Kumaha hubungan Roman Reigns sareng The Rock?

>

Kumaha tiasa janten bintang anu paling hébat dina Era Sikep, The Rock, patalina sareng bintang anu paling ageung dina jaman modéren WWE, Roman Reigns? Jawaban saderhana nyaéta aranjeunna leres henteu. Éta upami penilaian anjeun kabentuk murni dina dasi biologis.

Nanging, kulawarga didirikeun dina beungkeut anu ngalangkungan genetika nyalira, sareng kami nyandak anjeun pandangan anu jero ka kulawarga mimiti gulat profesional dina bagian ieu anu nyababkeun hubungan antara pegulat Samoa.

naon Kuring lakukeun ku hirup abdi

Latar tukang

Urang sadayana émut ka Royal Rumble 2015, sanaos kaseueuran urang langkung resep mopohokeun éta sadayana. Reigns Romawi nangtung jangkung dina tungtung acara, sareng sanaos anjeunna didukung ku 'dulur misan' na anu listrik, anjeunna dihujanan dina padalisan jeeur sareng boos. WWE parantos maénkeun hubungan antara dua lalaki éta, utamina nalika ideu na nyaéta pikeun nguasaan Romawi. Duanana lalaki ieu asalna ti kulawarga Anoa'i, diwangun ku saloba opat Aula Famers.





Numutkeun ka WWE, kulawarga Anoa'i mangrupikeun hiburan olahraga anu sami sareng kulawarga The Jackson pikeun musik, saenggeus meunang langkung ti 30 kajawaraan diantara aranjeunna. Pidéo ieu, dipasang dina WWE Youtube Channel resmi, nangkep sababaraha pujian tina kulawarga saur.

Pikaresepeun dicatet yén duanana The Rock sareng Roman Reigns gaduh tato suku anu ngagungkeun warisan Samoa na. Kanggo ngartos langkung seueur ngeunaan warisanna, hayu urang nyangkem sababaraha inpormasi ngeunaan kulawarga Anoa'i anu legendaris.



sajak ngeunaan pelajaran kahirupan ku panyair terkenal

Dinasti hiburan olahraga

Sawangan ngeunaan lalaki anu parantos mutuskeun hiburan olahraga mangtaun-taun

Sawangan ngeunaan lalaki anu parantos maréntah hiburan olahraga mangtaun-taun

Sababaraha diantarana mangrupikeun pamaén bal anu suksés; sababaraha diantarana juara dunya; sababaraha diantarana mangrupikeun malam utama Wrestlemania ogé; sadayana mangrupikeun legenda mutlak dina hiburan olahraga. Kulawarga Anoa'i ngandung legenda sapertos Kapala Luhur Peter Maivia, The Wild Samoaans, Rocky Johnson, Yokozuna, Meng, Rikishi, Umaga, Rosey, The Rock, The Usos, Roman Reigns sareng seueur deui anu sanés, bahkan diwangun ku Jimmy 'Superfly' Snuka sareng putrina Tamina, dua palaku numbu ka kulawarga ku perkawinan.

Malah ayeuna, superstar sapertos Nia Jax sareng Sean Maluta, anu parantos janten bagian tina Cruiserweight klasik sareng NXT, sami sareng katurunan pamaén anu legendaris ieu. Malah Naomi, juara awéwé SmackDown Live ayeuna, ayeuna aya hubunganana sareng kulawarga ikon ieu ku perkawinan.



Upami aranjeunna asalna ti kulawarga anu sami, kumaha sababna The Rock henteu sacara biologis patalina sareng Karajaan Roma harita? Bagéan salajengna ngajelaskeun conundrum ieu.

Dulur Dadang

Kadang-kadang nalika dua lalaki teu aya hubungan getih, tapi ngaraos hubungan anu langkung kuat tibatan tali kulawarga, aranjeunna ngalakukeun upacara anu disebat 'Sumpah Darah' sareng janten dulur sadulur.

kumaha carana lirén janten kabogoh pangendali

Ieu mangrupikeun prakték anu sanés pituin Samoa hungkul tapi dilaksanakeun di penjuru dunya, ti Skandinavia dugi ka Éropa Wétan dugi ka Asia Tenggara bahkan di kalangan Penduduk Asli Amérika, biasana pikeun ngajalin hubungan antara dua suku.

Sanaos teu aya cara pikeun ngukur kumaha upacara lanceuk getih urang anu bakal dijelaskeun dina bagian salajengna lumangsung, upacara ieu sacara tradisional dilaksanakeun ku cara motong dina kulit hiji urang sareng mencét kana kulit kulit lalaki anu sanésna sahingga ngalir getih. ti hiji jalma ka jalma séjén. Ku ngalakukeun éta, getih dua lalaki campur sareng aranjeunna ngabagi hubungan anu ditetepkeun dina getih nyata.

Naha The Rock and Roman Reigns henteu aya hubunganana sacara biologis

Pendeta Amituana'i Anoa'i, bapa Afa sareng Sika aka The Wild Samoaans (Sika mangrupikeun bapak Karajaan Roma) nyatakeun Peter Maivia salaku lanceukna getih sareng ngajantenkeun anjeunna janten bagian tina klan Anoa'i, ti dinten éta . Urang liar Samoa nganggap Peter Maivia salaku pamanna sareng ku cara ieu, sanaos teu aya hubungan biologis, hubungan antara Peter Maivia sareng kulawarga Anoa'i ngajalin getih ti saprak éta.

Saprak harita, Peter Maivia sareng turunanana dianggap bagian tina kulawarga Anoa'i, sakumaha tiasa ditingali tina tangkal kulawarga anu parantos dipidangkeun di handap ieu.

(Sumber Gambar: Wikipedia)

(Sumber Gambar: Wikipedia)

Hal anu matak ogé anu kudu diperhatoskeun di dieu nyaéta Ata Maivia, anu indung ka The Rock, henteu pernah aya hubunganana sacara biologis sareng Peter Maivia. Ata mangrupikeun putri Lia Fuataga, pamajikan Pimpinan Luhur Peter Maivia, anu anjeunna angkat salaku putri nyalira saatos nikahna.

kumaha nyerat serat cinta ka kabogoh

Ata nikah ka Rocky Johnson sareng aranjeunna janten kolot anu bangga tiasa janten pegulat profesional anu paling suksés dina warisan kulawarga, Dwayne 'The Rock' Johnson, atanapi ngan saukur The Great One.

Dina ahir poé ...

The Rock and Roman Reigns ngajelaskeun silih salaku dulur misan, sareng dina budaya Samoa, adat istiadatna hartosna langkung seueur tibatan hubungan biologis. Kusabab kitu, hayu urang dicindekkeun ku nyarios yén duanana palaku berbakat ieu saderekna sami. Kami ngarepkeun superstar hebat ieu sadayana anu pangsaéna pikeun perjalanan sareng karir masing-masing.