Sadaya 5 Kali Goldberg balik deui ka WWE (sareng naon anu salajengna)

>

WWE Hall of Famer Goldberg henteu asup sareng WWE saatos WCW dipareuman sareng dipésér ku Vince McMahon. Anjeunna tungtungna ngadamel debut WWE dina RAW saatos WrestleMania 19 di 2003, nalika The Rock nganteurkeun promo di ring. Goldberg pencét Tumbak anu ngancurkeun kana The Great One, ngamimitian salah sahiji 12 bulan anu paling dominan dina sajarah WWE. Goldberg meunang gelar Dunya dina hiji kasempetan nalika ngajalankeun ieu sareng ngéléhkeun anu pangsaéna anu ditawarkeun WWE dina waktos éta.

https://t.co/xrvKIVJyoq

- Bill Goldberg (@Goldberg) 27 Désémber 2020

Goldberg bakal ninggalkeun WWE langsung saatos kameunangan WrestleMania 20 na ka Brock Lesnar, sareng moal katingali dina WWE TV salami 12 taun ka hareup.





Dina titik ieu, WWE Semesta kaleungitan sadaya harepan ngeunaan Goldberg balik, tapi sadayana anu robih dina akhir 2016. Ti saprak éta, Goldberg balik deui ka WWE dina lima waktos anu béda, nargétkeun jumlah anu sami tina WWE Superstars dina prosés.

Dina daptar di handap ieu, kami bakal nyaritakeun sadayana lima Goldberg WWE mulih, sareng saatosna.



https://t.co/uajK9BOXpO

nalika maot lanceukna mimiti
- Bill Goldberg (@Goldberg) 2 Maret 2020

# 5 Goldberg balik deui ka WWE saatos 12 taun sareng nyanghareupan Brock Lesnar

Lesnar F5

Lesnar F5's Goldberg

austin 3:16 promo

Di jalan ka Survivor Series 2016, Brock Lesnar sareng Goldberg dagang jibét dina média sosial kumaha cara WWE pikeun ngamajukeun buruan anu bakal datang na namina WWE 2K17.



Goldberg tungtungna nyieun WWE na balik deui saminggu-minggu sateuacan Survivor Series sareng nampi tantangan Paul Heyman pikeun pertandingan deui ngalawan Brock Lesnar, lawan-lawanna. Dina édisi 14 Nopémber 2016 tina WWE RAW, Goldberg sareng Lesnar tungtungna nyanghareupan, sareng sakumpulan tanaga kaamanan anu misahkeun aranjeunna.

Paul Heyman ngabohong Goldberg dina mic bari Brock Lesnar neuteup lawanna. Tungtungna, Goldberg mutuskeun pikeun nyandak masalah kana pananganna nyalira sareng ngeureunkeun Lesnar sateuacan Survivor Series.

Goldberg ngéléhkeun Lesnar dina sababaraha detik dina pertandingan maranéhanana di Survivor Series 2016

Lesnar sareng Goldberg tungtungna tabrakan di Survivor Series, dimana tilas Jawara Dunia ngabéréskeun anjeunna dina sababaraha detik.

Goldberg bakal teras ngaleungitkeun Lesnar ti 2017 Royal Rumble ogé. Fans henteu kantos ningali saha waé ngadominasi Lesnar sapertos kieu mangtaun-taun. Goldberg engké ngéléhkeun Kevin Owens pikeun gelar Universal dina jalan ka WrestleMania 33, sareng akhirna kaleungitan sabuk ka Lesnar di The Show of Shows. Ieu ngeureunkeun jabatanana anu munggaran.

lima belas TERAS