WWE Survivor Series 2018: Rarangken 5 Pertandingan RAW Pangsaéna vs. Smackdown Merk Perang Pertandingan

>

# 2. Tim Smackdown! (Batista, Rey Mysterio, JBL, Randy Orton sareng Bobby Lashley) vs. Team RAW (Shawn Michaels, Carlito, Chris Master, Big Show sareng Kane), Survivor Series 2005

Anu asalna

Anu asalna

Kahiji sareng paling pikagumbiraeun waktos Perang Brand dimimitian. Marred ku pupusna Eddie Guerrero musibah, duel tina dua mérek ngabogaan ngawangun luhur. Dimimitian ku kontes RAW vs. Smackdown di Cyber ​​Sunday anu Edge ngiringan kaluar. Teras éta ningali Eric Bischoff ngahina mérek biru dina RAW's USA Network balik.

Ti dinya urang ngagaduhan panyerbuan, tawuran parkir, cilaka Batista sareng ancaman Big Show sareng Kane. Éta katingalina sadayana sampurna kalebet pertandingan anu ningali Sato dileungitkeun cukup mimiti sareng Randy Orton ngabuktikeun yén anjeunna mangrupikeun wajah Seri Survivor, kalayan tag salamet anu hattrick pikeun namina.





Ieu, tangtosna, ngarah ka balikna Undertaker, anu sapertos ngalipet anu ngagumbirakeun tapi ku nomer anu cocog. Sababaraha bedil ngora ngagaduhan gosok khususna Rey Mysterio, nanging saklar ti Smddown underdog janten Shawn Michaels anu bertarung merjuangkeun odds anu karaos gempar. Masih, anu pikabungaheun heula pikeun nyiapkeun sekuel anu teu bisa ditolak leuwih ti dasawarsa ka hareup.

Sateuacanna Opat limaTERAS