16 Alesan ageung Naha Sababaraha Katresna resep Budak Goréng

Henteu sadaya budak awéwé resep budak goréng, hayu urang jelas ngeunaan éta! Nanging, jalma-jalma anu resep resep aranjeunna kusabab sababaraha alesan konci.

Sadayana béda, sareng ngagaduhan motivasi anu béda-béda pikeun saha anu aranjeunna katarik, tapi kami parantos ngahijikeun 16 alesan konci naha sababaraha awéwé resep budak goréng. Ti mojang anu resep ka budak lalaki goréng, ieu daptar kami…

roman kakuasaan maén bal sorotan nfl

1. Hayu urang jujur ​​- éta pikagumbiraeun!

Mimiti peureum - budak goréng ngan ukur pikaresepeun sareng éta pikaresepeun pikeun titimangsa hiji. Urang teras-terasan dijaga, urang kéngingkeun kaputusan tina kaputusan 'goréng', éta sumanget, liar ... kedah urang teraskeun?





Bagian tina daya tarik budak goréng nyaéta kanyataan yén éta sadayana raoseun pisan. Ieu sabagean kusabab TV sareng pilem sok nyarioskeun yén éta mangrupikeun hal anu urang kedah diémutan.

2. Kami resep reputasi anu kami peroleh ku pergaulan.

Upami anjeun kencan sareng budak goréng, anjeun ogé kedah liar teuing, leres? Sababaraha urang resep kanyataan yén urang ngagaduhan reputasi salaku budak awéwé goréng kusabab urang bobogohan jeung budak goréng.



Kami resep asumsi anu dilakukeun ku jalma ngeunaan kami - kami senang, kami hébat dina ranjang, kami seksi, kami bahaya.

Kencan bobogohan anu edgy atanapi ngan ukur warta goréng anu ngajantenkeun urang sigana cara éta sacara standar, sareng kami nampi buzz anéh tina terang yén sadayana nyangka yén kami goréng.

3. Kami henteu terang kumaha Cope sareng stabilitas - atanapi upami kami pantes.

Seueur urang parantos hubungan anu teu séhat sateuacanna - naha ku kolot urang atanapi pasangan urang. Kami henteu terang pisan naon anu sapertos stabilitas anu aman, aman sabab urang parantos seueur gangguan atanapi kurangna rutin dina kahirupan urang.



Sapertos kitu, urang mendakan kanyamanan dina asa teu aman atanapi pasisian. Kami nyobian neraskeun ieu ku milari lalaki anu teu aya sacara émosional, rada jahat, atanapi henteu tiasa komitmen.

Éta ngajantenkeun urang ngaraos aman sabab urang parantos biasa - dina cara anu sami, hubungan anu komitmen, stabil ngajantenkeun urang ngarasa anéh sareng teu aya tempat, sabab kami henteu terang kumaha janten dina hiji.

Bagéan ieu turun kana kanyataan yén urang henteu terang upami urang ogé pantes hubungan anu saé, séhat.

Kami parantos dikondisikeun ku sadaya pangalaman urang saencanna yén kami henteu terang naha kami patut sagala hal anu tiasa ditawarkeun ku 'lalaki anu saé', sapertos kasadiaan émosional, komunikasi, sareng kaasih.

Kami tetep sareng naon anu kami terang sareng naon anu kami pikir pantes, dumasar kana kabiasaan anu kami parantos kabentuk mangtaun-taun. Budak goréng masihan kami anu biasa, sareng éta ngajadikeun urang raoseun.

4. Éta f * ck anjeun ka mantan urang.

Oke, anu ieu rada alit, tapi urang sadayana parantos aya. Anjeun anyar kaluar tina hubungan sareng anjeun hoyong uih deui ti mantan anjeun. Cara anu pangsaéna pikeun ngalakukeun éta? Léngkah - sareng batur anu bénten pisan pikeun aranjeunna.

Upami mantan anjeun ningali poto anjeun damel sareng lalaki anu nganggo motor, ditutupan ku tato, sareng robek pisan, anjeunna bakal ngaraos intimidasi sareng sampah anu geulis ngeunaan dirina.

Sareng, ku sababaraha cara, éta mangrupikeun naon anu anjeun pikahoyong. Anjeun hoyong uih deui ka aranjeunna sareng ngajantenkeun aranjeunna henteu penting sareng dipohokeun - sapertos anu aranjeunna raoskeun nalika aranjeunna miceun anjeun.

Kami moal nyarankeun kabiasaan ieu atanapi nyarios yén éta séhat atanapi adil, tapi éta ngajelaskeun naha sababaraha budak awéwé resep budak goréng.

