Sabaraha yuswa Rosie Huntington-Whiteley? Model ngumumkeun yén anjeunna hamil, disetél pikeun ngabagéakeun anak kadua kalayan tunangan, Jason Statham

>

Tilas modél Victoria's Secret Rosie Huntington-Whiteley ngumumkeun tanggal 19 Agustus yén anjeunna ngarepkeun anak kadua na sareng pameget aktorna Jason Statham, 54 taun. Modél dibagikeun wartos dina Instagram sareng galéri poto baju nunjukkeun pameunteu orokna anu tumuh. Anjeunna nyerat gambarna:

Yeuh daahhh !! # buleud2

Rosie Huntington-Whiteley katémbong nangkarak beuteung na anu nuju tumuh bari ningalikeun baju na. Gambar pamungkas dirina dina baju bodas bentuk-pas leres-leres nekenkeun kageulisan sareng indungna.

Tingali tulisan ieu dina Instagram

Tulisan anu dibagi ku Rosie HW (@rosiehw)





kumaha terang kumaha anjeun pikaresepeun

Pesen ucapan salamet dituang pikeun kolot sakumaha regu modél Huntington-Whiteley's showered her with love.

Modél Burberry Neelam Gill nyerat handapeun postingan Instagram pangénggalna:



Ya Allah! Wilujeng éndah.

Presenter tivi Inggris Stacey Dooley ngadangukeun:

Congrats ka anjeun sadayana!

Selebriti sanésna kalebet Dev Windsor, Daisy Lowe, Lily Aldridge, Poppy Delevingne, Elsa Hook sareng anu sanésna, nyiramkeun pasangan éta kalayan salam pangsaéna.


Sabaraha yuswa Rosie Huntington-Whiteley?

Model-aktris anu parantos muncul di Transformers: Dark of the Moon sareng Mad Max: Fury Road, yuswa 34 taun. Rosie Huntington-Whiteley lahir di Plymouth, Inggris sareng parantos ngalih ka Amérika Serikat ngudag karirna dina modél.



Rosie Huntington-Whiteley sareng pasanganna Jason Statham, kasohor kalungguhanana dina Fast & Furious sareng seri The Transporter, parantos sasarengan ti 2010. Pasangan éta kalibet dina 2016 sareng ngabagéakeun putrana, Jack, sataun saatosna.

Rosie Huntington-Whiteley sareng Jason Statham (Gambar ngalangkungan Invision / AP)

Rosie Huntington-Whiteley sareng Jason Statham (Gambar ngalangkungan Invision / AP)

Rosie Huntington-Whiteley parantos nyarios ka ET di 2018 yén nikah moal prioritas ageung pikeun pasangan. Aranjeunna ogé parantos ngarencanakeun ngantosan Jack janten langkung sepuh janten anjeunna tiasa janten bagian tina pernikahan maranéhanana.

wwe Randy Orton lagu theam
Tingali tulisan ieu dina Instagram

Tulisan anu dibagi ku Rosie HW (@rosiehw)

Anu bakal janten indung-of-dua ngawartoskeun majalah People di 2019:

Keibuan mangrupikeun perjalanan anu saé tina seueur pasang surut ... unggal dinten aya sakumpulan tantangan sareng sakantenan kemenangan anyar. '

Anjeunna nyatakeun komitmen anu kuat pikeun janten kolot leuwih lain nanaon.

Anjeunna teraskeun:

'Dina manah sadayana kulawarga kuring sareng mastikeun yén aranjeunna henteu kunanaon.

Dina Q / A Instagram taun kamari, Rosie Huntington-Whiteley parantos ngungkabkeun yén anjeunna sareng tunanganna bakal resep gaduh seueur murangkalih.