13 Cara Ngungkulan Hirup Ku Mertua

Pindah sareng mertua anjeun henteu pernah janten pilihan kahiji saha waé. Tapi kadang perlu pikeun sagala rupa alesan, naha finansial, praktis, atanapi kaayaan.

Tetep sareng mertua anjeun pikeun sababaraha dinten atanapi minggu mangrupikeun hiji hal sareng tiasa ngalibatkeun setrésna nyalira. Tapi saleresna hirup sareng aranjeunna pikeun waktos anu langkung lami, naha éta mangrupikeun waktos anu tetep atanapi henteu pasti, nyaéta anu sanés.

raja ring wwe

Henteu janten masalah kumaha hubungan anjeun sareng aranjeunna, hirup sareng mertua anjeun tiasa rumit.





Meureun anjeun parantos ngagaduhan tempat nyalira sareng pasangan sateuacanna, atanapi meureun pasangan anjeun cicing sareng sepuhna sareng éta masuk akal pikeun anjeun ngalih ogé.

Jalan anu mana waé, anjeun milari cara pikeun ngajantenkeun hal-hal langkung tiasa diatur.



Teu aya naséhat anu saukuran. Kaayaan anjeun unik sareng penting pikeun émut éta.

Tantangan anu anjeun nyanghareupan nalika cicing sareng mertuana anjeun tiasa béda pisan sareng tantangan anu disanghareupan ku pasangan anu sanés.

Éta sadayana bakal gumantung kana hubungan anjeun sareng mertua anjeun sareng hubungan pasangan anjeun sareng aranjeunna.



Seueur ogé bakal gumantung kana ukuran imahna. Naha anjeun saling silih atanapi gaduh rohangan pikeun sumebar. Naha anjeun sadayana kabagi mandi atanapi gaduh kamar mandi anu misah.

Sareng, tangtosna, seueur bakal gumantung kana rutinitas sadidinten anjeun. Naha aranjeunna damel atanapi pensiunan, sareng naha anjeun atanapi pasangan anjeun damel ti bumi. Sabaraha waktos anjeun leres-leres nyéépkeun dina rohangan anu sami, sareng kumaha mandiri anjeun tiasa saling.

Tapi naon waé kaayaan anjeun, tips ieu kedah tiasa ngabantosan anjeun.

Urang bakal ningali kumaha anjeun tiasa betah galur dina hubungan anjeun, kumaha anjeun tiasa ngukir sababaraha privasi sareng waktos nyalira, sareng kumaha anjeun tiasa betah di bumi, henteu sapertos tamu samentawis.

1. Janten diri anjeun.

Mimiti hal-hal munggaran, teu aya gésna nyobian nempatkeun payuneun atanapi pura-pura anjeun sanés anu sanés. Anjeun moal tiasa ngajaga kalakuanna salami-lami, sabab éta bakal matak capé.

Kudu sopan sareng perhatian, pastikeun, tapi teu karaos anjeun kedah gaduh cangkok kapribadian kanggo minantu anjeun pikeun resep anjeun.

Pastikeun anjeun leres-leres ka diri anjeun ti dinten ka hiji janten anjeun henteu kedah nangtung dina upacara.

kumaha anjeun resep anjeunna

2. Ngayakeun paguneman anu jujur, sateuacana.

Daripada ngan ukur ngarepkeun yén anjeun sadayana bakal hirup babarengan sacara alami sareng éta sadayana bakal terang nyalira, mangrupakeun ide anu saé linggih pas di awal sareng nyarioskeun kumaha sadayana bakal jalan dina tingkat praktis.

Hayu aranjeunna terang yén anjeun leres-leres ngahargaan naon anu aranjeunna laksanakeun pikeun anjeun sareng hoyong ngobrol pikeun ngajantenkeun kaayaan sagampang mungkin pikeun sadayana sareng nyegah salah paham.

Mangrupikeun ide anu saé pikeun ngantep pasangan anjeun seueur nyarios nalika anjeun badé diskusi ieu, tapi anjeun panginten kedah nyumbang.

Barina ogé, pasangan anjeun sacara otomatis terang kumaha hirup sareng kolotna bakal siga kumaha sareng anu diarepkeun ku aranjeunna. Éta panginten nganggap éta bakal écés pikeun anjeun ogé.

Tapi penting pikeun ngabahas sadaya detil janten sadayana jelas ngeunaan pangaturanna.

