Naha Tracie Wagaman maot? Fans mayar upeti salaku sobat béntang 'Love After Lockup' semu negeskeun maotna

>

Penggemar Tracie Wagaman tinggaleun sedih kusabab maotna dilaporkeun. Aya seueur laporan ngeunaan pupusna dina 24 jam terakhir, sanaos teu acan dikonfirmasi.

Réréncangan Wagaman sareng manajer sateuacana, Lily Red, nyatakeun yén anjeunna tilar dunya tanggal 1 Juli. Bitu parantos ngalahirkeun anak kadua na saminggu katukang.

Lily Beureum nyebatkeun dina pidéo Instagram:





kumaha carana ngabejaan lamun resep anjeunna
'Kuring ngan ukur hoyong mastikeun - Kuring gaduh sababaraha berita anu sedih ngeunaan Tracie. Hanjakalna, Tracie pupus tanggal 1 Juli. Abdi henteu badé ngaleupaskeun langkung detil dina waktos ayeuna. Kuring ngan ukur miharep kami ngadoa pikeun kulawargana. Kuring henteu terang naon deui anu kedah dicarioskeun. Jaga kulawargana dina solat anjeun. '

Ogé baca: Saha Bel Powley? Sadaya anu peryogi kauninga ngeunaan tunangan Douglas Booth nalika pasangan ngumumkeun papacangan

Tingali tulisan ieu dina Instagram

Tulisan anu dibagi ku Lily Red (@ lily_red01)



Lily Beureum nyarios yén kulawarga Tracie Wagaman parantos diinformasikeun. Anjeunna nambahan yén Tracie mangrupikeun jalma anu saé, bageur, sareng resep ka pameget na.

Pengikut aktris langsung masihan réaksina dina Twitter saatos nguping ngeunaan dugaan maotna. Ieu sababaraha diantarana.

Duh, Déwi Tracie maot. #LoveAfterLockup https://t.co/AkqElIRsr0



- Blok ku Big Ed The Mucinex Snot (@oucrimsongirl) 3 Juli 2021

Istirahat di Damai Tracie Wagaman !!!
DOA abdi badé angkat ka orok lalaki anjeun, anak anu sanés, sareng kulawarga !!!
.. pic.twitter.com/hIfv1PrAdr

- Little Angel (@ AngelBr29331300) 4 Juli 2021

Aww man, ieu sedih pisan. Kuring miharep éta henteu leres tapi siga kitu #love Afterlockup https://t.co/zes4anrmlq

- AlloMudda AlloFadda (@allomuddak) 3 Juli 2021

RIP @TracieWagaman Ngan ukur ngobrol sareng anjeunna minggu kamari. Kecanduan nyaéta hal anu pikareueuseun. pic.twitter.com/y5cJMmgVTz

nalika anjeunna ningali kana panon anjeun
- K97fm Stasion Dewasa Anjeun (@ k97fmradio) 4 Juli 2021

Dang. Déwi RIP @TracieWagaman

- Tootie abdi (@Show_Yer_Tweets) 4 Juli 2021

Duka pikeun ngalaporkeun kamunduran Cinta Saatos Lockup Tracie Wagaman. #love Afterlockup pic.twitter.com/yLdWBM9SHP

- JJKubski (@KubskiJj) 4 Juli 2021

Rip Tracie wagaman #love Afterlockup

- Kimmie (@ lilkimmie84) 4 Juli 2021

Sial RIP Traciesad https://t.co/zt2SXhVcwx

- kelz (@ kelz718) 3 Juli 2021

Cinta After Lockup sareng Life After Lockup bintang Tracie Wagaman Brady dikabarkan pupus dina Kemis, 1 Juli dina yuswa 41 taun

- Berita Hiburan Pangénggalna! Sareng Réaksi! (@entenkwkm) 3 Juli 2021

Abdi sedih pisan ngadangukeun éta @TracieWagaman ti #love Afterlockup pupus dinten Kemis. Anjeunna nembé ngalahirkeun orok na saminggu sateuacanna. Mugia anjeunna beristirahat di karapihan & kulawargana janten terhibur dina waktos anu sesah ieu. #traciewagaman #clintbrady #satuluyna #wetv #realityshow #realitystars

- TheQuiltedHen (@istudybones) 3 Juli 2021

Kulawarga sareng réréncangan caket Tracie Wagaman teu acan ngaréaksi salah sahiji tweet ieu.

Ogé baca: Nanging, episode 3: Naha ciuman tiasa nyababkeun cinta nalika anjeun henteu cinta? Fans pikir Song Kang aya dina seuneu


Saha Tracie Wagaman?

Tracie Wagaman ngadamel debut di reality show Love After Lockup, dimana anjeunna ngiringan kabogoh Clint Brady.

Aranjeunna bajoang salaku pasangan, sareng ngajantenkeun hubungan na tiasa jalan. Euweuh anu indit sakumaha anu direncanakeun sareng duo éta dipisahkeun engké engké.

Ogé baca: Naon anu Wendy Williams nyarios ngeunaan Tabitha Brown? Drama dijelaskeun salaku balesan kelas influencer anu meunang haté online

becky lynch sareng seth rollins kawinan

Tracie Wagaman nyatakeun dina bulan Nopémber 2020 yén anjeunna kencan sareng mantan Amber Portwood, Matt Baier, pikeun sababaraha waktos. Anjeunna ogé nyarios yén anjeunna didatangan ku produser Love After Lockup pikeun ilubiung dina acara éta.

Laporan panganyarna nyatakeun yén Tracie aya hubungan sareng Lucas Loera. Salain ti gaduh akun OnlyFans, anjeunna parantos ngical Produk Avon ti saprak 2020. Bénténg TV kanyataan ogé ngagaduhan akun di Cameo, dimana anjeunna nyambung sareng penggemarna.

Numutkeun ka postingan Instagram, Wagaman resep sareng Harry Hamlin sareng Joe Manganiello. Anjeunna ogé henteu katingali dina TV saatos Love After Lockup.

Ogé baca: Markiplier ngablokir lucu Asam Patch Kids, saatos sadar yén aranjeunna kolaborasi sareng TimTheTatman tibatan anjeunna

Bantosan Sportskeeda ningkatkeun panutupan berita pop-culture na. Candak survey 3-menit ayeuna.