5 paséa anu hadé dina karir Dusty Rhodes

>

Pupusna Dusty Rhodes anu henteu kaduga nyéépkeun bisnis gulat dina cai panon. Impian Amérika mangrupikeun bagian anu teu kapisahkeun tina industri ampir lima dasawarsa sareng pastina tinggaleun kakosongan anu moal pernah dieusian. Sapanjang karirna anu kawéntar, Dusty masihan kami seueur kenangan pikeun dijaga. Anu paling kawéntar tina undian bakal promos na.

Cara damel Dusty sareng mikropon bakal émut ku para penggemar. Sareng dina karirna anu panjang, anjeunna ogé aub dina sababaraha paséa anu berkesan. Legenda éta ngagaduhan seueur tandingan anu menonjol ngalangkungan karirna sareng ieu mangrupikeun tampilan anu hadé.

conto ngawartosan batur kumaha perasaan anjeun ngeunaan aranjeunna

Tully Blanchard

Perselisihan antara Tully Blanchard sareng Dusty Rhodes dimimitian deui di 1985. Mimitina, aranjeunna merjuangkeun judul tivi NWA anu kagungan Blanchard. Rhodes ngeureunkeun pamaréntahan Blanchard 353 dinten ku kameunangan. Blanchard, kumaha ogé, meunang gelar deui engké waé bakal éléh deui ka Dusty dina pertandingan kandang baja. Pertandingan ogé ningali Dusty meunang jasa tina manajer Blanchard, Baby Doll. Ieu perjangjian 30 dinten sareng sakali éta réngsé, Blanchard mecat Orok Boneka sareng nyabak anjeunna.





Ieu ngarebut paséa antara Dusty sareng Blanchard. Serangkaian pertandingan brutal nuturkeun sareng permusuhan tungtungna réngsé nalika Blanchard dipesen ngalawan Magnum TA. Blanchard bakal deui paséa sareng Dusty salaku bagian tina Opat Kuda.

1/3 TERAS