Dupi anjeun mayar séwa? Atanapi anjeun bakal nyumbang ku cara anu sanés? Tagihan? Balanja tuangeun? Masak?

Tabuh sabaraha anjeun badé mimiti nyaring dina énjing, sareng iraha anjeun kedah ngiringan magrib? Naha aya anu peryogi kamar mandi dina waktos anu khusus? Atanapi ruang-ruang sanés di bumi?

Naha aya di luar wates? Kumaha cara ngabersihan jalan?

Ngabersihan hal-hal ieu tina get-go bakal ngabantosan pikeun nyingkahan sababaraha titik nyeri anu teu tiasa dihindari anu asalna tina sadaya kahirupan dina hateup anu sami.

3. Tarik beurat anjeun - sareng cobian pikeun mastikeun pasangan anjeun narik aranjeunna.

Sakali anjeun parantos ngadamel pasatujuan ieu, pastikeun anjeun lengket éta. Upami anjeun nyarios yén anjeun bakal ngalakukeun hiji hal, pastikeun anjeun leres-leres ngalaksanakeunana.

Sareng cobian ajak pasangan anjeun pikeun ngalakukeun sakedik na ogé. Éta panginten bakal kagoda lebet kana modeu rumaja sareng ngantepkeun kolotna nyandak saatos aranjeunna sareng ngajalankeun kahirupan pikeun aranjeunna, janten lakukeun naon anu anjeun tiasa pikeun nyegah éta.

Atanapi sahenteuna ngingetkeun aranjeunna yén nalika anjeun duaan hirup sorangan, aranjeunna moal ngagaduhan anu ngalaksanakeun tugas pikeun aranjeunna deui.

dragon ball super part 5 tanggal rilis

4. Pilih perang anjeun.

Sok aya hal-hal anu tiasa aya dina saraf anjeun nalika anjeun cicing sareng mertua anjeun, tapi anjeun kedah mutuskeun naon anu kedah dilakukeun ku ribut sareng naon anu henteu.

Seringna, anjeun ngan ukur kedah narik napas panjang sareng ngantepkeun naon waé pikeun kahirupan anu tenang.

Ngan ukur ngahasilkeun kaayaan nalika anjeun leres-leres merhatoskeun aranjeunna atanapi mikir yén aranjeunna ngajantenkeun kaayaan hirup henteu tetep.

5. Cegah tina argumen kulawarga.

Upami pasangan anjeun gaduh perdebatan sareng kolotna atanapi aya jenis perdebatan kulawarga anu sanés, cobian tetep nétral tinimbang milih sisi atanapi nyatakeun pendapat anjeun ngeunaan kaayaan éta.

Hal terakhir anu anjeun pikahoyong dituduh nyobian sumping di antara aranjeunna, sareng aya puluhan taun politik kulawarga anu kalibet anu sigana anjeun bakal bajoang ngartos.

6. Tembongkeun daék.

Janten mangpaat sareng daék kaluar tina jalan anjeun ayeuna sareng deui-deui pikeun ngalakukeun éta kahadean, sabab éta bakal meunang anjeun seueur poin.

Masak tuangeun khusus atanapi mésér éta saréat anjeun terang aranjeunna resep. Bantosan aranjeunna sareng proyek atanapi anu aranjeunna pikaresepeun. Ka mil tambahan iraha anjeun tiasa.

Hal-hal sapertos kieu tiasa ngilu roda hubungan sareng ngabantosan jalan langkung lancar.

7. Méakkeun waktu kualitas babarengan.

Entong ngan ukur aya di rohangan anu sami sareng ipar anjeun. Hirup babarengan tiasa hartosna anjeun silih tingali tapi anjeun boro-boro pernah nyarios atanapi seuri babarengan.

Pastikeun anjeun ngatur sababaraha waktos kualitas sareng aranjeunna ayeuna sareng deui sahingga anjeun tiasa silih mikaresep perusahaan sareng ngariung leres.

A tuang wengi atanapi dinten khusus kaluar kedah trik.

8. Bagikeun tradisi anjeun sareng diajar ngeunaan tradisi aranjeunna.

Tanya ngeunaan tradisi kulawarga maranéhanana sareng gumbira pikeun nyandak bagian. Naha éta kumaha aranjeunna ngarayakeun ulang taun atanapi liburan khusus sapertos Natal, atanapi naon waé anu aranjeunna tandakeun dina budaya na. Nyangkut kana perayaan kalayan raos.

