20 Patarosan Pikeun Naroskeun Dina Tanggal Kahiji Anu Henteu Babari!

'Janten, naon anu anjeun lakukeun dina waktos luang anjeun?'

Kadéngé hiji éta dina kencan munggaran sateuacan? Tangtosna anjeun gaduh!

Upami anjeun bosen patarosan bosen sareng hoyong mendakan langkung seueur ngeunaan saha kencan anjeun nyaan nyaéta, urang ngagaduhan 20 patarosan anu endah pikeun ngabantosan anjeun ngagali sakedik jero.





Anjeun panginten nembé pendak, tapi anjeun bakal narik paguneman anu hébat sareng patarosan ieu ...

1. Dimana anjeun tumuh?

Anu ieu nunjukkeun yén anjeun resep pikeun terang aranjeunna! Éta ogé bakal masihan aranjeunna kasempetan pikeun muka sakedik langkung seueur ngeunaan nyalira.



Éta ogé hal anu aranjeunna langkung terang tibatan anu sanés, janten aranjeunna sigana bakal raoseun nyarioskeunana.

2. Dimana tempat anu pangsaéna anjeun atos didatangan?

Cobian aranjeunna nyarioskeun perkawis perjalanan - sadayana resep pisan kana perjalanan! Sareng masihan anjeun kasempetan kanggo ngabagi tempat karesep anjeun ogé.

mendakan diri anjeun deui dina hubungan

Waleran aranjeunna bakal ngungkabkeun seueur perkawis aranjeunna - naha aranjeunna jet-setter atanapi homebody? Naha aranjeunna jalma anu resep petualangan anu rame, atanapi aranjeunna langkung nyaman berjemur di sisi kolam renang di hotél bintang lima?



3. Naon anu janten sarapan impian anjeun dina ranjang?

Ieu patarosan lucu, lucu. Teu aya agenda anu disumputkeun, tapi éta bakal ngajantenkeun aranjeunna nyarios - teu aya anu tiasa nahan nalika ngabagi tuangeun anu dipikaresep.

Disebutkeun, aranjeunna panginten benci sarapan di ranjang sareng ngawartosan anjeun yén aranjeunna langkung resep pencét gim tabuh 6 enjing ku protéin. Naha ku naon anu anjeun pikahoyong!

4. Naon pilem terakhir anu anjeun tonton?

Waleran aranjeunna bakal nyaritakeun anjeun pisan sareng tiasa ngabantosan anjeun pikeun nangtoskeun sabaraha anu anjeun sami-sami.

Meureun aranjeunna pameget bioskop anu teras-terasan ningali rilis pangénggalna, atanapi aranjeunna resep kana jinis Ecological anu sami sareng anjeun.

Jalan anu mana waé, anjeun bakal diajar seueur perkawis aranjeunna, sareng éta cara anu gampang pikeun ngajantenkeun aranjeunna langkung raoseun disakuriling anjeun sareng siap muka perkawis nyalira.

5. Saha pahlawan budak leutik anjeun?

Béjakeun ka aranjeunna heula sareng tingali naon anu aranjeunna anggo salaku jawaban aranjeunna. Éta tiasa janten pahlawan super komik, bapak anjeun, atanapi guru karesep anjeun ti sakola.

daptar kecap sipat pikeun ngajelaskeun diri anjeun

Éta sanés patarosan anu mimiti-mimiti, janten aranjeunna sigana bakal ngan ukur gumbira ditaros perkawis anu énggal!

Éta bakal nunjukkeun anjeun sisi anu langkung rentan ka aranjeunna sareng sigana bakal ngakibatkeun aranjeunna ngabagi hal anu langkung pribadi tibatan kaseueuran patarosan mimitina-tanggal anu bakal dilakukeun.

Meureun aranjeunna ngagaduhan pendidikan anu goréng, janten ngimpina ngapungkeun jauh sareng Superman, salaku conto - anjeun bakal ngariung langkung seueur ku ngabagi jinis-jinis paguneman anu langkung jero ieu.

6. Naon anu anjeun lakukeun upami anjeun kéngingkeun lotre?

Anjeun bakal gancang terang naha aranjeunna jalma kulawarga anu saleresna ('Abdi mésér bumi indung kuring') atanapi upami aranjeunna resep perjalanan ageung ('Kuring bakal mundur ti padamelan sareng ngumbara di dunya') atanapi upami aranjeunna ' super wijaksana ('Abdi nempatkeun kana rekening tabungan kuring').

Naon waé jawaban aranjeunna, éta bakal narik paguneman anu pikaresepeun ngeunaan naon anjeun Naha, sadaya tempat anu anjeun badé didatangan, atanapi kumaha anjeun bogoh ka kulawarga anjeun.

7. Naon Minggu idéal anjeun?

Anjeun bakal terang naon anu aranjeunna minat ku naroskeun patarosan ieu, sareng éta mangrupikeun alternatif anu saé pikeun ngan ukur 'naon anu hobi anjeun?'

Éta panginten tiasa resep jalan-jalan panjang, brunches kulem, atanapi wengi game board. Anjeun bakal gancang ningali naon waé hal anu anjeun gaduh sareng anjeun malahan tiasa nyarankeun cheekily nyéépkeun dinten Minggu sasarengan ngalakukeun hal-hal karesepna salaku tanggal kahareup ...

8. Kumaha sahabat anjeun ngajelaskeun anjeun?

Éta pikaresepeun pisan ningali kumaha jalma ngaréspon ieu - seueur jalma tiasa janten kritikus pang parahna sorangan, sareng réréncanganna sering gaduh pandangan anu langkung saé, langkung saé (sareng langkung akurat!) Pikeun aranjeunna.

Tingali naon anu aranjeunna nyarios, naroskeun ngeunaan babaturanana sareng ngupayakeun nunjukkeun minat dina kahirupan nyata aranjeunna!

Sababaraha jalmi tiasa ngagentos payuneun perkawis kencan anu munggaran, tapi ieu mangrupikeun panginget anu saé yén aranjeunna parantos gaduh jalma anu resep ka aranjeunna, janten éta tiasa masihan aranjeunna dorongan kapercayaan sareng ngantepkeun aranjeunna janten nyalira di sekitar anjeun.

9. Naon buku terakhir anu anjeun baca?

Ieu patarosan anu saé pisan upami anjeun jinis jalma anu resep maca sareng hoyong pasangan anu ngabagi pastime éta.

Anjeun bakal mendakan naha aranjeunna maca anu resep pisan sapertos anjeun, atanapi upami aranjeunna leres-leres janten novel sajarah / kajahatan / lamunan anu sajati.

Anjeun tiasa ngabeungkeut buku-buku anu anjeun duaan cinta, malahan tiasa ngeureunkeun tanggal éta di toko buku anu milih novél énggal masing-masing.

naon hartosna deet dina hubungan

10. Naon piring tandatangan anjeun?

Taroskeun naon jinis barang anu aranjeunna resep masak sareng aranjeunna sigana bakal ngajagaan penjaga aranjeunna sakedik.

Kaseueuran jalma ngaraos santai pisan nalika ngamimitian nyarioskeun tuangeun - boh aranjeunna bogoh masak sareng resep pisan ngobrolkeun tuangeun, atanapi aranjeunna henteu ramé sareng bakal masihan anjeun waleran gancang.

Jalan anu mana waé, anjeun bakal mendakan seueur perkawis éta tina jawaban aranjeunna! Upami tanggal éta saé, anjeun sok nyarankeun yén aranjeunna ngadamelna kanggo anjeun dina tanggal kadua ...

11. Kumaha anjeun nyéépkeun Jumaah wengi?

Upami anjeun jinis jalma anu teras-terasan pésta, anjeun panginten henteu hoyong kencan sareng jalma anu langkung ditangtoskeun anu henteu seueur kaluar.

Sarua, upami anjeun henteu inuman sareng resep wengi anu tiis di bumi, anjeun panginten henteu raoseun kencan sareng jalmi anu DJ di klub dugi ka jam 3 subuh.

Milarian terang sapertos wengi Jumaah khas na bakal nyarios seueur ngeunaan kapribadian sareng nilai-nilai aranjeunna.

12. Naon ari anjeun bahasa sunda ?

Upami aranjeunna henteu yakin naon anu janten milikna, éta bakal narik paguneman anu pikaresepeun. Anjeun tiasa ngabagi milik anjeun ogé, sareng éta bakal masihan anjeun sababaraha pandangan anu saé ngeunaan kumaha anjeun bakal babarengan.

Bisa jadi anjeun duaan sami-sami ngabagi sami, atanapi aranjeunna bencong kana tulisan sareng bahasa cinta anjeun nyaéta 'Words of Affirmation.'

Mertimbangkeun sakumaha saé anjeun badé cocog babarengan, jangka panjang, tapi émut janten open-minded. Sababaraha urang resep nampilkeun gambar dirina nyalira dina tanggal munggaran sareng anjeun moal ningali gambar lengkep ieu mimiti.

Éta ogé tiasa bogoh ka batur anu sms gancang deui tapi teu hoyong datang salaku 'malarat' dina tanggal munggaran.

13. Naon anu anjeun nuju binging dina Netflix?

Deui, ieu bakal ngabantosan anjeun pikeun ngukur pangaruhna sareng bakal ngantepkeun anjeun terang upami aranjeunna langkung seueur kana film dokumenter, TV kanyataanana, atanapi - shock, horor - ngan sanés jinis jalma Netflix.

Atanapi, anjeun panginten mendakan anjeun nonton acara anu sami, anu bakal masihan anjeun hal anu gampang dibahas - henteu aya agenda anu disumputkeun ku patarosan ieu, ngan ukur minat asli.

14. Kumaha pandangan anjeun ngeunaan * lebetkeun hubungan ayeuna *?

Pilih hal anu ageung dina berita sareng naroskeun pendapatna ngeunaan hal éta. Bisa jadi politik, perubahan iklim, atanapi bahkan berita selebritis - naon waé anu anjeun paling resep ku diri anjeun.

Upami tetep sareng politik, salaku conto, penting pikeun anjeun, anjeun bakal gancang terang upami aranjeunna ngaraos sami.

Sanaos sanés sadayana, upami éta hal anu penting pikeun anjeun, anjeun saenyana mendakan pasangan anu sami sareng minat anu sami.

15. Naon rencana 2 taun anjeun?

Ieu sanés patarosan trik pikeun ningali naha aranjeunna cheekily kaasup anjeun dina kahirupan aranjeunna!

Mangrupikeun cara ningali hal-hal anu dipikaresep ku aranjeunna, upami aranjeunna langkung resep ngumbara atanapi nyusun tangga karirna, upami aranjeunna ningali sorangan ngagaleuh bumi sareng netep atanapi upami aranjeunna jalma anu henteu ngarencanakeun sadayana.

Éta bakal nunjukkeun kumaha komitmen aranjeunna - sareng naon ka.

16. Naha anjeun ningali kulawarga anjeun seueur?

Upami aranjeunna parantos rada sepi nalika nyarios ngeunaan kulawargana, langkal hiji ieu!

Nanging, upami topikna siga kaulinan anu adil, patarosan ieu bakal ngabantosan anjeun ningali kumaha pentingna jalma anu dipikacinta pikeun aranjeunna.

Éta bakal nunjukkeun naon nilai anu anjeun sasarengan sareng bahkan panginten nyandak kenangan amis pikeun aranjeunna bagikeun sareng anjeun!

kumaha mrbeast gaduh artos

17. Naha anjeun jalma énjing?

Ieu gampang gampang pikeun aranjeunna nyarioskeun langkung seueur perkawis nyalira - éta bakal nunjukkeun wawasan anu jujur ​​kana gaya hirupna, sareng bakal ngabantosan anjeun naha éta cocog sareng anjeun.

Upami aranjeunna hate isuk-isuk, tapi anjeun benci cicing di ranjang jam 8 énjing sareng resep pasangan anu bangun damel sareng anjeun, anjeun bakal terang ngeunaan sauyunan ieu mimiti.

18. Naha anjeun resep tuangeun lada?

Segue anu saé upami anjeun karaos tanggal éta tiasa ngalih ka réstoran! Éta panginten tiasa ngabagi sababaraha carita lucu ngeunaan nyobaan pisan tuangeun lada di mancanagara, atanapi nyarioskeun perkawis seueur anu aranjeunna lakukeun / henteu resep masak.

Anjeun tiasa ngabagi carita anjeun, nyarankeun réstoran anu saé caket dieu, atanapi ngundang aranjeunna kanggo tuangeun anu asak, lada (atanapi henteu!) Sawaktos-waktos.

19. Naon kanyataan paling anéh ngeunaan anjeun?

Pasihan aranjeunna kasempetan pikeun miceun hal anu leres-leres acak dina ring. Ramo meuntas éta anu saé!

Anjeun teras tiasa ngabagi hiji kanggo mulang, ngajantenkeun ieu cara anu cool pikeun diajar langkung seueur ngeunaan sanésna tibatan patarosan umum, sateuacana anu kantos dimungkinkeun.

20. Naon anu anjeun pikahoyong supados langkung saé?

Anjeun bakal diajar naon anu aranjeunna minat - sareng sanés ngan ukur naon anu aranjeunna pikir hoyong didangukeun.

naon ngomong ka tukang bohong

Ieu patarosan anu saé supados aranjeunna muka langkung seueur ngeunaan sababaraha rasa teu aman ogé, anu bakal ngabantosan anjeun duanana ngariung langkung seueur.

Meureun aranjeunna hoyong langkung kreatif, atanapi langkung saé ngajalankeun. Jalan anu mana waé, anjeun bakal mendakan langkung seueur perkawis aranjeunna ku patarosan tanggal munggaran anu saderhana ieu.

Masih henteu yakin kana naon anu badé ditaros dina kencan munggaran anjeun? Ngobrol online ka ahli kencan ti Hubungan Pahlawan anu tiasa ngabantosan anjeun pikeun terang. Kantun.

*

Émut yén tanggal munggaran mangrupikeun puncak gunung es - jalma panginten henteu nembongkeun diri anu lengkep, saleresna langsung, sareng henteu kunanaon!

Ieu 20 patarosan anu pikaresepeun pikeun kencan munggaran dirancang pikeun ngabantosan anjeun dua-dua ngarobih sababaraha halangan sareng gaduh waktos anu sasarengan babarengan. Aranjeunna sanés patarosan tanggal-wengi anu biasa anjeun, janten kedah masihan anjeun kasempetan pikeun kéngingkeun réspon anu asli, sanés anu aranjeunna parantos rencanakeun sateuacana!

Ngarasakeun kenal sareng aranjeunna, seuri sareng ningali dimana kaayaan nyandak anjeun…

Anjeun tiasa ogé resep: