5 Pertandingan Undertaker anu sakuduna aya di WrestleMania

>

# 1 The Undertaker vs Kurt Angle: WrestleMania 22 - Kejuaraan kelas berat dunya

Kurt Angle

Kurt Angle

Nalika Kurt Angle nyimpang tina Raw to Smackdown di Janaury of 2006 pikeun kéngingkeun Championship Heavyweight Dunya dina Battle Royal, katingalina ngan aya sajumlah terbatas anu nangtang pikeun 'Medali Emas Olimpiade' pikeun membela gelar anu anyar meunang ngalawan, sareng Undertaker aya di luhur daptar pondok éta.

Sateuacan 2006, Undertaker henteu ngiringan ngiringan 'WrestleMania klasik', sanaos anjeunna ngagaduhan pertandingan anu hadé sareng Triple H di WrestleMania X-Seven sareng pertandingan anu saé sareng Ric Flair taun payun di WrestleMania X8. Tapi, gelut sareng Pahlawan Olimpiade bakal ngaleungitkeun sagala ragu naha sanés The Undertaker ngagaduhan klasik di The Showcase of the Immortals atanapi henteu.





Upamana waé, sudut médis sareng The Deadman teu tiasa disangkal. Duanana lalaki ngagaduhan dua pertandingan dipeunteun 4,5 bentang pas dina Smackdown (4 Séptémber 2003 sareng 3 Maret 2006 masing-masing). Salaku tambahan, klasik No Way Out 2006 na dianggap seueur salaku pertandingan gulat anu paling ageung di 2006.

Upami anjeun nempatkeun pertandingan anu pas tina No Way Out 2006 kana acara utama WrestleMania 22 kalayan anouter sapuluh menit ditambih, bakal aya dua adegan anu béda:



naha cinta nyeri pisan

Adegan 1: Undertaker sareng Kurt Angle ngagaduhan acara utama WrestleMania bintang lima.

Adegan Kadua: Undertaker nambihan Kurt Angle salaku korban nomer opat welas dina The Streak.


Sateuacanna 5/5