Saha éta Cerain Baker? Penghormatan nyurahan salaku putra Comedian Tony Baker maot dina kacilakaan mobil anu pikareueuseun

>

Putra aktor Tony Baker urang, Cerain Baker, babarengan jeung dua batur éta dipaéhan minggu ieu saatos kacilakaan pikareueuseun di Burbank, California. Dua individu sanésna nyaéta Jaiden Johnson umur 20 taun sareng Natalee Moghaddam umur 19 taun.

Cerain, Jaiden, sareng Natalee, babarengan sareng pangeusi anu sanés namina, diusir tina Volkswagen pérak na dina wengi Agustus 3. Pulisi Burbank nyatakeun dina siaran pers dina 4 Agustus, yén mobilna ditabrak ku dua kendaraan anu katingalina balap jalan.

Numutkeun ka Los Angeles County Medical Examiner-Coroner, sadayana tiluanana maot kusabab sababaraha luka gaya tumpul. Pulisi nyatakeun yén jalma anu teu kaopan anu namina ngalaman luka parah sareng dibawa ka pusat trauma lokal.





Dina wawancara sareng Néglas Los Angeles, Tony Baker nyatakeun yén anjeunna karasaeun maotna putrana henteu nyata. Masarakat mayar upeti di Twitter saatos berita na kabur.

Pigura Tony Baker sareng Cencere ieu dina berita ngeunaan Cerain anu janten korban rajapati kandaraan leres-leres ngajantenkeun kuring kaleungitan. Abdi nyeri haté, ieu téh matak luar biasa sedihna. R.I.P Cerain Baker. @TonyBakercomedy Seueur cinta hapunten karugian anjeun pic.twitter.com/0EulmZElpn



naon nami shawn michaels asli
- Sawah. (@BLCKonBowfSides) 5 Agustus 2021

Istirahat di Perdamaian pikeun korban kacilakaan tadi wengi: Cerain Anthony Raekwon Baker, 21, ti Pasadena, Jaiden Kishon Johnson, 20, ti Burbank, sareng Natalee Asal Moghaddam, 20, ti Calabasas. Doakeun kakuatan pikeun kulawarga anjeun. ..

- Բել #FREEARMENIANPOWS (@bellllxo) 4 Agustus 2021

Janten kipas Tony Baker sareng nyetél Isu Pa Dadang unggal minggu nguping anjeunna nyarios ngeunaan putra-putrana ngajantenkeun putra putrana anu pangpayunna Cerain tilem neunggeul kuring dina jero haté. Sialan sapertos kieu henteu kedah kajantenan ka jalma-jalma anu saé sapertos Tony sareng budak leutik anu resep sapertos Cerain.

- Nauvon (@me_so_psycho) 5 Agustus 2021

Hapunten pisan nguping yén tilas panampi Burroughs Cerain Baker mangrupikeun salah sahiji tiwas tilu dina kacilakaan mobil di Glenoaks. Anjeunna lulus ti Burroughs di 2018. Ieu mangrupikeun pidéo sorotan karirna. https://t.co/IJsKmcYjfr



- myBurbank Sports (@myBurbankSports) 5 Agustus 2021

Bakery ngirimkeun pikiran sareng doa ka Tony Baker & Kulawarga! Abdi teu tiasa ngabayangkeun nyeri na! RIP Cerain Baker https://t.co/SGxyRWF0Mr

naon anu kudu diciptakeun nalika bosen
- IG: LaWaylaTheeArtist (@ Wayla2010) 5 Agustus 2021

Ngadoa pikeun Tony Baker sareng kulawargana sareng babaturanana. Pupusna tragis di kulawarga mangrupikeun jinis trauma anu paling parah.

RIP Cerain

- Tish'Challa (hatthatTish) 5 Agustus 2021

Janten nyeri haté pikeun pelawak kuring parantos bogoh. Haté kuring nyaah ka Tony Baker sareng kulawargana salami waktos ieu. Abdi bahkan henteu tiasa ngabayangkeun nyeri anu diraoskeunana. Ngadoa kakuatan sareng cinta salami waktos tragis ieu. Beristirahat ogé Cerain Baker.

