Hasil WWE RAW 12 Juni 2017, Juara atah Senén Wengi Terakhir sareng sorotan pidéo

>

Miz sareng bear vs Heath Slater sareng Rhyno

Mitra tim tag misteri Miz tétéla lalaki anu kostum beruang. Naha éta bear anu sami ti minggu kamari? Riungan ngagorowok kami hoyong beruang nalika Heath Slater pencét Miz ku sababaraha panangan katuhu sateuacan anjeunna nandaan Rhyno lebet. Bantosan nalika Heath Slater pencét Miz ku sababaraha leungeun katuhu sateuacan anjeunna ngagentos Rhyno lebet.

fakta menarik pikeun nyarios ngeunaan diri anjeun

Rhyno turun Miz sareng taktak taktak sateuacan méré tag deui ka Slater. Heath nabrak hiji aksébét tina tali luhur sateuacan biruang ngagentos nyalira. Slater angkat nyandak topéng beruang tapi bear dibales ku 'pawing' di Slater. Baruang éta teras ngonci dina rangkulan bear ka Slater sateuacan anjeunna ngagentos Miz lebet deui.





Miz kaleungitan éta dina waktos ieu sareng anjeunna nyerang biruang éta. Anjeunna jelas pikir yén biruang éta Ambrose nalika anjeunna nyabak topéng. Salaku tétéla, biruang éta henteu Ambrose. Rhyno ngagulung Miz deui kana cincin sateuacan biruang lebet deui.

Bear éta pencét Heath Slater ku Deeds Dirty sakumaha tétéla yén Ambrose parantos kaluar deui salaku biruang. Anjeunna pencét Miz ku kalakuan kotor sateuacan nyeret Slater ka Miz pikeun pin.



Heath Slater sareng Rhyno def. Miz sareng biruang

Sateuacanna 9/11TERAS