5 hal anu anjeun kedah terang ngeunaan Mickie James

>

Salami séri taping WWE NXT dinten Kemis wengi, diumumkeun yén Mickie James bakalan nyandak Asuka pikeun NXT Women's Championship di NXT Takeover Toronto. Ieu warta ageung nunjukkeun yén éta lawan henteu aya anu ningali datang pikeun Asuka.

James parantos gaduh sababaraha taun pro-gulat di tukangeun anjeunna sareng mangrupikeun salah sahiji pegulat awéwé anu pangsaéna. Awakna damel di WWE sareng TNA nyarios nyalira. Pujian anu parantos anjeunna buktikeun janten legenda dina gulat.

Pikeun batur anu haliber James pikeun nyanghareupan Asuka anu teu tiasa dicegah, nyarioskeun sakedik pangwangunan pikeun James 'WWE comeback plus nguji Juara Awéwé NXT ayeuna.





James henteu sieun nyorong amplop sareng henteu isin nyandak lawan-lawanna dugi ka watesna.

Tanya urut saingan sapertos Trish Stratus - anu ngalaman perang sareng James di taun 2000an. Salian ti kamampuan atlitna, James ngagambarkeun karakterna siga bunglon ngarobah warna. Karakter James dibasajankeun lucu sareng spunky dugi ka liar sareng edan. Éta ngabéréskeun urut Jawara Awéwé, anu parantos kéngingkeun belangna.



Kuring bosen ngalakukeun naon atuh

Naha atanapi James tiasa ngeureunkeun dominasi Asuka di Takeover tetep kedah ditingali. Tapi lawan sapertos James moal dianggap enteng. Pikeun aranjeunna anu teu wawuh sareng anjeunna atanapi panginten peryogi mémori sakedik, ieu mangrupikeun lima hal anu anjeun kedah terang ngeunaan WWE Diva anu tilas.


# 1 Karir TNA

James parantos tilu kali sareng TNA

James bakal ngagaduhan tilu kali dina TNA - anu munggaran nyaéta di 2002 saatos didamelna sareng anu terakhir na nyaéta di 2015. Salami damel heula sareng perusahaan, anjeunna ngalaksanakeun salaku Alexis Laree.



Dina 2003 anjeunna ngagabung kana kandang anu disebut The Gathering, anu dipimpin ku Raven. Salami waktos ieu, James émut pikeun ilubiung dina quest Raven pikeun ngéléhkeun juara Jeff Jarrett.

Naha éta nyandak bagian dina pertandingan Clockwork Orange House of Fun atanapi ngaliwat tabel, James mangrupikeun pamaén tim dina The Gathering. Alexis Laree mangrupikeun karakter paling poékna James.

Lumangsungna anu kadua sumping di 2010 saatos dibébaskeun tina WWE. Di 2011 anjeunna meunang Kejuaraan TNA Knockout's Championship, anu ngajantenkeun anjeunna hiji-hijina awéwé anu ngagaduhan Juara WWE Awéwé, Championship WWE Divas sareng TNA Knockouts Championship. James meunang Kejuaraan Knockout urang tilu kali salami waktosna sareng TNA.

pindah teuing gancang dina hubungan

Léngkah katilu James dina TNA umumna dipikaterang ku jalan carita kontroversial sareng James Storm. Storm ngadorong James kana jalur karéta saatos panolakanna ngiringan gabung sareng The Revolution. Kuring memang nyarios yén James sanés muhrim dina kontropérsi.

lima belas TERAS