- Beonica D. (@i_B_Sarcastic) 5 Agustus 2021

Istirahat di surga Cerain Baker ...
Ngiring belasungkawa ka @TonyBakercomedy sareng kulawarga anjeun ...
https://t.co/GXJNLGrbgC

hal anu kedah dilakukeun pikeun ulang taun kabogoh anjeun
- Tong Hilap 2 Tip Da Bartenda !!! (@ ChemicalBank305) 5 Agustus 2021

Karek terang perkawis putra Tony Baker. Abdi teu tiasa ngabayangkeun kanyeri anu dialamna rn. Haté sareng takziah kuring sareng anjeunna sareng kulawargana. RIP Cerain.

- AJ Tucker (@TheAJTucker) 6 Agustus 2021

Ngadoa pikeun @TonyBakercomedy sareng sadaya kulawargana kusabab kaleungitan putrana sareng kulawarga ti dua korban anu sanésna kacilakaan éta. #cerainbaker #jaidenjohnson #Kristmas sarengMoghaddam

- Regg Henny (@ReggHenny) 5 Agustus 2021

Pulisi ngungkabkeun kajantenan éta lumangsung di parapatan Burbank nalika Cerain, Jaiden, sareng Natalee aya di jero mobil nalika nyobian negosiasi belok kénca ti kidul Glenoaks Boulevard ka belah wétan Andover Drive.

Dua mobil sanésna, Kia anu kulawu sareng Mercedes Benz hideung, ngumbara ka kalér dina Glenoaks Boulevard dina 35 mph kanggo seueur blok sareng panginten tiasa balap.

Penduduk Mercedes henteu ngalaman cilaka sareng dileupaskeun saatos diwawancara ku penyidik. Pulisi teu acan néwak saha waé anu kajantenan dina kajadian éta.

Saha Tony Baker?

Tony Baker sareng putrana, Cerain Baker. (Gambar ngalangkungan Warta Berita London)

Tony Baker sareng putrana, Cerain Baker. (Gambar ngalangkungan Warta Berita London)

Dilahirkeun dina 17 Méi 1977, Tony Baker mangrupikeun selebritis ngalawak . Anjeunna terkenal pikeun pilem sapertos Scaredy Cat, Sapanjang Jalan, The Scenesters, It's A Party, sareng The Cut Through barengan acara TV anu judulna Laff Mobb's Laff Tracks.

jejer pikeun ngobrol sareng sobat anyar

Anjeunna kasohor ku pagelaran stand-up na dina sababaraha tahapan sapertos The Comedy Store sareng The Laugh Factory, bahkan dipentaskeun dina Last Comic Standing. Pelawak éta ngalih ka beulah kidul Chicago dina umur ngora.

Anjeunna bapak dua putra, Cencere sareng Cerain. Sakumaha didadarkeun di payun, anu terakhir nembé maot dina kacilakaan jalan.

Tony Baker mangrupikeun bagian tina produksi 'Of Beurit sareng Lalaki' di New Mexico State University sareng nampi penghargaan pikeun prestasina. Anjeunna debut di layar salaku Tony dina Bencana Politik di 2009.

Pelawak umur 44 taun ogé diulas dina Comedy Central Gabriel Iglesias Presents Stand-Up Revolution.

kumaha carana ngawartosan sobat anjeun anu anjeun resep ka anjeunna

Babaturanana sareng kulawargana parantos ngageuleuyeung dina maotna anyar Cerain Baker. Lanceukna, Cencere, anu angkat ka sakola sareng anjeunna, nganyatakeun kasedih pisan kusabab maotna. Anjeunna teras-terasan nyarioskeun cinta kulawargana pikeun Cerain sareng ngadugikeun kaayaan anu teu tiasa dirésakeun aranjeunna.

Ogé baca: Kumaha Val Kilmer gering? Diagnosa palaku sareng pamulihan parah tina kanker tikoro

Bantosan Sportskeeda ningkatkeun panutupan berita pop-culture na. Candak survey 3-menit ayeuna.