Randy Orton ngarusak karakter sareng ngirim pesen tulus pikeun kipas kalayan rKO tattoo

>

Randy Orton nembé dina paséa sareng 'The Fiend' Bray Wyatt. Orton badé nyanghareupan The Fiend di WWE TLC 2020. Episode RAW dinten kamari ieu ngeunaan RAW ningal Randy Orton sareng Bray Wyatt maénkeun nyumput, ngarah ka Orton muru Wyatt. The Fiend teras némbongan sareng nyandak Orton payun pertandingan maranéhanana Minggu ieu.

Randy Orton ngarusak karakter sareng ngirim pesen ka kipas kalayan rajah RKO

WWE India nembé ngintunkeun pidéo kipas ku rajah RKO. Kipas angin, Siddhant Kapoor, ngagaduhan pesen pidéo ti Randy Orton. Orton nyarios yén anjeunna parantos ningali sababaraha tato RKO sareng teu aya anu sapertos anu kieu. Kipas angin sateuacana saacanna nyarios yén Randy Orton parantos pangaruh ageung ka anjeunna, ngabantosan ngalangkungan waktos anu sesah nalika anjeunna keuna preman.

Randy Orton ogé ngabobol karakter pikeun sababaraha detik, nyatakeun yén sanaos anjeunna 'jalma jahat', carita sapertos ieu ti para penggemar ngabantosan anjeunna tetep motivasi salaku palaku:





Ieu geulis damn keren di dieu. Kuring parantos ningali sababaraha tato RKO tapi henteu sapertos kieu. Kuring ngan ukur hayang ngomong yén kuring ngahargaan anjeun kusabab anjeun pameget seumur hirup sareng kuring ngadangu yén ningali anjeun ka kuring ngabantosan anjeun sareng tukang bantosan salaku murangkalih sareng janten bapak lima murangkalih sareng diganggu ku kuring salaku budak, kuring tiasa ngahargaan anjeun katekunan sareng kamampuan anjeun pikeun milari hal anu sanés pikeun masihan anjeun motivasi pikeun merjuangkeun sagala hal éta sareng kanyataan yén éta kuring, anjeun terang kuring jalma jahat sareng kuring henteu kedah nyarios ieu tapi éta motivasi pikeun kuring yén aya nyaéta pameget di luar sana sapertos anjeun.

Saatos ningali pidéo éta, kipasna keuna pisan sareng nyarios yén pesen ti Randy Orton hartosna sadayana pikeun anjeunna. Anjeunna ogé nyatakeun yén anjeunna parantos ningali ka The Viper langkung ti dasawarsa sareng nyarios yén ieu mangrupikeun salah sahiji momen anu paling saé dina hirupna.

Upami aya tanda petik anu dianggo tina tulisan ieu, mangga tambihan H / T kana Gulat SK