Mamang Randy Orton, Barry Orton, pupus dina yuswa 62 taun

>

Randall Barry Orton, ngan saukur katelah Barry Orton, pupus dina yuswa 62 taun. Tilas aktor sareng pegulat profesional nyaéta pamanna WWE Superstar ayeuna Randy Orton sareng putra legendaris Bob Orton.

Lahir di Amarillo, Texas, Barry Orton ngamimitian latihanna salaku pegulat profesional dina umur ngora. Kusabab ti kulawarga Orton anu legendaris, Barry nampi palatihan ti lanceukna, Cowboy Bob Orton Jr, sareng ramana, Bob Orton. Anjeunna ngagaduhan karir 16 taun dina gulat profesional, nalika debut dina 1976 sareng pensiunan di 1992.

Barry Orton gulat handapeun sababaraha rupa nami sapertos Berry Orton, Barry O, sareng Superstar Barry O. Anjeunna malah maénkeun karakter Zodiak topéng, karakter anu sami anu diperjuangkeun ku ramana pikeun sababaraha waktos.





Dina waktos ieu, panyabab maot Barry Orton henteu dipikaterang. Tapi kaponakanana, WWE Superstar Randy Orton resep sababaraha tulisan pikeun ngahargaan pamanna di Twitter .

abdi henteu pas di mana waé

Warta sedih nalika kuring mendakan @RandyOrton pamanna Berry maot dinten ayeuna. Anjeunna sapertos sadayana Ortons. Seueur bakat bakat sareng tiasa ngalakukeun éta sadayana dina cincin. Punten jaga tangguh & doa anjeun pikeun Randy, Bob, Jr, Elaine & sadaya kulawarga Orton dina waktos kaleungitan ieu. pic.twitter.com/7tDcgULAr6



- # 1RandyOrtonSource (@ BaltOs1Fan) 19 Maret 2021

Barry Orton mangrupikeun pegulat profesional anu terampil pisan, sareng nyéépkeun waktos kalayan seueur promosi salami karirna. Anjeunna mendakan seueur kasuksésan salaku pegulat tim tag, nalika anjeunna meunang emas tim tag sareng lanceukna sareng legendaris Hector Guerrero.

Barry Orton kabuka ngeunaan sababaraha masalah dina industri gulat pro

Barry Orton

Barry Orton

Barry Orton ngagaduhan karir 16 taun dina gulat profesional ti 1976 dugi ka 1992. Tapi Orton ngan ukur janten sorotan salami taun-taun akhir karirna, kira-kira 1991 sareng 1992. Kabuka na ngeunaan masalah dina industri gulat pro ngajantenkeun anjeunna adil inohong kontroversial.



dimana aranjeunna ayeuna gulat

Orton ngungkabkeun detil ngeunaan kaganggu séksual ku Terry Garvin, anu damel dina hubungan bakat sareng Pat Patterson anu legendaris di WWE (teras WWF). Wahyu na nyababkeun anjeunna ngadamel penampilan dina seueur acara ngobrol sapertos Phil Donahue, Larry King sareng Geraldo Rivera.

cutatan ngeunaan mendakan karapihan dina kakacauan

Kakara nguping ti Bob Johnson di Calgary yén Barry Orton pupus .. anjeunna mangrupikeun bakat anu hébat dina dirina nyalira .. Ngiring belasungkawa ka sadaya kulawargana ... pic.twitter.com/9AjZYOdg84

- Rip Rogers (@ Hustler2754) 20 Maret 2021

Kalakuanna malah nyababkeun konfrontasi sareng Vince McMahon dina dua waktos anu misah, sareng anjeunna akhirna ngadugikeun kaputusanana pikeun ngungkabkeun masalah ieu salaku alesan anjeunna pensiunan tina gulat dina yuswa 33 taun.

Sanaos sagala kontropérsi anu ngalingkung anjeunna salami taun-taun salajengna dina karirna, Barry Orton bakal salawasna diinget salaku bakat anu saé. Di dieu di Sportskeeda, pikiran urang kaluar ka kulawarga Orton salami waktos hésé ieu.