha waktos saatos angkatna ti WWE. Anjeunna ayeuna damel kanggo Gulat Juggalo Championship. Anjeunna muncul dina kursus halangan Amérika Ninja Warrior taun kamari.


# 1 Daniel Bryan

Henteu diragukeun salah sahiji underdogs anu paling hébat dina sajarah WWE, Daniel Bryan's anu naék éksponénsial ti headlining indie nunjukkeun ka jaya dina platform anu paling hébat dina hiburan olahraga WrestleMania teu aya anu luar biasa.

hirup hirup hiji dinten dina hiji waktu

Daniel Bryan dipikaterang salaku salah saurang bapak pendiri promosi nalika nuju judul acara munggaran perusahaan dina pertandingan ancaman triple ngalawan Christopher Daniels sareng Low Ki di 2002. Gulat nganggo nami Bryan Danielson, pensiunan superstar WWE aub dina sababaraha kenangan pertandingan ngalawan anu sapertos Austin Aries, Nigel McGuinness, Rajapati sareng Samoa Joe. Anjeunna meunang Juara Juara Ring of Honor World sareng Ring of Honor Pure Championship sakali.

American Dragon - moniker indie na - mangrupikeun legenda Ring of Honor sateuacan janten superstar WWE sareng penggemar Ring of Honor anu mantep salamina bakal ngahutang jasa pikeun promosi éta.

Fakta anu matak: Daniel Pertandingan terakhir Bryan nyaéta ngalawan nutup sobat Nigel McGuiness, anu kabeneran, ogé ngalaman pertandingan terakhir pikeun ROH.

wwe duh Gusti waktos abdi

# 2 Cesaro

Éra pisan kumaha WWE ngajantenkeun salah sahiji pegulat anu paling téknis dina dunya janten hal anu saé. Sanaos kitu, Cesaro mangrupikeun Sinta Indie anu damel kanggo unggal promosi gulat di handapeun matahari kaasup Ring of Honor kalayan nami aslina, Claudio Castagnoli. Cesaro sareng Chris Pahlawan - sacara koléktif dikenal salaku Kings of Wrestling, ngadamel gelombang di Ring of Honor ku kéngingkeun kajawaraan tim Ring of Honor World Tag sareng tim Wrestling Observer Tag tina penghargaan sataun.

The Kings of Wrestling vs. Briscoe Brothers perselisihan langsung aya dina pikiran anjeun nalika anjeun mikirkeun Cesaro's Ring of Honor tenure. Pertandingan Swiss Superman ngalawan Daniel Bryan, Shelton Benjamin, sareng seueur pegulat terkenal sanés anu ngajamin nonton.

Kanyataan anu pikaresepeun: Cesaro dipilih salaku pegulat paling diremehkeun ti 2013-2015


# 3 Chris Pahlawan

Satengah séjén tina Kings of Wrestling, Chris Hero mangrupikeun pegulat indie sanés anu carita WWE na réngsé bahkan sateuacan dimimitian. Karir Pahlawan's Ring of Honor ditajong salaku bagian tina zona Pertempuran Zona Gulat-Ring of Honor invasi, dimana anjeunna katingali ngaganggu dina unggal pertandingan sanaos henteu janten bagian tina daptar. Sudutna dipungkas ku Pahlawan sareng Cesaro meunang Juara Tim Tag Dunia. Heran, éta mangrupikeun hiji-hijina pencapaian gelar Pahlawan's Ring of Honor.

Fakta anu matak: Damel di handapeun moniker Kassius Ohno di NXT, Pahlawan mimitina dipasang janten anggota Shield. Anjeunna dileupaskeun tina kontrakna sabab anjeunna henteu ngalakukeun seueur pikeun narik ati kuningan luhur WWE. Saatos jalan kaluarna, anjeunna balik deui ka tempat patapak lawasna sareng dugi ka ayeuna, teras-terasan berjuang pikeun sagala rupa promosi indie.

1/10 TERAS