5. Kami resep drama.

Kumaha kencan upami urang teras-terasan nampi sms dina sababaraha menit, atanapi upami kabogoh urang teu ngagaduhan réncang awéwé anu super panas?

Éta panginten bakal pikaresepeun pisan!

Nanging, kami parantos dikondisikeun ku acara TV sareng pilem pikeun terus-terusan obsesi sareng lalaki anu urang bobogohan. Kami gaduh pikeun nyauran kabogoh urang upami si éta butuh waktu langkung ti sajam kanggo balesan, sareng kami kuduna nyéépkeun sahanteuna hiji botol anggur b * nyabak ngeunaan babaturan awéwé kabogoh urang.

Kami parantos yakin yén urang kedah milarian drama dina kahirupan kencan, janten kami milarian mitra anu bakal nawiskeun tingkat maksimalna.

Kami hoyong batur anu kami terang meureun bakal nyababkeun urang numpuk kahariwang, anu bakal ngajantenkeun urang naroskeun hubungan, anu bakal ngantep kami maca sababaraha dinten dina hiji waktos. Kami ngalakukeun éta sacara teu sadar, tapi kami tetep ngalakukeun éta - sareng éta sababna urang sering tertarik sareng budak lalaki goréng.

6. Aranjeunna langkung seksi sareng langkung saé dina ranjang, leres?

Aya ngan ukur ngeunaan budak goréng anu ngajantenkeun aranjeunna seksi pisan. Meureun éta sadayana drama (didadarkeun di luhur) atanapi ambek-ambekan sareng karep. Naon waé éta, urang hoyongkeun - sareng kami yakin yén éta bakal pikaresepeun pisan.

Teras aya stereotip yén budak goréng hébat dina ranjang - aranjeunna langkung pikaresepeun, langkung petualang, sareng langkung sumanget tibatan lalaki anu biasa, normal. Kami kataji kana naon waé ogé, sareng kami hoyong kahirupan séks anu uap!

7. Kami dina modeu ngarusak diri.

Oke, kami parantos nyarios ngeunaan séks anu dibumbui, tapi waktuna janten serius sakedap. Sababaraha urang milih babarengan jeung budak goréng sabab urang bakal ngalaman fase anu ngaruksak diri.

hal bosen dilakukeun di imah

Kami ampir hoyong pikeun ngaliwat putus, janten urang milarian pilihan anu urang terang henteu saé pikeun urang. Kami kataji kana hal-hal anu bakal ngajantenkeun urang ngarasa goréng ngeunaan diri urang sorangan, kusabab urang hoyong ngalaman émosi négatip éta. Anéh, urang terang, tapi teu ilahar.

8. Urang saena jalan kaluar dijejeran.

Upami anjeun terang yén hal-hal moal hasil sareng lalaki ieu, anjeun parantos terang yén anjeun tiasa ngeureunkeunana kusabab kanyataan yén aranjeunna budak goréng.

Ieu aya hubunganana sareng titik di luhur - urang milari anu goréng kajantenan, tapi kami hoyong alesan pikeun kabur nalika urang kedah.

Ku kencan sareng batur anu henteu cocog pikeun urang, atanapi yén urang terang mangrupikeun berita anu goréng, urang masihan diri urang 'otomatis kaluar.' Ieu tiasa ngabantosan urang supados langkung kendali sareng hartosna urang tiasa ngiringan karusakan diri di luhur iraha waé urang hoyong.

9. Kami saé masalah bapak .

Salah sahiji alesan sababaraha budak awéwé resep budak goréng sabab maranéhna henteu pernah ngagaduhan hubungan anu hébat sareng bapakna.

Upami aranjeunna henteu terang kumaha ngagaduhan hubungan anu séhat sareng lalaki, dina sagala tingkatan, aranjeunna panginten tiasa janten pilihan anu goréng sabab henteu terang anu langkung saé, sakumaha anu urang bahas dina awal tulisan ieu.

Nanging, sababaraha urang ogé nyobian pikeun ngontrol masalah budak leutik ku cara nyiptakeunana dina istilah urang. Upami anjeun ngagaduhan hubungan anu goréng sareng bapak anjeun ageung, éta panginten kusabab polahna langkung ti kalakuan anjeun - utamina kusabab anjeunna éta déwasa dina kaayaan.

Kanggo ngaleungitkeun éta, anjeun milari kaayaan dimana anjeun tiasa janten alesan yén hubungan sareng lalaki henteu séhat. Upami éta aya dina kaayaan anjeun, anjeun moal tiasa disakiti deui ku éta.

