'Anjeunna mangrupikeun pegulat single anjeun anu paling hébat' - Manajer Pro-gulat ngagero WWE pikeun underutilizing Shinsuke Nakamura (Eksklusif)

>

Shinsuke Nakamura pasti aya salah sahiji pegulat paling hébat sepanjang waktos. Anjeunna sacara konsisten janten salah sahiji palaku sadérék-sadérék anu panghadéna pikeun ngahormat bunderan kuadrat sapanjang karirna.

naha lalaki narik jauh dina hubungan

Nanging, kumargi anjeunna lebet kana WWE, Nakamura parantos ngagaduhan sababaraha kasuksesan.

The King of Strong Style mangrupikeun pamuter konci dina merek pangembangan WWE, NXT. Nalika aya, anjeunna meunang Juara NXT sareng gancang dibawa kana daptar utama dimana kasuksésan na mimiti ngaleutikan.





Seueur peminat nyatakeun yén WWE parantos nganggur kirang Nakamura, anu nembé naék tahta salaku Raja SmackDown, janten Raja Nakamura.

Manajer Pro-gulat Kenny Bolin nembé muncul salaku tamu istiméwa di Smack Talk sareng Rick Ucchino, dimana anjeunna mairan kumaha Nakamura parantos dianggo ku WWE. Bolin, anu mangrupikeun kipas tina Shinsuke Nakamura, yakin yén anjeunna mangrupikeun pegulat pangsaéna dina daptar WWE sareng yén anjeunna henteu acan dibales ngajalankeun single anu pantesna:



'Ayeuna Shinsuke mangrupikeun jalma dina pendapat abdi, psikologi anu bijaksana khususna sareng jelas damel wijaksana ... Saur anjeunna bakat pangsaéna anu aranjeunna pikagaduh sareng anjeun nyarios ngeunaan jalma anu parantos disalahgunakeun ti saprak aranjeunna dugi ka dinya. Kuring mimiti ningali gulat WWE deui kusabab kuring ningali Shinsuke dina NXT. Anjeunna ngagaduhan lawang anu paling hébat anu kuring kantos tingali dina gulat. Lawang anu ngajantenkeun kuring bogoh ka anjeunna sateuacan kuring ningali anjeunna ngalakukeun hiji hal teras kuring sadar kumaha hébatna psikologi na. Lalaki ieu meunang. Jalma ieu terang naon anu dimaksud psikologi gulat. Maka anjeunna naraka pikeun pagawé di luhur na. Anjeunna pegulat single anjeun anu paling hébat anu anjeun gaduh dugi ka kuring, 'saur Kenny Bolin.

Memang leres yén Shinsuke Nakamura henteu ngagaduhan jalan anu paling berkesan dina daptar utama. Mudah-mudahan éta robih pisan, gancang pisan.

Shinsuke Nakamura parantos mumpuni pikeun Artos di Bank

Shinsuke Nakamura bakal ngagaduhan kasempetan pikeun nangtoskeun karir dina tanggal 18 Juli 2021. Raja Gaya Kuat nembé ngagaduhan kasempetan pikeun janten Bapak Artos salajengna di Bank.

Nakamura ngéléhkeun élémés lami na Baron Corbin dina épisode paling anyar SmackDown pikeun lolos ka Duit dina pertandingan tangga Bank.



YeaOH !!

Raja @ShinsukeN nuju ka WWE #MITB ! #Dibantingkeun pic.twitter.com/6tRRQtq15D

- WWE (@WWE) 10 Juli 2021

Naha saur anjeun Shinsuke Nakamura bakal janten Pak Artos salajengna di Bank? Saha anu kedah anjeunna awis upami anjeunna damel? Hayu urang terang dina bagian komentar di handap.