Lagu téma Bill Goldberg kalayan lirik sareng video

>

Balikna Goldberg dina Senén Peuting GORENG mawa balik kenangan jaman baheula. Bisa oge Jawara WCW anu pangageungna, Goldberg sami dominan nalika aranjeunna sumping.

Goldberg aya di WCW salami 15 bulan, sareng dina jangka waktu éta, anjeunna parantos ngalaksanakeun naon waé anu bahkan superstar anu paling dihias ngan ukur impian pikeun ngahontal dina hirupna; rekor corétan win 173-pertandingan, Jawara WCW Amérika Serikat sareng WCW World Heavyweight Championship.

Serangan anu henteu kaéléhkeun ti 173-0 dianggap, dina waktos éta, nyaéta corétan pangageungna dina sajarah hiburan olahraga, anu Kevin Nash antukna pegat.





Dihasilkeun setélan pangaruhna anu tinggi gandeng ku inténsitas anu teu aya tandinganana parantos kéngingkeun anjeunna anu rame anu dugi ka tanggal nyebatkeun namina nalika anjeunna angkat ka kalang.

Lagu téma Goldberg nyaéta unik sapertos anjeunna. Anjeunna bakal kaluar tina ruang ganti na sareng angkat ka cincin nalika kaméra nuturkeunana. Muncul tina aliran kembang api Goldberg katingali siga monster anu diberesihan ku seuneu sareng siap perang.



Salami karirna, Goldberg ngagaduhan sababaraha lagu téma anu nunjukkeun kadatanganana kana cincin. Anu paling umum diantarana nyaéta Invasi anu dikarang ku Christian Poulet sareng Jean-Yves Rigo, dianggo pikeun debut WCW-na sareng pertandingan-pertandingan ieu.

Ieu, kanyataanna, téma lebet anu kaseueuran penggemar gulat bakal ngaidentipikasi salaku téma lawang Goldberg.

Bill Goldberg ogé pameget ageung Megadeath. Janten nalika produsen tina Prajurit Universal: Anu Balik hoyong Megadeath's Crush 'Em kanggo pilem, anu Goldberg mangrupikeun bagian tina ogé, anjeunna ngadangukeun lagu sareng resep éta. Nyatana, anjeunna ngayakinkeun para pejabat di WCW supados band na maénkeun lagu dina 5 Julith, 1999 episode Senén Nitro.



Anjeunna malahan nganggo lagu ieu salaku téma lebetna sababaraha bulan.

Lirik lagu na nyaéta:

Lebetkeun arena sareng pencét lampu
Léngkah ayeuna anjeun nuju naék
ieu perang, sanés senang sareng gim
urang angkat, anjeun turun dina waktos seuneu, Partai, turun
langkung saé anjeun henteu ngaco urang
patok anu beunghar, pencét atanapi cicing
hargana tinggi, batur bakal mayarHeads kuring menang, buntut anjeun éléh
kaluar tina jalan kuring Kuring datang ngaliwatan
gulung dadu ulah dipikir dua kali
sareng urang ngacapruk, naksir 'milari kasulitan, ayeuna anjeun parantos mendakan
anjeun kendang sareng kami badé nambutkeun Éta tukang nangtung ngéléhkeun tarung
nguping kami ngagorowok sareng ngagorowok sapeupeuting
turun kana lantai sareng tuang grit
ieu bakal ngaraheutan sakedik Kepala kuring meunang, buntut anjeun éléh
kaluar tina jalan kuring Kuring datang ngaliwatan
gulung dadu ulah dipikir dua kali
sareng urang naksir, naksir aranjeunna Ayeuna urang ngagolérkeun anjeun istirahat
anjeun moal pernah janten langkung ti kadua pangsaéna
ngaléngkah ka jero anjeun nuju naék
sareng urang ngacapruk, naksir aranjeunna Henteu peryogi alesan, henteu hoyong nami
ngan ukur John Doe anu matak éra
ngaléngkah hayu atuh ngajelaskeun
anu namina gimna nyeri Ayeuna urang parantos mendakan anjeun
Kami badé numbuk anjeun
Kami badé ngéléhkeun anjeun
Bakal éléh anjeun
Kami badé ngabandungan anjeun
Kami bakal naksir anjeun
Urang bakal naksir aranjeunna

Salami damel sareng WWE, Goldberg nganggo vérsi anu dirobih tina téma WCW na. Téma anyar anu judulna Who's Next, dikarang ku komposer musik WWE anu kawéntar Jim Johnston. Johnston ogé kiridit nyusun téma lawang anu hébat sapertos Hulk Hogan, Stone Cold Steve Austin sareng The Rock.

Sering aya perdebatan diantara penggemar gulat anu mana lagu tema Goldberg langkung saé - Invasi atanapi Saha anu salajengna. Sapertos debat anu sanés, aya pendukung dina dua sisi spéktrum.

Salila Goldberg balik dina Senén Peuting RAW, Invasi dimaénkeun nalika Goldberg lebet. Nanging, WWE ngalih deui kana vérsi nyalira nalika Goldberg ninggali kalang saatos promo na.

Téma lawang mana anu anjeun langkung resep? Hayu urang terang dina komentar di handap.


Kanggo WWE News pangénggalna, liputan langsung sareng rumor nganjang kana bagian Sportskeeda WWE kami. Ogé upami anjeun ngahadiran acara WWE Live atanapi ngagaduhan tip berita pikeun kami lungsur kami email di gelut gelut (at) olah raga (titik) com