Catherine Paiz nyatakeun drama foreclosure imah kulawarga ACE mangrupikeun 'narasi palsu'

>

Di tengah gosip kaleungitan karajaanna, Kulawarga ACE tetep jempé sapanjang waktos dugi Catherine Paiz nampik rumor imahna dicabut.

Ibu kulawarga nyandak akun Snapchat na pikeun ngajawab patarosan kipas. Nalika ditaros kumaha parasaan anjeunna ngeunaan rumor imahna anu parantos dicandak, anjeunna nyarios:

'Éta berkah pisan. Sadaya narasi palsu sareng rumor anu teu leres parantos janten panyamaran, aranjeunna ngajantenkeun kuring ngahargaan kumaha berkah kuring sareng langkung caket ka Gusti anu kuring raos pisan hirup. '
Tingali tulisan ieu dina Instagram

Pos anu dibagi ku Def Noodles (@defnoodles)





The 30 taun réspon siga tenang sareng panginten. Sanaos anjeunna nyatakeun yén bumi anu dijaga foreclosure ngan saukur rumor, peminat yakin yén anjeunna nolak kulawarga kaleungitan agamna.

Gambar ngalangkungan Instagram

Gambar ngalangkungan Instagram




Naon kajadian di agam Kulawarga ACE?

Agénsi $ 7,5 juta Kulawarga ACE dikabarkan siap dicandak saatos pasangan éta nyatakeun gagal mayar. Kulawarga parantos ngawangun bumi impianana ku ngagabungkeun dua mansion. Austin McBroom sareng istrina Catherine McPaiz hargana langkung ti $ 22 juta, tapi aranjeunna gagal mayar hipotik dina waktosna.

Tingali tulisan ieu dina Instagram

Pos anu dibagi ku Austin McBroom (@austinmcbroom)

Dokumén légal ngeunaan bumi anu badé dilakukeun pikeun pre-foreclosure ditingal online sareng bumi na muncul di Zillow ogé alamatna diblokir.



Kulawarga ACE ogé dituduhkeun nyanghareupan gugatan hukum anu sanés ti tuan tanah na sateuacanna, nalika aranjeunna kaluar tina kontrak mimiti sareng gagal mayar séwa dina waktosna.

Kumisan ti kasusah fiskal kulawarga, Austin McBroom parantos aya dina berita anu anyar saatos anjeunna gagal mayar padamelna dina waktosna. Patriark Kulawarga ACE diduga ngagaduhan Pamilik Sarung Tangan Sosial, anu janten host dina Battle of the Platforms: YouTubers vs TikTokers event. Sababaraha petinju sareng seniman nyatakeun teu acan dibayar kanggo acara éta. Gosip nyatakeun yén perusahaan ogé bangkrut.

Austin McBroom parantos sacara aktif nampik boh pengusiran sareng kontropérsi pamayaran, sareng sigana pamajikanana Catherine nuturkeun jejak na.