Chris Jericho ngungkabkeun saha anu ngadorong pertandingan WWE WrestleMania 18 na janten acara utami

>

Mertimbangkeun yén AEW Revolution leres pas na sareng katingalina sapertos acara utami kanggo acara éta nyaéta Chris Jericho vs Jon Moxley, sigana puitis pikeun nyebatkeun pamungkas waktos Yérikho janten main PPV utama. Kaseueuran kipas WWE sigana bakal émut ka WreslteMania 18 dimana Le Jawara sareng Triple H merjuangkeun WWE Undisputed Championship.

WrestleMania 18 berkesan pikeun seueur alesan sareng panginten, alesan anu paling ageung nyaéta WWE Universe ngagaduhan pertandingan Icon vs Icon sareng The Rock sareng Hollywood Hulk Hogan. Éta mangrupikeun umur, sareng Yerikho parantos nyarios sababaraha kali mangtaun-taun yén aranjeunna kedahna terakhir.

Dina wawancara sareng Olahraga Kagambar , Jericho ditaros naha pertandinganna sareng Jon Moxley bakal teras lumangsung salaku pertandingan WrestleMania 18 na. Jericho nyarioskeun yén pertandingan Championship kedah teras-terasan lumangsung sareng alesan yén WrestleMania dilakukeun nyaéta kusabab Triple H. Anjeunna ogé nyarios:





'Pertandingan kajawaraan kedah teras-terasan lumangsung kecuali tina kaayaan anu khusus. Kusabab kitu urang teraskeun terakhir di WrestleMania 18 . Upami diémutan, kuring hoyong teraskeun sateuacanna. Hunter negeskeun yén kajawaraanna lumangsung terakhir. Henteu kunanaon. '

Yerikho ogé ditaros naha aturan anu sami diterapkeun dina pertandingan Moxley-Omega di Full Gear anu utama-kajadian dina PPV éta. Yerikho nyarios yén henteu aya anu tiasa nuturkeun anu nyatakeun éta mangrupikeun acara utama ganda.

Kalayan Yerikho nyandak Moxley di PPV, éta bakal pikaresepeun ningali kumaha kaayaan na pas. Naha Moxley janten Juara Dunya AEW? Fans moal lami deui terang nalika aranjeunna nyetél kana AEW Revolution.