Sareng bagikeun tradisi kulawarga anjeun ka aranjeunna ogé. Upami anjeun ti latar budaya anu béda, bagikeun tuangeun tradisional sareng perayaan sareng aranjeunna sareng ngantepkeun aranjeunna langkung kenal anjeun.

9. Pastikeun anjeun gaduh waktos kualitas sareng pasangan anjeun.

Malah langkung penting tibatan waktos kualitas sareng mertuana nyaéta, tangtosna, waktos kualitas sareng pasangan anjeun.

Éta tiasa sesah nyéépkeun waktos kualitas sasarengan nalika anjeun henteu ngagaduhan tempat anjeun nyalira. Janten pastikeun anjeun sacara rutin gaduh waktos kanggo duaan waé nalika anjeun di bumi atanapi kaluar sareng pasangan.

kumaha carana lirén janten kabogoh clingy

Ngadamel usaha khusus kanggo kencan sareng nunjukkeun ka pasangan anjeun kumaha pentingna tetep narik dina hubungan anjeun ka anjeun.

10. Kaluar sareng babaturan anjeun.

Sareng pastikeun anjeun henteu mopohokeun babaturan sareng kulawarga sorangan ogé. Kaluar sareng rerencangan atanapi kulawarga sacara rutin.

Éta bakal ngabantosan tekanan di bumi sareng masihan anjeun toko upami aya naon waé anu ngaganggu anjeun. Sakedik rohangan napas tiasa jauh pisan dina ngajantenkeun kahirupan bumi anu nangtang langkung lumayan.

11. Tetep béja.

Mertua anjeun henteu kedah ngarepkeun anjeun pikeun nginpokeun aranjeunna ngeunaan unggal léngkah anjeun atanapi badé ka bumi ku waktos anu ditangtoskeun. Anjeun déwasa sareng aranjeunna henteu kedah nyobian ngendalikeun anjeun.

Tapi anjeun kedah hormat. Upami anjeun hoyong ngundang batur ngalangkungan, naros naha henteu kunanaon. Upami anjeun peryogi dapur atanapi ruang tamu pikeun khususna, pasihan aranjeunna peringatan lanjutan.

Upami anjeun biasana tuang sasarengan dina sonten sareng anjeun terang yén anjeun moal balik ka bumi, atanapi upami anjeun henteu tiasa sumping ka toko-toko nalika anjeun nyarios, sopan sareng béjaan éta gancang-gancang.

12. Entong ngalibetkeun aranjeunna dina drama hubungan.

Sadayana pasangan langkung bicker sareng gaduh masalahna, tapi penting anjeun henteu ngaluarkeun masalah éta di payuneun minantu anjeun. Jaga aranjeunna ka anjeun.

Coba henteu silih kejo ​​hareupeun aranjeunna. Upami pasangan anjeun nyarios hal anu ngaganggu anjeun, tarik napas panjang, imut, sareng nyarioskeun engké nalika anjeun nyalira sareng aranjeunna.

Pasti tong sambat ngeunaan pasangan anjeun ka kolotna atanapi cobian pikeun aranjeunna dina sisi anjeun. Narima yén naon waé anu aranjeunna nyarios, pasangan anjeun putra atanapi putri aranjeunna sareng aranjeunna henteu bakal pernah aya di sisi anjeun.

kumaha nunjukkeun kanyaah ka kabogoh anjeun

13. jujur ​​ka pasangan anjeun.

Penting pisan pikeun komunikasi sareng pasangan anjeun ngeunaan kumaha parasaan anjeun kusabab kamungkinan aranjeunna moal ngémutan éta tina kasepakatan nyalira.

Aranjeunna bakal mendakan jauh langkung gampang pikeun hirup sareng kolotna tibatan anu anjeun pikahoyong sareng panginten bajoang ningali hal-hal tina sudut pandang anjeun.

Janten, wartoskeun ka aranjeunna yén pangalaman anjeun béda ti anu kaalaman ku aranjeunna.

Yén anjeun bogoh ka kolotna sareng anjeun cinta aranjeunna, sareng anjeun leres-leres hoyong damel ieu, tapi anjeun bakal peryogi dukunganna dina kaayaan ieu.

Naha hirup sareng mertua anjeun nyababkeun kasusah hubungan anu utama? Ngobrol online ka ahli hubungan ti Hubungan Pahlawan anu tiasa ngabantosan anjeun pikeun terang. Kantun.

Anjeun tiasa ogé resep: