5 hal anu tiasa dilakukeun WWE pikeun sinyal tungtung Jaman PG

>

Jaman PG.

Sanaos pameget ningali deui dina waktos waktos anu resep sareng ningali éta salaku salah sahiji waktos anu pangsaéna pikeun janten kipas WWE, éta ogé mangrupikeun titik dina program perusahaan anu henteu cocog sareng pemirsa anu langkung lami. Nyatana, éta tiasa dibantah mangrupikeun hiji-hijina jaman dina sajarah WWE anu henteu leres-leres ngaku pemirsa déwasa sareng seuseueurna museur ka murangkalih.

Kalayan dikedalkeun sareng Jaman PG ayeuna sacara resmi dina buku-buku, urang kedah heran kana naon anu perusahaan parantos rencanakeun. Naha peminat bakal ningali langkung seueur naon anu aranjeunna tingali minggu kamari dina Raw sareng Strowman sareng Lashley, atanapi bakal WWE ngabobol na sareng ngalakukeun anu bénten-bénten dina waktos Raw atos ditayangkan?





Naha aranjeunna pamustunganana ngalakukeun atanapi henteu tetep bakal ditingali sareng bakal pikaresepeun pikeun ditingali sabab éta lumaku sapanjang waktos, tapi ieu aya lima hal anu kedah dilakukeun perusahaan ayeuna yén Era PG parantos réngsé. Sakumaha biasa, hayu urang terang pikiran anjeun dina koméntar di handap ieu sareng pastikeun pikeun nyaritakeun naon anu anjeun pikir kedah dilakukeun WWE ayeuna!


# 5 Bawa deui Dr. tina Thuganomics John Cena

WWE kedah nyandak deui Dr of Thuganomics John Cena.

WWE kedah nyandak deui Dr of Thuganomics John Cena.



WWE nyiptakeun seueur buzz sakitar John Cena nalika anjeunna ngulang peranna salaku Dr. Thuganomics di WrestleMania 35, janten naha henteu nyandak anjeunna deui pikeun pagelaran encore? Cena datang deui salaku Dr. Of Thuganomics ogé bakal ngamungkinkeun anjeunna fokus dina gimik rap na sahingga henteu kedah bersaing dina unggal wengi deui.

Salah sahiji bagian anu paling saé dina Era Agresi Tanpa Pikiran nyaéta ningali Cena nyiduh seuneu dina SmackDown sareng ngantepkeun lawan-lawanna seething. Naha henteu pikeun sababaraha édisi khusus SmackDown Live sareng gaduh salah sahiji béntang anu langkung ngora nyobian ngadamel nami tina versi keuneung John Cena.

lima belas TERAS