Ronda Rousey diperkirakeun dilaporkeun balik ka WWE; rinci wangsit

>

Aula Terkenal UFC sareng Juara Juara RAW Awéwé Ronda Rousey terakhir ditingali dina WWE TV di WrestleMania 35. Ronda Rousey ngabélaan gelar Awéwé RAW na dina acara utama WrestleMania anu munggaran-di-awéwé dimana anjeunna ngalaman rugi pinfall di tangan Becky Lynch.

sono pisan ka anjeun nyeri

Dina panganyarna Wrestling panitén Newsletter , Dave Meltzer ngaliwat nami-nami Superstars anu sanés disusun nalika Draf WWE 2020. Anjeunna teras dilaporkeun yén pikeun Ronda Rousey, aya harepan yén anjeunna badé damel WrestleMania 37 taun payun

[Ronda] Rousey masih dina kontrak sareng diperkirakeun ngalakukeun WrestleMania di Los Angeles.

Aya seueur spekulasi ngeunaan status kontrak Ronda Rousey sareng WWE. Salila wawancara anyar, Paul Heyman ngagoda yén anjeunna panginten parantos atos nandatanganan kontrak énggal tapi WWE tetep rahasia.





'Sadayana ngira yén kontrak Ronda Rousey kadaluarsana dina waktos anu tangtu. Kuring henteu ngarti naha jalma-jalma henteu sadar yén meureun, ngan meureun, kontrak Ronda Rousey parantos diperpanjang atanapi anjeunna parantos ngerjakeun perjanjian anu énggal sareng éta henteu nguntungkeun WWE atanapi Ronda Rousey pikeun muka masarakat sareng inpormasi éta. Tapi naha jalma-jalma moal ngartos yén éta bakal dijaga rahasia?

Ronda Rousey dina WWE

Ronda Rousey ngadamel penampilan kahijina pikeun WWE di WrestleMania 31 dimana anjeunna kalibet dina segmen in-ring sareng The Rock, Triple H, sareng Stephanie McMahon. Anjeunna tungtungna asup sareng WWE sareng muncul di Royal Rumble 2018 PPV. Debut di-ring na sumping di WrestleMania 34 dimana anjeunna damel sareng Kurt Angle kanggo nincak Stephanie McMahon sareng Triple H. Pertandingan debut sareng pagelaranna dipuji ku penggemar sareng kritik.

Akhir taun éta di SummerSlam 2018, Ronda Rousey ngéléhkeun Alexa Bliss pikeun kéngingkeun Kejuaraan Awéwé RAW. Taun payun, Becky Lynch meunang pertandingan Royal Rumble awéwé sareng nangtang Ronda Rousey pikeun gelar Awéwé RAW na di WrestleMania 35. Di jalan ka WrestleMania, Rousey ngancik keuneung sareng kabur garis antara kayfabe sareng kanyataan.



Teras, Jawara Awéwé SmackDown, Charlotte Flair dilebetkeun kana pertandingan acara utama, sahingga janten Pemenang Tuang Sadaya pertandingan, anu dimeunangkeun Becky Lynch janten awéwé munggaran anu ngagaduhan gelar RAW sareng SmackDown Awéwé dina waktos anu sami. Éta mangrupikeun penampilan terakhir ti Ronda Rousey dina WWE TV.