Sadayana 8 WWE Superstars Brock Lesnar parantos éléh di SummerSlam: Dimana aranjeunna ayeuna?

>

# 7 Tripel H (2012)

Tripel H vs Brock Lesnar (sumber: WWE)

Tripel H vs Brock Lesnar (sumber: WWE)

Brock Lesnar parantos lami ngantosan deui ka WWE di 2012 sareng nyerang John Cena ka pop anu ageung. Anjeunna akhirna éléh ka Cena dina Peraturan Ekstrim, sareng teras ngiringan perselisihan sareng WWE EVP, Triple H. Dua behemoths indit dina SummerSlam 2012, dina naon anu dianggap pertandingan impian. Wengi henteu réngsé pikeun Triple H sakumaha anu anjeunna parantos rencanana, sareng anjeunna ngetok ka Lesnar's Kimura Lock.

kumaha ngabalikan hubungan ti mimiti

Saatos pertandingan éta, tingkah laku Triple H nunjukkeun yén anjeunna badé pensiunan, tapi anjeunna neraskeun perselisihan sababaraha bulan ka hareup, dina jalan ka WrestleMania 29. Triple H ayeuna kalibet langkung seueur dina urusan panggung WWE salaku WWE's EVP, sareng henteu gulat pertandingan dina waktos anu lami.






# 6 CM Punk (2013)

Brock Lesnar vs Punk (sumber: Sedeng)

Brock Lesnar vs Punk (sumber: Sedeng)

Pertandingan ieu dipromosikeun ku WWE salaku The Best vs The Beast. Lesnar parantos nargétkeun CM Punk dina jalan ka SummerSlam, sareng The Voice of the Voiceless moal turun tanpa gelut.



Punk parantos janten salah sahiji penjahat pangbadagna di WWE salami sataun katukang, sareng permusuhanana sareng Lesnar deui ngadegkeun dirina salaku orok.

Di SummerSlam, Punk masihan Brock Lesnar salah sahiji patandingan anu paling saé dina karirna. Urusan bolak-balik lumangsung langkung ti 25 menit, sareng dipungkas ku Paul Heyman ngaganggu sareng ngarugikeun Punk pertandingan. The Straight Edge Superstar dipasihkeun ku peminat saatos kaleungitan, pikeun prestasinya anu luar biasa.

Punk tinggaleun WWE di 2014, sareng henteu acan bajoang ti saprak éta. Anjeunna ngagabung sareng WWE Backstage dina bulan Nopémber 2019, dugi ka acara maot, deui Juni.



Sateuacanna 2/5TERAS