10 poto langka 'Batu Tiis' Steve Austin anu panginten anjeun henteu acan tingali

>

'Batu Tiis' Steve Austin paling dikenal janten Juara multi-waktos dina WWE sareng najong mimiti Era Sikep anu teu omong kosong. Anjeunna gampang mangrupikeun superstar anu paling dikenal anu kantos aya di perusahaan, sareng wajahna bakal gampang kéngingkeun tempat di WWE urang Gunung Rushmore.

Aya seueur gambar legendaris 'The Rattlesnake' anu parantos urang tingali sateuacanna. Salah sahiji anu pangsaéna nyaéta anjeunna ditéwak dina épisode Raw sakumaha per gambarna, sabab katingalina sah pisan. Upami anjeun ningalikeun ka kipas non-gulat, aranjeunna bakal nyangka éta néwak normal!

Nanging, tujuan tina tulisan ieu nyaéta pikeun ngenalkeun anjeun kana seueur gambar Austin anu sigana henteu anjeun tingali sateuacana. Siap-siap pikeun ningali 'Rattlesnake' dina tahapan anu béda dina karirna sareng ningali hirupna di luar gulat.





Kusabab gaduh pertandingan terakhir di perusahaan di 2003 di WrestleMania XIX, Stone Cold parantos nampilkeun penampilan paruh waktu dina acara-acara khusus. Anjeunna ogé ngagaduhan podcast nyalira, Acara TV sareng parantos nampilkeun sababaraha pilem, kalebet Anu tiasa dipiceun .

Ieu parantos masihan seueur kasempetan pikeun moto poto lalaki di luar bunderan kuadrat. Tanpa ado salajengna, hayu urang kéngingkeun poto munggaran Batu Tiis anu anjeun henteu tingali!




Juara tipi # 10 NWA

Batang bagong.

Batang bagong.S

kumaha carana lirén sareng ambek

teve Austin ngaraosan kasuksésan gelar sateuacan anjeunna nyukur rambutna, ngadon ketat hideung sareng ngadopsi sikep anu ngajantenkeun anjeunna kawéntar. Gambar ieu nunjukkeun anjeunna salaku Jawara NWA kalayan rambut pirang panjang sareng dibarengan ku Jeannie Adams.

Henteu seueur jalma sadar yén dina waktos ieu, Austin dikelola ku Percy Pringle, lalaki anu bakal janten Paul Bearer sareng teras-terasan ngatur Undertaker sareng Kane dina kamungkinan carita WWE anu paling hébat anu kantos dicarioskeun. Ngusap taktak sareng jalma anu ngagaduhan bakat sapertos kitu masihan Austin pangalaman anu diperyogikeun pikeun ngamajukeun dirina ka tingkat salajengna.



Anjeunna teras teras dikelola ku Paul Heyman salami waktosna di WCW. Dina titik ieu, duanana lalaki nampik nampi botak anu teu bisa dihindari, sakumaha dibuktikeun ku kunci pirang Austin anu masih hirup dina poto ieu.

Austin parantos cocog sareng sabuk dina taktakna tapi kuring henteu yakin anjeun bakal nyarios yén anjeunna bakal janten salah sahiji superstar anu paling suksés dina sajarah WWE dina titik ieu. Anjeunna masih ngagaduhan seueur padamelan anu kedah dilakukeun, tapi kabagjaan sareng tekad nonoman anu bakal ngajantenkeun anjeunna gampang ditingali dina gambar.

1/11 TERAS