Daripada ngajawab masalah sareng bapak anjeun, anjeun tetep malikan pola anu henteu séhat anu sami sareng lalaki diarepkeun yén anjeun tiasa 'nimpa' masalah bapak éta sareng ngendalikeun.

10. Kami pikir urang tiasa ngarobih aranjeunna.

Tangtosna, sababaraha urang resep proyek. Urang pendak sareng saurang lalaki anu bisa janten endah, anjeunna ngan sakedik 'fixer-upper.'

Kami resep ideu janten mojang anu berhasil ngalilindeuk si liar. Upami urang tiasa kéngingkeun budak goréng anu bahaya pikeun netep sareng komitmen, éta hartosna yén kami cukup istiméwa, leres?

barang anu kedah dilakukeun nalika anjeun bosen

Kami resep mikirkeun janten mojang dina unggal pilem anu ngajantenkeun bodo tungtungna robih - anjeunna angkat tina narkoba sareng motor janten perkawinan sareng murangkalih, sadayana kusabab anjeunna mikanyaah ka kami janten seueur. Éta lamunan anu saé, sareng mangrupikeun dorongan ego anu ageung ...

11. Kami resep tangtangan sareng kami bosen lalaki anu saé.

Sababaraha urang budak awéwé hoyong kencan sareng jalma-jalma jahat kusabab urang resep kana tantangan éta sadayana. Ieu sanés ngeunaan ngarobih aranjeunna tapi ngeunaan ngajaga nepi sareng aranjeunna.

Kami bosen sareng jalma anu resep pisan kami anu aranjeunna angkat sareng sadayana anu dipikahoyong. Éta saé disembah ku bodo dugi ka hiji-hiji, tapi tiasa janten pikaboseneun sareng katebak .

Kami hoyong tangtangan, sareng kami hoyong ngaraos nangtang. Kami hoyong ngaraos siga urang kaluar ti jero sareng siga urang dijalankeun pikeun éta. Upami kaayaan gampang teuing, sering aya alesan pikeun éta, leres?

12. Jalma-jalma anu alus ngaco kami teuing - janten kami ogé tiasa milari budak anu jahat…

Kami henteu kantos sasarengan sareng budak goréng sateuacan urang dibéjakeun yén aranjeunna bakal nipu kami, aranjeunna bakal ngajantenkeun urang raoseun, aranjeunna bakal ninggalkeun kami ... janten kami malire kumaha katarik urang sareng aranjeunna sareng milarian tarohan 'aman'.

Budak anu leuwih gampang maén kaulinan dewan tibatan kaluar narkoba di klub dina Jumaah wengi, contona.

Tapi, nalika jalma anu aman, aman curang sareng anjeun nyusahkeun anjeun ku cara anu sanés, éta ngajadikeun anjeun mikir - naha henteu ngan ukur akur sareng lalaki anu kuring leres-leres kataji upami kuring bakal ngaraheut waé?

Upami hasilna sigana bakal sami, dumasarkeun kana kanyataan yén jalma-jalma alus anu anjeun kencan tétéla goréng atoh, anjeun ogé tiasa waé sareng batur anu anjeun leres-leres resep.

13. Aranjeunna ngantepkeun urang ogé goréng - katambah, sabalikna narik, leres?

Salah sahiji alesan seueur budak awéwé resep budak goréng sabab aranjeunna ngantep urang janten parah oge.

Upami anjeun sareng jalmi anu saé, anjeun ngaraos wajib janten bageur deui. Anjeunna panginten henteu hoyong ngalakukeun naon-naon anu liar, janten anjeun ngalilindeukkeun diri pikeun cocog sareng vibe na. Anjeunna panginten henteu janten anu pikaresepeun dina ranjang, janten anjeun pura-pura henteu ogé. Anjeun kusam diri pikeun nyocogkeun anjeunna, sahingga anjeun tiasa janten pasangan anu saé sareng pikaresepeun babarengan.

Nalika anjeun sareng budak goréng, kumaha ogé, anjeun ujug-ujug bébas tina ekspektasi éta sareng anjeun tiasa ngabébaskeun diri anjeun ku ngalakukeun sagala hal anu matak pikabitaeun, anu pikaresepeun anu anjeun pikahoyong.

Anjeun henteu aya dina kaayaan tekanan pikeun nyocogkeun stereotip 'gadis anu saé', sareng anjeun moal ngaraos isin atanapi kaliru kusabab hoyong ngajajah hal-hal anu henteu dipikagaduh ku pasangan terakhir anjeun.

Babaturan sareng budak goréng ngamungkinkeun urang janten vérsi anu paling goréng pikeun diri urang sorangan, sareng teu aya anu lepat sareng éta ...

Paribasa ' sabalikna mikat 'Tiasa leres pisan nalika ngeunaan saha anu urang hoyong kencan. Janten upami anjeun mojang anu saé, aya kasempetan anu kuat anjeun hoyong budak goréng, dina sababaraha waktos sahenteuna.

Kami sering resep hal anu bénten sareng urang, ieu kadang kusabab urang hoyong kakeunaan 'anu sanés,' tapi ogé ngan kusabab urang resep macem-macem sareng urang hoyong ngalaman sababaraha rupa hal sareng jalma.

14. Kami resep naon anu goréng pikeun urang.

Coklat, anggur, bawa. Hal-hal anu dilabélan salaku 'goréng' pikeun urang ngan ukur langkung pikabitaeun!

Éta sami nalika ngeunaan guys. Kami resep anu haram, atanapi tabu, sareng kami hoyong ngaraosan sabisa-bisa.

Kami terang éta 'goréng' pikeun kami, tapi éta ngan ukur ngajantenkeun kami langkung hoyong. Aya sababaraha élmu pikeun ieu - beuki kami ngawatesan diri sareng labél hal-hal salaku 'saé' atanapi 'goréng,' beuki terbatas perasaan urang sareng urang hoyong ngaleupaskeun diri sareng ngagaduhan naon anu dipikahoyong.

Kalayan diét, contona, upami anjeun ngawartosan anjeun henteu ngagaduhan roti, anjeun bakal mikir ngeunaan roti teras-terasan dugi ka ngahontal titik anu anjeun resep pisan yén anjeun bakal tuang sapinuh roti sakaligus - ngan kusabab dilarang.

Éta sami sareng lalaki. Anjeun bakal ngawatesan sareng ngawatesan sareng nyarios ka diri anjeun sanés milari budak lalaki anu goréng, dugi ka anjeun guha sareng milarian salah sahiji sabab éta naon anu anjeun henteu acan tiasa kagungan.

15. Aranjeunna dominan sareng aranjeunna bakal ngajagaan urang.

Sababaraha urang resep pisan kana stereotip budak goréng. Aranjeunna ageung sareng kuat, sareng aranjeunna bakal ngajagi urang. Éta panginten henteu merangan rambut urang atanapi mésér kembang, tapi aranjeunna bakal ngamimitian gelut sareng saha waé anu henteu hormat ka kami.

Deui, kami henteu ngiringan salah sahiji ieu, tapi kami ngaku yén éta pikaresepeun.

Seueur urang ogé hoyong kabogoh anu langkung dominan. Kami resep ideu hiji jelema anu henteu kasieunan nyuarakeun pendapatna, sareng saha waé anu bakal nelepon nembak sareng nyandak kaputusan pikeun kami.

Henteu sadaya budak awéwé hoyong ieu, tangtosna, tapi aya sakedik stereotip yén budak awéwé anu resep budak goréng henteu yakin sareng langkung pasif nyalira. Aranjeunna langkung resep anu batur nyandak kaputusan, sareng aranjeunna hoyong anu bakal ngontrol.

16. Éta sadayana ngeunaan hormon.

Hormon urang ngarobih seueur hal sapanjang bulan, tapi anjeun panginten henteu terang yén aranjeunna ogé ngarobih jinis lalaki anu urang resep.

Dina waktos anu béda unggal bulan, kadar hormon tangtu turun naek, sareng éta tiasa ngajantenkeun urang katarik kana jinis-jinis lalaki dina sababaraha tahap anu béda dina siklus urang.

Dina sababaraha tahapan siklus menstruasi kami, kami katarik ku jalma-jalma anu bageur sareng simétris, sapertos, anu masihan féromon anu saé sareng sigana bakal janten bapak anu hébat.

kumaha ngawartosan ka batur anjeun henteu resep aranjeunna

Dina tahap-tahap sanés siklus urang, urang hoyong bahaya sareng pikagumbiraeun, sareng kami sacara ilmiah langkung gampang katarik ku jalma-jalma anu kasar - atanapi jalma-jalma anu tato, tindik wajah, sareng katerampilan komunikasi anu goréng, contona.

Feromon ogé penting, sareng para ilmuwan yakin yén aranjeunna ngagaduhan peranan anu penting dina daya tarik. Ayeuna, budak lalaki goréng henteu merta ngagaduhan péroméon langkung 'pikaresepeun', tapi aya kamungkinan aya kabeneran di dinya anu teu acan kapendak!

Henteu aya gunana yén sababaraha karesep teu ngagaduhan élmu atanapi alesan dina aranjeunna. Kadang-kadang, urang ngan resep saha anu urang resep - éta kaindahan anu pikaresepeun!

Anjeun tiasa ogé resep: